Η OnePlus υπόσχεται συχνές αναβαθμίσεις για δύο χρόνια σε όλα τα smartphone

oneplus υπόσχεση συχνές αναβαθμίσεις δύο χρόνια, Η OnePlus υπόσχεται συχνές αναβαθμίσεις για δύο χρόνια σε όλα τα smartphone

Το καίριο θέμα στο Android είναι αυτό των αναβαθμίσεων και η OnePlus δείχνει την υποστήριξή της μιας και σε δήλωση της εταιρείας, κάθε smartphone που θα κυκλοφορεί θα λαμβάνει συχνές αναβαθμίσεις στο software για δύο χρόνια από την ημερομηνία κυκλοφορίας του και αναβαθμίσεις ασφαλείας κάθε δύο μήνες για τρία χρόνια.

Μόνο χαρά θα φέρει η συγκεκριμένη είδηση μιας και η OnePlus δείχνει την υποστήριξή της στην εμπιστοσύνη που δείχνουν οι καταναλωτές στα smartphone που κατασκευάζει. Η stock Android εμπειρία που προσφέρει η εταιρεία εξασφαλίζει συχνές αναβαθμίσεις κατευθείαν από τη Google κάθε φορά που γίνονται διαθέσιμες, ενώ κάθε επιπλέον υποστήριξη από την ίδια την OnePlus θα είναι ευπρόσδεκτη από τους καταναλωτές.

Σύμφωνα με την εταιρεία, οι αναβαθμίσεις που θα λαμβάνουν οι συσκευές της, θα έχουν να κάνουν με κάθε αναβάθμιση που κάνει διαθέσιμη η Google αλλά και όσες κυκλοφορεί η OnePlus, ενώ όλα τα smartphone της εταιρείας θα λάβουν αναβαθμίσεις ασφαλείας κάθε δύο μήνες και για διάρκεια τριών ετών, με τις συσκευές που θα είναι μέρος του νέου αυτού προγράμματος να είναι τα OnePlus 3/3T, 5/5T, 6 αλλά και κάθε smartphone που θα κυκλοφορήσει από εδώ και πέρα.

Επίσης, η OnePlus ανακοίνωσε μέσω του CEO, Pete Lau, ότι το 2019 θα κυκλοφορήσει smartphone συμβατό με 5G δίκτυα ενώ επιβεβαίωσε πως βρίσκεται σε συζητήσεις με παρόχους κινητής τηλεφωνίας στις Η.Π.Α για να μπορούν να τα πωλούν μέσω των καταστημάτων τους.

Πηγή

Λάτρης της τεχνολογίας τα τελευταία 20 χρόνια και παιδί της πληροφορικής με σπουδές στην Αγγλία. Fan της Apple και δεν το κρύβει αλλά καταφέρνει και αντιμετωπίζει την τεχνολογία με αντικειμενικότητα, παρακολουθώντας τα τεχνολογικά δρώμενα σε καθημερινή βάση.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

7 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Konstantinos

Εύγε… νομίζω τώρα μιλάει καθαρά. TAKE MY MONEY

Baiosss

Η OnePlus πραγματικά μας έχει καλομαθει, ειδικά στο κομμάτι των αναβαθμίσεων. Θα μου κακοφανειεαν παω σε άλλη εταιρεία. Έχω στο OP5 8.1 Oreo εδώ και 5 μηνες και κάτι άλλες μεγάλες εταιρίες, ακόμα παλεύουν να δώσουν την απλή 8αρα στις αντίστοιχες ναυαρχίδες τους. Μεχρι και η Xiaomi με το υποτιθέμενο Android one MiA1 δεν έδωσε ακόμα την 8.1 που έπρεπε να το έχει πρώτη απ’ όλους. Ευχάριστα νέα φυσικά αν υλοποιήσει αυτό που υπόσχεται και περιμένω με ανυπομονησία όχι το 6Τ, αλλά το OP7.

AtiX

Μεγάλη επιτυχία να υποστηρίζεις 5 και σε λίγο 6 κινητά…

Flagship killer

Όντως πολύ καλά νούμερα για Android… Αλλά ….
Κάπου εδώ κερδίζει η Apple με το iOS που αναβαθμίζει ακόμα και δεινόσαυρους…
Έχω Android κινητό και iOS tablet… Δεν είμαι fan κανενός… Απλά κρίνω αυτό που μου πουλάει ο καθένας… Και στον τομέα λογισμικό και αναβάθμιση η Apple παίζει μόνη της στη κορυφή… Σε άλλους τομείς (hardware) προτιμώ και ικανοποιούμαι από άλλες εταιρείες και σίγουρα η OnePlus είναι μια από αυτές…

Υ.Γ. είναι αστείο το 2 χρόνια αναβάθμιση να γίνεται είδηση όταν το αρκετά παραπάνω θα έπρεπε να είναι ΑΥΤΟΝΌΗΤΟ.

Gregorio

Δηλαδή η One+ έκανε ανακοίνωση ότι θα κάνει το αυτονόητο, δηλαδή αυτό που κανονικά θα έπρεπε να κάνει αυτήν αλλά και όλες οι άλλες εταιρίες ειδικά όταν πρόκειται για συσκευές που κοστίζουν αρκετά, που είναι να υποστηρίζουν τις συσκευές τους τουλάχιστον για μια 2ετία-3ετία, και μερικοί ενθουσιάζονται κιόλας, ουάου… γιαυτό μας έχει πάρει φαλάγγι το Marketing και μας πουλάνε φύκια για μεταξωτές κορδέλες…

mech.al.

Η Google επέτρεπε 18 μήνες στους κατασκευαστές αλλά μετά το sd820 οι επεξεργαστές έγιναν πάρα πολύ ισχυροί και με συνδιασμό μπολικου ραμ μπορεί να σηκώσει ακόμα και το τρίτο ριζικό update…

forneverarrow

Αδυνατώ να το πιστέψω! Η συγκίνηση βλέπετε… Δυο ολόκληρα χρόνια αναβαθμίσεις!! Αυτά να τα βλέπει η Apple που χαλάει την πιάτσα με τα 5 χρόνια υποστήριξης. Το τραγικό είναι οτι υπάρχει κόσμος που χαίρεται με τη συγκεκριμένη είδηση. Και για να προλάβω μερικούς, αν το έκανε και η Apple αυτό δεν παίζει να έπαιρνα iPhone για κανένα λόγο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones OnePlus OnePlus Nord

OnePlus Nord CE4: Εκπληκτικά τα specs του mid-range – Tσιπ SD 7 Gen 3 και μπαταρία 5,500mAh

Οι συσκευές Nord CE είναι πολύ δημοφιλείς στην οικογένεια OnePlus αλλά οι αναβαθμίσεις που γίνονται από γενιά σε γενιά είναι περιορισμένες.

Smartphones OnePlus

OnePlus 13: Με ultrasonic fingerprint sensor, SD 8 Gen 4 και νέα σχεδίαση

To OnePlus 12, το οποίο παρουσιάστηκε πρόσφατα από την εταιρεία, έχει διατηρήσει τη σχεδιαστική γλώσσα του προκατόχου του, OnePlus 11.

Gear OnePlus Wear OS

OnePlus Watch 2: Υπόσχεται ότι θα λειτουργεί έως και 100 ώρες με μία μόνο φόρτιση

Μετά την αποτυχία του original OnePlus Watch, η εταιρεία είναι έτοιμη για την επιστροφή της στην αγορά smartwatch με το OnePlus Watch 2.

Smartphones OnePlus

OnePlus 12R: Με UFS 3.1 σε όλες τις εκδόσεις

Όλες οι εκδόσεις του OnePlus 12R, συμπεριλαμβανομένης της επιλογής αποθήκευσης 256 GB, διαθέτουν αποθηκευτικό χώρο UFS 3.1 αντί για UFS 4.0.