HBO Max: Φέρνει fix για τα σφάλματα αναπαραγωγής στις Apple TV 4K

hbo max, HBO Max: Φέρνει fix για τα σφάλματα αναπαραγωγής στις Apple TV 4K

Το HBO εργάζεται να επιδιορθώσει σφάλματα αναπαραγωγής που αντιμετωπίζουν ορισμένοι χρήστες στην εφαρμογή HBO Max για Apple TV.

Πολλοί είναι οι χρήστες που αναφέρονται στο συγκεκριμένο πρόβλημα, το οποίο φαίνεται να εμφανίζεται σε όλες τις γενιές του Apple TV‌ 4K με tvOS 16.1 και την τελευταία έκδοση 52.50.1 της εφαρμογής HBO Max, που κυκλοφόρησε στις 16 Νοεμβρίου.

Ορισμένοι χρήστες διαπίστωσαν ότι το πρόβλημα είναι διακοπτόμενο, αλλά άλλοι δεν μπορούν να κάνουν ροή περιεχομένου χωρίς να αντιμετωπίσουν σφάλματα αναπαραγωγής. Λύσεις που σκέφτηκαν κάποιοι περιλαμβάνουν αναγκαστική έξοδο από την εφαρμογή, αποσύνδεση από την εφαρμογή, επανεγκατάσταση ή επανεκκίνηση της Apple TV.

Ο αντιπρόεδρος επικοινωνίας του HBO, Chris Willard, δήλωσε στο The Verge ότι γνωρίζουν τα προβλήματα και εργάζονται για μια επιδιόρθωση που θα συμπεριληφθεί σε μια επερχόμενη ενημέρωση της εφαρμογής.

Μέχρι τότε, δύο προσωρινές συμβουλές αντιμετώπισης προβλημάτων που προτείνονται από την υποστήριξη πελατών HBO Max περιλαμβάνουν την απενεργοποίηση της υποστήριξης HDR (στις Ρυθμίσεις -> Βίντεο και ήχος, αλλάξτε τη μορφή σε SDR και απενεργοποιήστε τις επιλογές Περιεχόμενο αντιστοίχισης, Αντιστοίχιση δυναμικού εύρους και Ρυθμός καρέ αντιστοίχισης) και την αλλαγή η ανάλυση από 4K έως 1080p ή 720p.

Ο Αντώνης Γιαγδζόγλου είναι δημοσιογράφος με πολλές συνεργασίες με online μέσα. Αρθρογραφεί για νέες τεχνολογίες και τεχνολογίες που βελτιώνουν τη ζωή μας ενώ συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες και διαχειρίζεται social media επιχειρήσεων.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple Apple Music Apple TV

Οι νέοι στις ΗΠΑ λατρεύουν iPhone και Apple Watch αλλά τα Apple Music και Apple TV+ όχι και τόσο

Το iPhone συνεχίζει να είναι συντριπτικά δημοφιλές στους εφήβους, σύμφωνα με την εξαμηνιαία έρευνα για τους εφήβους της Piper Sandler.

Software Apple Apple Music Apple TV

Οι εφαρμογές Apple Music, TV και Devices διαθέσιμες στα Windows

Η Apple ετοιμάζεται εδώ και καιρό να φέρει τρεις βασικές εφαρμογές της στα Windows και, μετά από μήνες σε μορφή beta, τα app είναι διαθέσιμα.

Internet Apple Apple TV

Η Apple αυξάνει τις τιμές στις συνδρομητικές υπηρεσίες της

Η Apple αποφάσισε να αυξήσει τις τιμές στις διαδικτυακές υπηρεσίες της, συμπεριλαμβανομένων των Apple TV+, Apple Arcade και Apple News+.

Internet Apple Apple TV

Apple: Φήμες ότι επανασχεδιάζει πλήρως το TV app της

H Apple σχεδιάζει ένα πλήρες redesign για την εφαρμογή Apple TV, σύμφωνα με τον αναλυτή Mark Gurman του Bloomberg.