Η αναβάθμιση σε Android Pie για τα smartphone της Samsung θα ξεκινήσει αρχές του 2019;

αναβάθμιση android pie samsung smartphone αρχές 2019, Η αναβάθμιση σε Android Pie για τα smartphone της Samsung θα ξεκινήσει αρχές του 2019;

Οι χρήστες των smartphone της Samsung θα πρέπει να περιμένουν μέχρι το νέο έτος για να αναβαθμιστούν σε Android Pie, κάτι το οποίο έγινε γνωστό σε δημοσίευση που εμφανίστηκε στην εφαρμογή Samsung+.

Το Samsung+ application αναφέρεται σε ορισμένα από τα χαρακτηριστικά του Android Pie όπως το Adaptive Battery, νέα emoji, Actions, Slices, ενώ είναι η τρίτη φορά που ο χρονικός ορίζοντας για την κυκλοφορία της αναβάθμισης αναφέρει πως δε θα κυκλοφορήσει πριν τις αρχές του νέου έτους. Θα πρέπει βέβαια να αναφέρουμε ότι το “αρχές του 2019” σημαίνει πως μπορεί να κυκλοφορήσει από τον Ιανουάριο μέχρι το Μάρτιο, αλλα οι εκτιμήσεις κάνουν λόγο πως η αναβάθμιση θα κυκλοφορήσει σταδιακά τον Ιανουάριο.

Το Galaxy S9 αναμένεται να είναι από τις πρώτες συσκευές που θα αναβαθμιστούν σε Android 9 Pie, με τη Samsung να έχει ήδη ξεκινήσει τις εσωτερικές δοκιμές του Samsung Experience 10 UX στο Galaxy Note 9 φέρνοντας αλλαγές στην εμφάνιση του νέου λειτουργικού συστήματος το οποίο ελπίζουμε να μην καθυστερήσει να γίνει επίσημα διαθέσιμο.

Πηγή

Λάτρης της τεχνολογίας τα τελευταία 20 χρόνια και παιδί της πληροφορικής με σπουδές στην Αγγλία. Fan της Apple και δεν το κρύβει αλλά καταφέρνει και αντιμετωπίζει την τεχνολογία με αντικειμενικότητα, παρακολουθώντας τα τεχνολογικά δρώμενα σε καθημερινή βάση.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

8 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
λαζαρος

καλο μαρτη

Baiosss

Μη σου πω καλυτερα, καλο καλοκαιρι, γιατι εξαρταται και απο ποια χωρα ειναι η Samsung συσκευη σου.

Makis

Θα μπορούσα να γράψω “ζήσε Μάη” αλλά ως γνήσιος Μηλάς δεν λέω τίποτε…:)

Manoslve

Καλά κάνει η Σαμμυ και καθυστερεί τις αναβαθμίσεις γιατί τις δουλεύει καλύτερα με αποτέλεσμα ώστε να εξαλείψει τα οποία bugs. Όσον αφορά το Πότε θα σου έρθει η αναβαθμίσει λογο χώρας νομίζω ότι δεν είναι πρόβλημα μπορείτε να κάνετε την αναβάθμιση χειροκίνητα μέσω του samsung firmware.

Blats

εγώ δεν το βιάζομαι καθόλου στο s8 πάει σφαίρα και με το android 8

Awake

Ε βέβαια, τώρα που η Sony έχει αναβαθμίσει όλα τα xz εσείς δεν βιάζεστε! Αλλά ξεχνάτε τι λάσπη που της ρίχνετε! Αλλά σε όλα τα speed test τα xz1 & xz2 βγαίνουν πρώτα, και με τηλ. με 8ρα ραμ!!

Χρήστος

Το δικό μου είναι από τα Εμιράτα

Vendetta

@Awake έχεις απόλυτο δίκιο. Ξεχνάτε όμως πάντα να μας αναφέρετε τους λόγους που βρίσκεστε στην αφάνεια (και με 8gb ram…). Παράκληση: μην αρχίσεις τις θεωρίες συνομωσίας όπως ο Ιωάννης Jb.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Galaxy Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy Z Flip 6: Φήμες για ακόμα μεγαλύτερη εξωτερική οθόνη και προστασία Gorilla Glass Armor

Μεγαλύτερη εξωτερική οθόνη φημολογείται ότι θα έχει το επερχόμενο Galaxy Z Flip 6 της Samsung που περιμένουμε να έρθει το καλοκαίρι.

Gear Galaxy Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy Ring: Τον Αύγουστο και με περιορισμένες λειτουργίες

Το Samsung Galaxy Ring παρουσιάστηκε επίσημα αλλά η εταιρεία δεν το έχει ακόμα κυκλοφορήσει, ούτε έχει ανακοινώσει τις προδιαγραφές.

Smartphones Apple featured Galaxy

Ακόμα και στην Κορέα αρχίζουν να προτιμούν τα iPhone από τα Samsung Galaxy

Για χρόνια, τα smartphone της Samsung ήταν οι συσκευές με τις μεγαλύτερες πωλήσεις στη Νότια Κορέα, όπου έχει την έδρα της από το 1938.

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy A55 & A35: Όλα τα επίσημα promo βίντεο για τις συσκευές

Τα Samsung Galaxy A55 και Α35 έγιναν επίσημα και λίγο αργότερα δημοσιεύθηκαν μερικά προωθητικά βίντεο για το δίδυμο μεσαίας κατηγορίας.