Πέμπτη
22/03/2018

Instagram: Δυνατότητα προσθήκης hashtags και profile links στο Bio

Bio

To Instragram εισάγει ένα νέο χαρακτηριστικό στην εφαρμογή δίνοντας τη δυνατότητα στους χρήστες, χρησιμοποιώντας τα σύμβολα ‘#’ και ‘@’, να εισάγουν ενεργά hashtags και profile links στην ενότητα “Bio”.

To Bio είναι το μέρος ενός προφίλ στo Instagram όπου κάθε χρήστης μπορεί να μοιραστεί πληροφορίες για τον εαυτό του με τους ακόλουθούς του με μέγιστο περιεχόμενο 150 χαρακτήρων.

Τώρα, η ενότητα αυτή εμπλουτίζεται καθώς ο χρήστης μπορεί να προσθέσει αγαπημένα hashtags που μεταφέρουν τους χρήστες στους αντίστοιχους συνδέσμους. Ο χρήστης μπορεί να συμπληρώσει το hashtag μόνος του ή να επιλέξει από τη λίστα που θα εμφανίζει το Instagram μέσω της διαδικασίας της αυτόματης συμπλήρωσης.

Επιπλέον, τα profile links στο Bio με χρήση του συμβόλου ‘@’ μπροστά από το όνομα κάποιου χρήστη στο Instagram στέλνουν τους followers στο αντίστοιχο προφίλ. O χρήστης, του οποίου το προφίλ θα γίνεται ενεργό link στο Bio κάποιου άλλου, θα ενημερώνεται αυτόματα μέσω ειδοποίησης. Αν δεν συμφωνεί με αυτό θα έχει τη δυνατότητα να το απενεργοποιήσει και να εμφανίζεται πλέον μόνο ως απλό κείμενο (χωρίς link).

Πηγή

Μάθε για:

Συντάκτης: .

Η γνώμη σας

Παρακαλούμε σχολιάστε με ελληνικούς πεζούς χαρακτήρες, όχι greeklish.

Πατώντας "Αποστολή" αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης.