Instagram: Τεχνητή νοημοσύνη για διαγραφή σχολίων

Instagram τεχνητή νοημοσύνη, Instagram: Τεχνητή νοημοσύνη για διαγραφή σχολίων

Το Instagram παρουσίασε ένα νέο χαρακτηριστικό που θα προστεθεί σύντομα στο δημοφιλές κοινωνικο δίκτυο. Με την χρήση τεχνητής νοημοσύνης θα διαγράφονται αυτόματα ακατάλληλα σχόλια στις δημοσιεύσεις των χρηστών.

Τα σχόλια θα φιλτράρονται με την χρήση τεχνητή νοημοσύνης (A.I.) και όσα θα θεωρούνται spam και ακατάλληλα για το κοινωνικό δίκτυο θα μπλοκάρονται. Η υπηρεσία σε πρώτο στάδιο θα φιλτράρει σχόλια σε εννέα γλώσσες, τα Αγγλικά, Ισπανικά, Πορτογαλικά, Αραβικά, Γαλλικά, Γερμανικά, Ρώσικα, Γιαπωνέζικα και Κινεζικά.

Την καινούργια υπηρεσία μπορεί να την επιλέξει ο χρήστης εάν επιθυμεί να είναι ενεργή για τον λογαριασμό του, από τις ρυθμίσεις της εφαρμογής. Το Instagram αναφέρει ότι η καινούργια προσθήκη είναι προαιρετική και ο παλιός τρόπος ελέγχου σχολίων ακόμα λειτουργεί.

“Many of you have told us that toxic comments discourage you from enjoying Instagram and expressing yourself freely. To help, we’ve developed a filter that will block certain offensive comments on posts and in live video. All other comments will appear as they normally do and you can still report comments, delete comments or turn them off. Also, you can always turn this filter off.”

Το Instagram τον τελευταίο καιρό έχει προχωρήσει σε σημαντικές νέες προσθήκες στην εφαρμογή του, όπως την δημοσίευση φωτογραφιών για επιλεγμένη ομάδα ατόμων και την επιλογή αρχειοθέτησης των δημοσιεύσεων νωρίτερα αυτόν τον μήνα.

Πηγή

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Instagram

Instagram: Θα θολώνει τις γυμνές φωτογραφίες που στέλνονται σε ανηλίκους

Το Instagram ετοιμάζεται να λανσάρει μια νέα λειτουργία ασφαλείας που θολώνει τις γυμνές εικόνες στα μηνύματα.

Software Instagram TikTok

TikTok: Ετοιμάζεται να ανταγωνιστεί το Instagram με την εφαρμογή Notes για φωτογραφίες

To ΤikTok ετοιμάζεται να ανταγωνιστεί ευθέως το Instagram με μια νέα εφαρμογή για φωτογραφίες που, όπως διέρρευσε, θα λέγεται Notes.

Software featured Instagram Meta

Instagram: Πλέον μπορείτε να επεξεργαστείτε τα DMs σας

To Instagram ανακοίνωσε ενημερώσεις για την πλατφόρμα που αφορούν τη δυνατότητα άμεσης ανταλλαγής μηνυμάτων.

Internet Facebook Instagram Meta

H Meta θα επισημαίνει περιεχόμενο που είναι προϊόν τεχνητής νοημοσύνης

Νέα μέτρα σε Facebook, Instagram και Threads θα εφαρμόσει η Meta, σε μια προσπάθεια να ενισχύσει τη διαφάνεια.