Πέμπτη
12/12/2013

Instagram Direct, Νέο σύστημα private sharing

Το δημοφιλές social network, Instagram ανακοίνωσε ένα νέο ιδιωτικό σύστημα διαμοιρασμού περιεχομένου με την ονομασία Instagram Direct. Ο τρόπος λειτουργίας είναι απλός και στην ουσία σας επιτρέπει να μοιράζεστε video ή φωτογραφίες απευθείας με κάποιον ή με κάποια ομάδα χρηστών (έως 15 ατόμων), και όχι δημοσίως όπως συμβαίνει σήμερα.

Θα έλεγε κάποιος ότι μοιάζει με το SnapChat ωστόσο η υλοποίηση είναι διαφορετική, αφού καταρχήν οι φωτογραφίες δεν… αυτοκαταστρέφονται. Έτσι, δεν υπάρχει η δυνατότητα να μοιράζεστε και κείμενο μαζί με φωτογραφίες ή video, ωστόσο σχόλια και “likes” εμφανίζονται άμεσα και σε πραγματικό χρόνο.

Το Instagram Direct θα καταφτάσει με την αναβάθμιση “5.0” στους χρήστες Android και iOS σήμερα. Οι χρήστες των Windows Phone θα χρειαστεί να περιμένουν λίγο ακόμη.

Instagram Direct

Πηγή

Μάθε για:

Συντάκτης: .

2 Σχόλια

  1. Ο/Η Panagiotis G λέει:

    Την έχω ήδη εδώ και μία ώρα. είχα μπει να δω τι παίζει μετά από μία εβδομάδα και το είδα. νόμιζα ότι έχασα την ανακοίνωση αλλά τελικά το διαθέσανε λίγο πριν την παρουσίαση

  2. Ο/Η giorgio λέει:

    Φυσικά και μπορείς να μοιράζεσαι και κείμενο εκτός από φωτογραφία ή βίντεο. Απλώς, για να ξεκινήσεις μια συζήτηση, προϋπόθεση είναι να υπάρχει μαζί φωτογραφία/βίντεο. Μετά μένει στο Ιστορικό και μπορείς να συνεχίσεις όποια στιγμή θέλεις το chatting με το ίδιο πρόσωπο. Χωρίς να χρειάζεται επισύναψη φωτογραφίας/βίντεο ξανά.

Η γνώμη σας

Παρακαλούμε σχολιάστε με ελληνικούς πεζούς χαρακτήρες, όχι greeklish.

Πατώντας "Αποστολή" αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης.