HBO Max: Νέα βελτιωμένη version της εφαρμογής για Apple TV

hbo max, HBO Max: Νέα βελτιωμένη version της εφαρμογής για Apple TV

Mια ανανεωμένη εφαρμογή HBO Max για το Apple TV θα κυκλοφορήσει μέσα στις επόμενες εβδομάδες, όπως ανακοίνωσε η WarnerMedia.

Όπως μεταδίδει το Variety και το The Streamable, η νέα εφαρμογή tvOS παρέχει τις απαραίτητες βελτιώσεις απόδοσης και σταθερότητας. Η βελτιωμένη έκδοση θα είναι συναφής με την αρχική, ωστόσο θα έχει κάποιες βασικές διαφορές. Μεταξύ αυτών είναι η ευκολότερη σύνδεση και εγγραφή, η δυνατότητα παράβλεψης των credits και ένα νέο homepage.

Επιπλέον, οι χρήστες θα έχουν πρόσβαση στο “My Stuff”, που τους επιτρέπει να επεξεργάζονται και να ταξινομούν τις λίστες “My List” και “Continue Watching”.

Η διευθύντρια της WarnerMedia, Sarah Lyons, δήλωσε σχετικά ότι η αρχική εφαρμογή HBO Max για την Apple TV ήταν χτισμένη στην ίδια βάση κώδικα με τις υπάρχουσες εφαρμογές HBO GO και HBO Now, προκειμένου η εφαρμογή να κυκλοφορήσει πιο γρήγορα στην αγορά. Η εμπειρία όμως αποδείχθηκε κατώτερη και οδήγησε σε εκτεταμένα παράπονα από χρήστες. Η νέα εφαρμογή HBO Max για tvOS βασίζεται σε τεχνολογία cross-platform από το You.i, την οποία η WarnerMedia απέκτησε τον Δεκέμβριο του 2020.

Η ενημερωμένη εφαρμογή HBO Max θα κυκλοφορήσει την επόμενη εβδομάδα και ενδέχεται να μην είναι άμεσα διαθέσιμη σε όλους τους χρήστες.

Ο Αντώνης Γιαγδζόγλου είναι δημοσιογράφος με πολλές συνεργασίες με online μέσα. Αρθρογραφεί για νέες τεχνολογίες και τεχνολογίες που βελτιώνουν τη ζωή μας ενώ συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες και διαχειρίζεται social media επιχειρήσεων.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple Apple Music Apple TV

Οι νέοι στις ΗΠΑ λατρεύουν iPhone και Apple Watch αλλά τα Apple Music και Apple TV+ όχι και τόσο

Το iPhone συνεχίζει να είναι συντριπτικά δημοφιλές στους εφήβους, σύμφωνα με την εξαμηνιαία έρευνα για τους εφήβους της Piper Sandler.

Software Apple Apple Music Apple TV

Οι εφαρμογές Apple Music, TV και Devices διαθέσιμες στα Windows

Η Apple ετοιμάζεται εδώ και καιρό να φέρει τρεις βασικές εφαρμογές της στα Windows και, μετά από μήνες σε μορφή beta, τα app είναι διαθέσιμα.

Internet Apple Apple TV

Η Apple αυξάνει τις τιμές στις συνδρομητικές υπηρεσίες της

Η Apple αποφάσισε να αυξήσει τις τιμές στις διαδικτυακές υπηρεσίες της, συμπεριλαμβανομένων των Apple TV+, Apple Arcade και Apple News+.

Internet Apple Apple TV

Apple: Φήμες ότι επανασχεδιάζει πλήρως το TV app της

H Apple σχεδιάζει ένα πλήρες redesign για την εφαρμογή Apple TV, σύμφωνα με τον αναλυτή Mark Gurman του Bloomberg.