Η Microsoft αποσύρει το app της Cortana από τα iOS και Android

, Η Microsoft αποσύρει το app της Cortana από τα iOS και Android

Η ψηφιακή βοηθός της Micosoft ονόματι Cortana, παρουσιάστηκε με σκοπό να ανταγωνιστεί άλλες βοηθούς εταιρειών όπως η Siri της Apple, ο Assistant της Google αλλά και η Alexa της Amazon. Σύμφωνα με επίσημες πληροφορίες, η Microsoft θα αποσύρει στις αρχές του 2020 την εφαρμογή για την Cortana η οποία αναφέρεται στο iOS και το Android. Πιο συγκεκριμένα, στις 31 Ιανουαρίου η εφαρμογή θα αποσυρθεί από τα δύο διασημότερα καταστήματα εφαρμογών ακόμη και αν οι χρήστες έχουν εγκατεστημένο το Microsoft launcher.

Για να γίνει η Cortana πιο χρήσιμη θα ενσωματωθεί στις εφαρμογές Microsoft 365 και μέρος αυτής της αναβάθμισης είναι το τέλος της εφαρμογής της Cortana για το iOS και το Android, δήλωσε εκπρόσωπος της Microsoft στο The Verge. Ταυτόχρονα, η ψηφιακή βοηθός της Microsoft θα ενσωματωθεί και στο Outlook.

Επιπλέον, η εφαρμογή της Cortana χρησιμοποιείται και για firmware update των Surface Headphones το οποίο μέχρι στιγμής δεν γνωρίζουμε από τι θα αντικατασταθεί.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple iPhone

Το αναδιπλούμενο iPhone μπορεί να φτάσει το 2027 ή και ποτέ

Το προτεινόμενο χρονοδιάγραμμα κυκλοφορίας της Apple για το πρώτο αναδιπλούμενο iPhone έχει καθυστερήσει μέχρι το 2027.

Software Apple Apple Maps Apple Watch

iOS 18: Ίσως το iPhone αποκτήσει τους τοπογραφικούς χάρτες του Apple Watch

Η Apple φαίνεται να ετοιμάζεται να προσθέσει τοπογραφικούς χάρτες στις εφαρμογές Apple Maps στο iOS 18, macOS 15 και visionOS 2.

Smartphones Google Google Pixel Pixel

Pixel 9: Κυκλοφόρησαν αποκαλυπτικά render – Θα έρθει και μοντέλο Pixel 9 Pro XL

Η Google προσθέτει ένα νέο premium μοντέλο Pixel 9 στη σειρά και θα παρουσιαστούν συνολικά τρεις συσκευές το ερχόμενο φθινόπωρο.

Software featured Google Google AI

Google Maps: Θα οργανώνουν τα ταξίδια σου ευκολότερα χρησιμοποιώντας τεχνητή νοημοσύνη

Πολλές αλλαγές στην πλατφόρμα Google Maps ανακοίνωσε πως κάνει η εταιρεία, συμπεριλαμβανομένης μιας ενημέρωσης με τεχνητή νοημοσύνη.