Honor: Aνακοίνωσε το Magic UI 6.0

Honor, Honor: Aνακοίνωσε το Magic UI 6.0

Honor, Honor: Aνακοίνωσε το Magic UI 6.0

Με την κυκλοφορία του Honor Magic V έρχεται και μια νέα έκδοση της προσαρμοσμένης διεπαφής της εταιρείας, η οποία βασίζεται στο Android 12. Το Magic UI 6.0 θα κυκλοφορήσει σε ορισμένες από τις υπάρχουσες συσκευές, ξεκινώντας από τα Magic3, Magic3 Pro και Pro+ που θα το λάβουν το πρώτο τρίμηνο του τρέχοντος έτους.

Ακολούθως, το τρίμηνο Απριλίου-Ιουνίου θα λάβουν την ενημέρωση τα Honor 50, 50 Pro, Honor 60 και 60 Pro, ενώ το 50 SE θα πρέπει να περιμένει μέχρι το τρίτο τρίμηνο. Ακόμα, το δίδυμο Honor V40, το Honor Tablet V7 και V7 Pro, μαζί με τα X30, X30i και X20 είναι προγραμματισμένα για ενημέρωση το τρίτο τρίμηνο.

Honor, Honor: Aνακοίνωσε το Magic UI 6.0

Το Magic UI 6.0 βελτιώνει τις λειτουργίες πολλαπλών εργασιών και μεταξύ συσκευών. Το Magic Live είναι μια πλατφόρμα ψηφιακού βοηθού που χρησιμοποιεί τοποθεσία, προφίλ και τεχνητή νοημοσύνη για να μάθει τις συνήθειές σας και να προσφέρει εξατομικευμένες προτάσεις και υπενθυμίσεις (π.χ. την ώρα check-in για την πτήση σας).

Ακόμα, τα Multi-Windows σας επιτρέπουν να διαιρέσετε την οθόνη σε μερικές εφαρμογές. Το Magic Live θα ανιχνεύσει αυτόματα περιεχόμενο και θα σας προτείνει να ενεργοποιήσετε το Multi-Window όταν χρειάζεται.

Honor, Honor: Aνακοίνωσε το Magic UI 6.0

Το Honor Sharing υποστηρίζει κοινή χρήση οθόνης, πληκτρολογίου και ποντικιού. Μπορεί επίσης να μεταφέρει εύκολα αρχεία μεταξύ του τηλεφώνου σας και του υπολογιστή που τρέχει Windows χρησιμοποιώντας το Honor Connect, το οποίο προσφέρει σύνδεση υψηλής ταχύτητας (1,2 Gbps), χαμηλής καθυστέρησης (10 ms).

Honor, Honor: Aνακοίνωσε το Magic UI 6.0

Το Honor υποστηρίζει την εφαρμογή Your Phone της Microsoft (τουλάχιστον στην Κίνα), ενώ υπάρχει και το Yoyo, το οποίο χειρίζεται τη διανομή των ειδοποιήσεων μεταξύ των διαφόρων συσκευών σας.

Honor, Honor: Aνακοίνωσε το Magic UI 6.0

Το Magic UI 6.0 φέρνει επίσης αρκετές βελτιώσεις “Turbo”. Το Link Turbo X υπόσχεται να αποκαταστήσει τη συνδεσιμότητα πιο γρήγορα από το Magic UI 5.0 σε περιοχές με ανεπαρκείς συνδέσεις. Το GPU Turbo X θα βελτιώσει ελαφρώς την απόδοση του παιχνιδιού. Οι δοκιμές με το Honor Magic3 είδαν τον μέσο ρυθμό καρέ να αυξάνεται από 52,2 fps έως και 55 fps. Το νέο OS Turbo X καταφέρνει να διατηρεί περίπου 20% περισσότερες εφαρμογές στη μνήμη RAM σε σχέση με την έκδοση 5.0.

Ο Αντώνης Γιαγδζόγλου είναι δημοσιογράφος με πολλές συνεργασίες με online μέσα. Αρθρογραφεί για νέες τεχνολογίες και τεχνολογίες που βελτιώνουν τη ζωή μας ενώ συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες και διαχειρίζεται social media επιχειρήσεων.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple featured Honor

Samsung, Apple και Xiaomi πρώτες στις παγκόσμιες αποστολές smartphone

Oι αποστολές προϊόντων ΟΕΜ στην Κίνα κατέγραψαν διψήφια αρνητική ανάπτυξη το 2022, σε σύγκριση με το προηγούμενο έτος, γεγονός που οδήγησε σε μείωση των παγκόσμιων αποστολών.

Smartphones Honor Android smartphones Honor

Honor Magic 4 Lite: Η δύναμη της μαγείας +Google Play

Αυτό είναι το Honor Magic 4 Lite και αναμένεται να κυκλοφορήσει στην ελληνική αγορά σύντομα και μάλιστα με Google Play και GMS services.

Smartphones Honor

Honor X9 5G: Ένας ακόμα παίκτης στην mid-range κατηγορία

To έχουμε γράψει αρκετές φορές ότι η mid-range κατηγορία είναι εκείνη που συγκεντρώνει το μεγάλο ενδιαφέρον των καταναλωτών και η Honor μάλλον… συμφωνεί μαζί μας.

Smartphones Honor

H Honor ετοιμάζει παρουσιάσεις νέων μοντέλων στις 29 Μαρτίου

Ένα νέο event ετοιμάζει η Honor για τις 29 Μαρτίου, με τον τίτλο “Ready To Go Beyond”, με νέα smartphones.