Η Apple δε θα εμποδίζει τα bug fixes σε apps που βρίσκονται ήδη στο App Store

, Η Apple δε θα εμποδίζει τα bug fixes σε apps που βρίσκονται ήδη στο App Store

Μέχρι σήμερα, εάν μία εφαρμογή που είναι ήδη διαθέσιμη στο App Store είχε παραβιάσει κάποια από τις οδηγίες της Apple, η εταιρεία εμπόδιζε τον προγραμματιστή από το να προωθήσει οποιαδήποτε ενημέρωση της εφαρμογής, μέχρι να επιλυθεί το ζήτημα και να συμμορφωθεί με τις οδηγίες του App Store.

Αυτό πρακτικά έκανε αδύνατη την ενημέρωση της εφαρμογής, ακόμα και για διορθώσεις σφαλμάτων, μέχρι την εκ νέου υποβολή και αξιολόγηση της εφαρμογής. Η Apple όμως ανακοίνωσε μία μεγάλη αλλαγή, η οποία θα λύσει τα χέρια των προγραμματιστών. Η εταιρεία ανακοίνωσε πως για όσες εφαρμογές βρίσκονται ήδη στο App Store δε θα υπάρχει καθυστέρηση, λόγω των παραβάσεων των κατευθυντήριων γραμμών, στις ενημερώσεις που αφορούν τις διορθώσεις σφαλμάτων. Αυτό βέβαια δεν αφορά παραβιάσεις που σχετίζονται με νομικά ζητήματα.

Η ανακοίνωση της Apple προς τους προγραμματιστές:

Το App Store είναι αφοσιωμένο στην παροχή μίας εξαιρετικής εμπειρίας για όλους. Για να συνεχίσουμε να προσφέρουμε ένα ασφαλές μέρος για τους χρήστες ώστε να κάνουν λήψη εφαρμογών και να σας βοηθήσουν να αναπτύξετε επιτυχώς εφαρμογές που είναι ασφαλείς, υψηλής ποιότητας, αξιόπιστες και σέβονται το απόρρητο το χρηστών, ενημερώσαμε τη διαδικασία ελέγχου μίας εφαρμογής, όπως ανακοινώθηκε στο WWDC20.

Πηγή

Ο Κώστας Λεοντιάδης ασχολείται με την τεχνολογία εδώ και μια δεκαετία και έχει συνεργαστεί μεταξύ άλλων με μεγάλες ιστοσελίδες όπως το Game20.gr και το Autonomous.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Apple featured

Apple: Εξαγοράζει γαλλική εταιρεία τεχνητής νοημοσύνης με εξειδίκευση στην επεξεργασία on device

Η Apple εξαγόρασε την startup τεχνητής νοημοσύνης Datakalab με έδρα το Παρίσι για να της παρέχει εργαλεία τεχνητής νοημοσύνης on device.

Software Android featured Google

Android 15 Beta 1.1: Διορθώνει προβλήματα με τις ανέπαφες πληρωμές NFC και Google Wallet

Η Google κυκλοφόρησε μια μικρή ενημέρωση κώδικα για το τρέχον πρόγραμμα Android 15 Beta, η οποία αντιμετωπίζει ορισμένα ζητήματα.

Gear featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy Ring: Leak αποκαλύπτει ότι θα έρθει σε 8 διαφορετικά μεγέθη

Το Samsung Galaxy Ring το πρωτοείδαμε τον Ιανουάριο και στη συνέχεια παρουσιάστηκε τον Φεβρουάριο στο MWC.

Smartphones Apple iPhone

iPhone 16: Η Apple παραγγέλνει εξαρτήματα για τα capacitive buttons

Η Apple έχει παραγγείλει έναν μεγάλο αριθμό εξαρτημάτων για τα capacitive buttons από έναν προμηθευτή από την Ταϊβάν.