Instagram: Έρχεται update της αρχικής μετά από χρόνια

Instagram, Instagram: Έρχεται update της αρχικής μετά από χρόνια

Το Instagram θα προχωρήσει σε update της αρχικής του σελίδας, κάτι που έχει να κάνει εδώ και αρκετά χρόνια, με νέα tabs στο κάτω μέρος. Αρχικά, θα προστεθούν τα tabs των Reels και Shop, ενώ τα Like tab και τα Create tab θα πάνε στο πάνω μέρος της αρχικής σελίδας, δίπλα από τα Direct μηνύματα.

Το Reels είναι το νεότερο χαρακτηριστικό της εταιρείας, με το οποίο θέλει να αντιμετωπίσει στα ίσα το TikTok. Αυτό φαίνεται και με την προσθήκη νέου tab αποκλειστικά για αυτό, καθώς η εταιρεία θέλει να το κάνει αναπόσπαστο μέρος της εμπειρίας των χρηστών. Το Shop από την άλλη είναι ο νέος τρόπος του Instagram για να βρείτε νέα πράγματα να αγοράσετε, όπως κάθε social πλατφόρμα. Οι επιλογές του Shop αποτελούνται από εξατομικευμένες προτάσεις, επιλογές των συντακτών από το @shop channel και άλλα βίντεο-διαφημίσεις.

Όπως αναφέρει η εταιρεία, οι αλλαγές γίνονται για να εκσυγχρονιστεί το Instagram στις νέες συνθήκες, με την εταιρεία να αναφέρει πως το μεγαλύτερο ρίσκο για την εφαρμογή δεν είναι να αλλάξει γρήγορα, αλλά μην αλλάξει και να γίνει ξεπερασμένο. Βέβαια, οι προσθήκες είναι λογικές και δείχνουν πως το Instagram θέλει να κρατήσει τους χρήστες στην πλατφόρμα του. Επίσης, ότι προστέθηκε το Reels μετά από λίγους μήνες, ενώ το IGTV δεν είχε ποτέ το δικό του tab δείχνει πόση επιτυχία δεν είχε το δεύτερο. Όπως πάντα, το update θα γίνει σταδιακά διαθέσιμο σε όλους.

Πηγή

Ο Νίκος Ζώης είναι φανατικός gamer με πολυεπίπεδη εμπειρία τόσο στα παλιά arcade όσο και στα σημερινά multi-player online games. Έχει πτυχίο λογιστή και είναι πατέρας ενός παιδιού το οποίο έχει βάλει σκοπό να κάνει gadgetάκια όπως ακριβώς είναι και αυτός!

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

9 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
KnightRider

Μ’αρέσει που κάνουν αλλαγές αλλά ακόμη εξακολουθούν να σου χαλάνε την ποιότητα βίντεο όταν ανεβάζεις story από πηγή 1080p ή 4Κ.
Έχουμε κινητά με οθόνες 1080p κι άνω και δεν λένε να φτιάξουν ένα βασικό πρόβλημα !!

Last edited 3 years πριν by KnightRider
AndroidGuy

Αν έχεις android συσκευή μπορείς να κατεβάσεις το instander που είναι στην ουσία client του instagram που σε αφήνει να ανεβάσεις φωτογραφίες και βίντεο με πολύ μικρή συμπίεση για να μην χαλάει η ποιότητα καθώς έχει και κάποιες άλλες αξιόλογες ρυθμίσεις (όπως να κατεβάσεις όποια φωτογραφία ή ιστορία θέλεις, καθώς μπορείς να βλέπεις ιστορίες άλλων αλλά να παραμένεις κρυφός κ.α.).

KnightRider

Ναι αυτό το γνωρίζω αλλά είναι ντροπή το ότι officially θα έπρεπε να παρέχουν αρκετά πράγματα/ρυθμίσεις (ειδικά με την ποιότητα) και όχι τώρα να ψάχνουμε για mods για να κάνουμε σωστές δουλειές…

Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί το Instagram να ρίχνει τόσο πολύ την ποιότητα εφόσον έχουμε όλοι μας συσκευές 4G με οθόνες FullHD+ ??

Last edited 3 years πριν by KnightRider
I am

Ρίχνει τόσο την ποιότητα γιατί αν δεν το έκανε θα ήθελε τους διπλάσιους servers

KnightRider

Ας αλλάξουν τότε codec να χρησιμοποιήσουν H.265 ή VP9 ή κάτι αντίστοιχο γιατί νταξει δεν γίνεται εν έτη 2020 να βλέπεις με χάλια ποιότητα εικόνας

SUPS 👨‍⚖️

αυτο ισχυει στα android..σε ios συσκευες δεν υπαρχει μεγαλη αλλοιωση.

Νικόλαος

Παιδιά βλέπω σε accounts από εξωτερικό ότι υπάρχουν reels αλλά δε μου τα εμφανίζει σαν επιλογή στο δικό μου κινητό τι γίνεται ;;

SUPS 👨‍⚖️

θα περιμενεις μεχρι να σου εμφανιστουν.so simple.

Κωνσταντίνος

Εσάς μπορείτε να αλλαξετε χρώματα στην συνομιλία;;;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Internet Facebook Meta

Facebook: Φέρνει πίσω το “Poke” – Κερδίζει έδαφος στους νέους

Το Facebook αποφάσισε να επαναφέρει ένα από τα πιο παλιά χαρακτηριστικά του, το Poke, ελπίζοντας να κερδίσει τις νεότερες γενιές.

Internet AI Facebook Meta

Facebook: Χρησιμοποιεί τεχνητή νοημοσύνη για να προτείνει Reels

Η τεχνητή νοημοσύνη κατακτά ολοένα και περισσότερους τομείς και πολλοί τεχνολογικοί κολοσσοί επενδύουν δισεκατομμύρια στην ανάπτυξή της.

Software featured Instagram Meta

Instagram: Πλέον μπορείτε να επεξεργαστείτε τα DMs σας

To Instagram ανακοίνωσε ενημερώσεις για την πλατφόρμα που αφορούν τη δυνατότητα άμεσης ανταλλαγής μηνυμάτων.

Internet Facebook Instagram Meta

H Meta θα επισημαίνει περιεχόμενο που είναι προϊόν τεχνητής νοημοσύνης

Νέα μέτρα σε Facebook, Instagram και Threads θα εφαρμόσει η Meta, σε μια προσπάθεια να ενισχύσει τη διαφάνεια.