Honor Animoji: Η “καλύτερη” απάντηση της Huawei σε Apple και iPhone X

Honor Animoji Apple iPhone X, Honor Animoji: Η “καλύτερη” απάντηση της Huawei σε Apple και iPhone X

Η Honor, το θυγατρικό brand της Huawei, ανακοίνωσε πριν από λίγο το V10, ένα εξαιρετικό smartphone με κορυφαία τεχνικά χαρακτηριστικά και bezel-less σχεδιασμό. Μαζί με την συσκευή όμως, επιφύλασσε και μια… φουτουριστική ανακοίνωση που θα λατρέψουν οι φίλοι των emojis.

Συγκεκριμένα, η Honor παρουσίασε ένα module, παρόμοιο εκείνου που ενσωματώνεται στο iPhone X, το οποίο είναι σε θέση να “διαβάζει” τα χαρακτηριστικά του προσώπου ενός χρήστη και κατά συνέπεια να λειτουργεί ως ένα βιομετρικό μέσο ασφαλείας. Το module αποτελείται, μεταξύ άλλων, από σένσορες ίδιους με του Face ID, μια IR κάμερα και ένα εξάρτημα ονόματι VCSEL (Vertival-Cavity Surface-Emitting Laser). Εκτός της προαναφερθείσας δουλειάς του που είναι η αναγνώριση προσώπου, το σύστημα υποστηρίζει και… Animoji.

Honor Animoji Apple iPhone X, Honor Animoji: Η “καλύτερη” απάντηση της Huawei σε Apple και iPhone X

Τα νέα, εξελιγμένα και αναβαθμισμένα emojis που αντιγράφουν τις κινήσεις του προσώπου του χρήστη εμφανίστηκαν για πρώτη φορά στο iPhone X. Η Honor όμως παρουσίασε μια νέα συλλογή Animojis, σημειώνοντας πως τα δικά της είναι “καλύτερα”, λόγω της ικανότητας τους να αντιλαμβάνονται περισσότερους μορφασμούς και αλλοιώσεις στα χαρακτηριστικά του κατόχου. Για παράδειγμα, τα Animojis του Face ID δεν θα αναγνωρίσουν την γλώσσα ενός χρήστη, αν εκείνος την προεκτείνει έξω από το στόμα του, κάτι όμως που μπορούν να μιμηθούν εκείνα της Honor.

Φυσικά, οι δηλώσεις του κατασκευαστή μένει να επιβεβαιωθούν από την καθημερινή χρήση του νεοανακοινωθέντος module, ανταγωνιστή του Face ID. Αξίζει να σημειωθεί πως η εταιρεία δεν γνωστοποίησε πότε ακριβώς θα ενσωματωθεί το εξάρτημα στα Honor ή Huawei smartphones. Ίσως χρειαστεί να περάσει καιρός. Ενδέχεται πάλι να το δούμε σύντομα πάνω από την οθόνη ενός νέου κινητού που θα φέρει το logo είτε της θυγατρικής, είτε της μητρικής εταιρείας. Αναμένουμε στο άμεσο μέλλον για περισσότερες πληροφορίες.

Honor Animoji Apple iPhone X, Honor Animoji: Η “καλύτερη” απάντηση της Huawei σε Apple και iPhone X

Honor Animoji Apple iPhone X, Honor Animoji: Η “καλύτερη” απάντηση της Huawei σε Apple και iPhone X

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

11 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Mary

επισης θα μπορούσαν να κάνουν και κάτι δικό τους, κάτι καινούριο αλλά που να τα σκάνε τώρα για καινοτομίες εφόσον έχουμε βολευόμαστε με ότι υπάρχει…

Gvirginia

Δεν κατάλαβα. Έδειξε ένα πρωτότυπο για μία μελλοντική συσκευή (πχ V11) ή ένα βίντεο για το τι σκέφτεται να κάνει?

Πήγα να διαβάσω την πηγή αλλά έχετε βάλει το ίδιο το άρθρο ως πηγή…

Chris _BMW

Πραγματικά αξιοζήλευτη η δύναμη αυτής της εταιρείας .. Κυριολεκτικά χτυπάει παλαμάκια κ όλοι οι υπόλοιποι χορεύουν.. Ξαφνικά ασχολούμαστε με τα Animoji….

ΝΙΚΟΣ

Η μαλ..ια επεκτείνεται ραγδαία .Αυτό μόνο

One

Οι Κινέζοι πλέον αντιγράφουν πιο γρήγορα και από τη Samsung.

wave

Η truedepth camera του X δεν είναι μόνο για ξεκλείδωμα, πληρωμές και animojies αλλά για το augmenting reality που έρχεται. Με τη σειρά του το AR δεν θα είναι μόνο για παιχνίδια αλλά π.χ θα μπορείς να στρέφεις το κινητό σε ένα κτήριο και να σου αναφέρει ωράριο λειτουργίας είδη υπηρεσίες κτλ. Γιαυτο αναφέρθηκε ότι το κινητό θα μπορεί να κάνει πολύ περισσότερα όσο ο καιρός περνάει καθώς θα εξελίσσονται οι εκδόσεις του ios.
Αν τώρα οι κινέζοι αυτό που θέλουν να αντιγράψουν από το x πρώτο είναι τα animojies τότε δεν τους φταίει η apple για το χαμηλό Iq άλλωστε από τις εικόνες και μόνο σου βγάζουν trashίλα!!!!
Θέλουν να δείξουν τη διαφορά με τη γλώσσα έξω δηλαδή πόσο λοβοτομημένοι παίζει να είναι.

John

@One
Ζηλεύεις που και οι Κινέζοι πλέον (μετά απο τους Κορεάτες) είναι χρόνια μπροστά απο την αποτυχημένη εταιρεία την οποία υποστηρίζεις; Ξυδάκι και θα σου περάσει.

agnostos13

Ακόμα ένα iphone killer στην ουρά…

giorgosgek

Το οτι η samsung αντιγραφει ενω στην πραγματικοτητα πλεον ολες οι εταιρειες την αντιγραφουν , ασχολιαστο. Το οτι εβγαλε μια κινεζικη η εταιρεια η οποια ειναι στις τοπ 3 την “καινοτομια” της apple σε καλυτερη εκδοση….ασχολιαστο . Το οτι ολες οι εταιρειες εχουν αντιγραψει και στο τελος κερδιζει αυτος που το κανει καλυτερα δεν σας περναει απο το μυαλο . Δεν εφτασε τυχαια εκει που ειναι η κινα, ουτε η samsung . Ξεκολλατε

Gvirginia

Δεν έβγαλε τίποτα. Ανακοίνωσε κάτι που ΘΑ βάλει στις μελλοντικές συσκευές της.
Και εγώ νόμιζα ότι έδειξε κάτι χειροπιαστό αλλά τελικά ήταν ένα demo (ακόμα να διορθώσουν την πηγή).
Τώρα πώς μία ανακοίνωση είναι καλύτερη από μία τεχνολογία που ήδη υπάρχει, δε ξέρω.
Το λογικό είναι ότι θα είναι, μιας και έχουν όλο το χρόνο να τη βελτιώσουν αν δε τα σκατ…ουν στο software.

ΥΓ: Όλοι αντιγράφουν όλους. Όσο πιο σύντομα το καταλάβετε κάποια fanboys, τόσο το καλύτερο.

Stathis

Mary και υπόλοιποι, ναι θα έπρεπε όλες οι εταιρείες να κάνουν και κάτι δικό τους αλλά καλό είναι να μην ξεχνάμε ότι και η κάθε apple και η κάθε samsung είναι μανούλες στην αντιγραφή. Όσοι λένε για τους Κινέζους που αντιγράφουν, εγώ θυμάμαι πάλι την apple να αντιγράφει την Xiaomi και το mi mix (ναι υπήρχαν τα sharp παλιότερα αλλά μόνο Ιαπωνία με περιορισμένη επιτυχία). Καλό είναι να βγάζουμε τις παρωπίδες απ τα μάτια και να βλέπουμε πιο αντικειμενικά τα πράγματα. ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ είναι επιτυχία (ή δυνητική επιτυχία) αντιγράφεται άμεσα και καλά κάνουν όλοι αλλιώς θα είχαμε κάθε χαρακτηριστικό σε μια εταιρεία. Το ότι είναι λογική και ΘΕΜΙΤΗ μάλιστα η αντιγραφή δεν σημαίνει ότι πρέπει να την τονίζουμε στον έναν (τον “Κινέζο”) και όλως τυχαίως να την ξεχνάμε στον άλλο (τον και καλά “Αμερικάνο” που τα φτιάχνει ΟΛΑ Κίνα). Απλά πράγματα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Android Google

Gemini για Android: Θα σας επιτρέπει να ανεβάσετε αρχεία PDF

Η εφαρμογή Gemini στο Android λαμβάνει συνεχώς βελτιώσεις από όταν κυκλοφόρησε στις αρχές του έτους, αποκτώντας νέες δυνατότητες.

Software Android featured Google

Android 15 Beta 1.1: Διορθώνει προβλήματα με τις ανέπαφες πληρωμές NFC και Google Wallet

Η Google κυκλοφόρησε μια μικρή ενημέρωση κώδικα για το τρέχον πρόγραμμα Android 15 Beta, η οποία αντιμετωπίζει ορισμένα ζητήματα.

Software Android Android Malware featured

Τρεις εφαρμογές Android που πρέπει να διαγράψετε – Μπορούν να αδειάσουν τους τραπεζικούς σας λογαριασμούς

Για την ύπαρξη τριών κακόβουλων εφαρμογών Android που πρέπει να διαγράψουν όλοι οι χρήστες άμεσα από τις συσκευές τους προειδοποιεί η ESET.

Software Android Bluetooth Google

Google: Το “Find My Device” όταν η συσκευή έχει άδεια μπαταρία θα είναι διαθέσιμο μόνο στα premium Android

Η Google ανακοίνωσε τη λειτουργία “Find My device” που θα παρακολουθεί το τηλέφωνο μέσω της ισχύος των εκατομμυρίων συσκευών με Bluetooth.