Infashion: Ταξιδέψτε στα fashion trends με μια ελληνική εφαρμογή

Infashion ελληνική εφαρμογή, Infashion: Ταξιδέψτε στα fashion trends με μια ελληνική εφαρμογή

To Infashion έρχεται για να συγκεντρώσει τους λάτρεις της μόδας σε ένα app, όπου ο κάθε χρήστης θα μπορεί να μοιράζεται τις δικές του φωτογραφίες, να επιλέγει τις In και Out εμφανίσεις της ημέρας, αλλά και να μαθαίνει πρώτος τα νέα των αγαπημένων του brands, παίρνοντας μέρος σε ένα private “fashion show”.

Πρόκειται για ένα «ταξίδι» στα trends –κι όχι μόνο- χωρίς «παρεμβολές». Το Infashion φιλοξενεί μόνο περιεχόμενο σχετικό με τη μόδα, είτε αυτό προέρχεται από τους χρήστες είτε από τα συνεργαζόμενα brands.

Infashion ελληνική εφαρμογή, Infashion: Ταξιδέψτε στα fashion trends με μια ελληνική εφαρμογή

Οι δημιουργοί του Infashion θέλησαν να αναπτύξουν ένα app, όπου καθημερινοί άνθρωποι, σχεδιαστές, στυλίστες, fashion bloggers και brands θα μπορούν να μοιράζονται υλικό, να ανταλλάσουν ιδέες και να φτιάχνουν μαζί τον «χάρτη» της μόδας. Είναι μια εφαρμογή αυθεντικά καινοτόμα με καλαίσθητο και εύχρηστο UI, διατηρώντας παράλληλα τη δική της ταυτότητα.

Η χρήση της εφαρμογής είναι αρκετά απλή, καθώς χρησιμοποιούνται κάρτες, τις οποίες ο χρήστης μπορεί να κάνει swipe δεξιά ή αριστερά, δίνοντας του την δυνατότητα να επιλέξει τα προσωπικά του in και out της μόδας. Με αυτόν τον τρόπο, ο χρήστης αποκτά τους fans του ή γίνεται κι εκείνος fan άλλων χρηστών, τα post των οποίων ανταποκρίνονται στην αισθητική του.

Στο πάνω μέρος της αρχικής οθόνης, ο χρήστης μπορεί να βρει διάφορα brands και επιλέγοντας κάποιο από αυτά να ενημερωθεί για τα τελευταία “νέα” από τις νέες συλλογές, προτάσεις και τάσεις αυτού, μέσω μιας σειράς φωτογραφιών και βίντεο.

Infashion ελληνική εφαρμογή, Infashion: Ταξιδέψτε στα fashion trends με μια ελληνική εφαρμογή

Την ομάδα του Infashion αποτελούν οι Χάρης Λυμπερόπουλος (σχεδιαστής του InFashion), Κωνσταντίνος Σταυρουλάκης (υπεύθυνος ανάπτυξης για την πλατφόρμα Android), Γιώργος Δανίκας (υπεύθυνος ανάπτυξης για την πλατφόρμα iOS) και Σπύρος Ελευθεριάδης (προγραμματιστής των δομών – backend- που υποστηρίζουν την εφαρμογή). Και οι τέσσερις, ωστόσο, είναι υπεύθυνοι για την εμπειρία του χρήστη.

Infashion ελληνική εφαρμογή, Infashion: Ταξιδέψτε στα fashion trends με μια ελληνική εφαρμογή

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Apple Apple Maps Apple Watch

iOS 18: Ίσως το iPhone αποκτήσει τους τοπογραφικούς χάρτες του Apple Watch

Η Apple φαίνεται να ετοιμάζεται να προσθέσει τοπογραφικούς χάρτες στις εφαρμογές Apple Maps στο iOS 18, macOS 15 και visionOS 2.

Software AI Samsung Samsung Galaxy S23

Galaxy AI: Ορισμένες δυνατότητες δεν θα υποστηρίζονται από όλες τις συσκευές

Η Samsung ανακοίνωσε επίσημα την κυκλοφορία των χαρακτηριστικών Galaxy AI σε παλαιότερες συσκευές Galaxy, πέραν της σειράς Galaxy S24.

Software featured Google Google AI

Google Maps: Θα οργανώνουν τα ταξίδια σου ευκολότερα χρησιμοποιώντας τεχνητή νοημοσύνη

Πολλές αλλαγές στην πλατφόρμα Google Maps ανακοίνωσε πως κάνει η εταιρεία, συμπεριλαμβανομένης μιας ενημέρωσης με τεχνητή νοημοσύνη.

Software Android WhatsApp

WhatsApp: Θα μπορείτε να στέλνετε αυτόματα πολυμέσα HD

Το WhatsApp παρουσίασε μια λειτουργία τον Αύγουστο που σας επιτρέπει να στέλνετε φωτογραφίες σε υψηλότερη ποιότητα.