H Huawei φέρνει το δικό της AppStore στην Ευρώπη

Huawei AppStore europe, H Huawei φέρνει το δικό της AppStore στην Ευρώπη

Η Huawei ανακοίνωσε ότι θα κάνει διαθέσιμο το δικό της AppStore στην Ευρώπη από το πρώτο τρίμηνο του νέου έτους. Θα είναι η πρώτη φορά που το Huawei AppStore θα γίνει έρθει σε χρήστες εκτός της Κίνας.

Η ανακοίνωση της Huawei έγινε κατά τη διάρκεια του Huawei Eco-Connect Europe event, στο Βερολίνο. Η εταιρεία ανακοίνωσε και άλλες Mobile υπηρεσίες, συνεργασίες περιεχομένου με 15 σημαντικούς app και game developers, αλλά και δυο στρατηγικής σημασίας συνεργασίες με παρόχους περιεχομένου βίντεο, πριν το λανσάρισμα του AppStore.

Ανακοινώθηκαν επίσημα κάποια ενδιαφέροντα στατιστικά, όπως το ότι 240.000 app και game developers συμμετέχουν ήδη στο Developer Alliance της Huawei. Πάνω από 400 εκατ. δολάρια δόθηκαν πέρσι στους developers

Μαζί με το AppStore, στην Ευρώπη θα έρθει και το Huawei Video Service το πρώτο τρίμηνο του 2018. Η εταιρεία αναφέρει ότι η υπηρεσία θα είναι ad-free, θα περιλαμβάνει διεθνές και τοπικό περιεχόμενο.

Όλα τα Huawei και Honor-branded κινητά, που θα κυκλοφορήσουν το πρώτο τρίμηνο του 2018, θα έχουν προ-εγκατεστημένο AppStore και Video Services.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business Huawei

HUAWEI Ελλάδας: Κορυφαία εταιρεία εργοδότης στην Ελλάδα για το 2024

Η Huawei Ελλάδας επιλέχθηκε ως Top Employer 2024 για δεύτερη διαδοχική χρονιά και, για πέμπτη συνεχόμενη φορά, σε ευρωπαϊκό επίπεδο.

Business Huawei

Το επίμαχο δημοσίευμα των New York Times για την Huawei στην Ελλάδα

Για «lobbying» της Huawei στην Ελλάδα, αλλά και την παροχή δώρων σε κυβερνητικούς αξιωματούχους κάνουν λόγο οι New York Times σε εκτενές τους δημοσίευμα για τις πρακτικές της εταιρείας στη χώρα μας.

Business Huawei

Huawei: Δημιουργώντας ένα έξυπνο μέλλον μειωμένων εκπομπών άνθρακα

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε στις 4 Ιουλίου 2023, η Παγκόσμια Διάσκεψη Κορυφής για τα ευφυή πράσινα Data Center στο Ulanqab της Εσωτερικής Μογγολίας με θέμα «Smart DC, Building the Green Future».

Smartphones Huawei

ΕΕ: Εξετάζει υποχρεωτική απαγόρευση στη Huawei για τα 5G

H EE εξετάζει την υποχρεωτική απαγόρευση για χρήση εταιρειών που θεωρείται ότι αποτελούν κίνδυνο για την ασφάλεια στα δίκτυα 5G.