Η Apple προσπαθεί να αυξήσει το μερίδιο αγοράς της Apple Music με Free Trials

Apple music, Η Apple προσπαθεί να αυξήσει το μερίδιο αγοράς της Apple Music με Free Trials

Η Apple προσφέρει μια δοκιμή 3 μηνών για χρήση του Apple Music. Κατά τη διάρκεια αυτών των τριών μηνών μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την υπηρεσία χωρίς περιορισμούς, εντελώς δωρεάν.

Στο τέλος της δοκιμαστικής περιόδου, μπορείτε να συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε την υπηρεσία καταβάλοντας την κανονική μηνιαία ή ετήσια συνδρομή σας ή μπορείτε να την ακυρώσετε χωρίς να χρεωθείτε. Αρκετοί άνθρωποι αναφέρουν ότι τα Push Notifications έρχονται στα τηλέφωνά τους για να τους πείσουν να δοκιμάσουν το Apple Music.

Αυτό που είναι ενδιαφέρον είναι ότι αυτοί οι άνθρωποι ήταν σε κάποιο σημείο είτε συνδρομητές της Apple Music είτε την εγκατέλειψαν πριν την λήξη της δοκιμαστικής περιόδου. Αυτό που είναι ακόμη πιο ενδιαφέρον είναι ότι η Apple φαίνεται να προσφέρει μια δεύτερη τριμηνιαία δοκιμή σε ανθρώπους που είχαν ήδη επωφεληθεί από αυτό.

Apple music, Η Apple προσπαθεί να αυξήσει το μερίδιο αγοράς της Apple Music με Free Trials

Η Apple Music κατάφερε να κατοχυρώσει μια αξιοπρεπή θέση στην αγορά, αλλά με τον έντονο ανταγωνισμό από το Amazon, το Google και το Spotify, ο κατασκευαστής των iPhone προφανώς κάνει ό,τι είναι δυνατόν για να επαναφέρει τους πρώην χρήστες ή να προσελκύσει νέους και να τους δεσμεύσει με συνδρομή.

Πηγή

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business Apple TSMC

TSMC: Σχεδιάζει να παράγει τσιπ 1,6 nm το 2026

Η TSMC, η κατασκευάστρια εταιρεία τσιπ με πελάτες όπως η Apple, ανακοίνωσε σχέδια για την παραγωγή εξαιρετικά προηγμένων τσιπ 1,6 nm.

Gear Apple Apple Watch

Apple Watch Series X: Μπορεί να χρησιμοποιεί λεπτότερο υλικό μητρικής πλακέτας όπως το iPhone 17

Ο Kuo είχε πει ότι το Apple iPhone 17 Pro που έρχεται το 2025 θα μπορούσε να χρησιμοποιεί μια κύρια πλακέτα χαλκού με επίστρωση ρητίνης.

Smartphones Apple iPad iPad Air

iPad Air 12,9 ιντσών: Χωρίς οθόνη Mini LED τελικά

Την περασμένη εβδομάδα, ακούσαμε ότι η Apple σχεδίαζε να χρησιμοποιήσει οθόνες Mini LED που της είχαν μείνει από το iPad Pro 12,9″.

Gear Apple featured iPad

Μετά από 14 ολόκληρα χρόνια τα iPad θα αποκτήσουν Αριθμομηχανή

Η Apple, 14 χρόνια μετά από την κυκλοφορία του iPad, σχεδιάζει επιτέλους μια εφαρμογή Αριθμομηχανής για το tablet με το iPadOS 18.