Το Instagram αποκτά offline λειτουργίες

, Το Instagram αποκτά offline λειτουργίες

Στο ετήσιο συνέδριο προγραμματιστών του Facebook στελέχη του Instagram ανακοίνωσαν την πρόθεσή τους να δώσουν στην εφαρμογή offline λειτουργίες. Οι συγκεκριμένες λειτουργίες θα είναι διαθέσιμες αρχικά για Android συσκευές και θα επιτρέψουν στους χρήστες να βλέπουν περιεχόμενο που έχει κατεβάσει η εφαρμογή πρίν χαθεί οποιαδήποτε σύνδεση στο διαδίκτυο.

Κατά συνέπεια, θα μπορείτε να αφήσετε σχόλια, likes, να αποθηκεύσετε αναρτήσεις, μέχρι και να κάνετε unfollow άλλους χρήστες, σύμφωνα με τον μηχανικό του Instagram, Hendri. Παρ’ όλα αυτά, δεν είναι γνωστό αν οι ιστορίες της εφαρμογής θα δουλέψουν με αυτό τον τρόπο.

Μόλις η συσκευή σας καταφέρει να συνδεθεί στο διαδίκτυο, όλα όσα κάνατε θα εκτελεστούν στο background. Επίσης, θα μπορείτε να δείτε προφίλ χρηστών που επισκεφτήκατε offline, καθώς και αποθηκευμένες εκδοχές του προφίλ σας και της μπάρας εξερεύνησης.

Οι offline λειτουργίες θα βοηθήσουν χρήστες σε περιοχές όπου δεν είναι εύκολη η πρόσβαση στο διαδίκτυο λόγω σταθερότητας ή κόστους. Καθώς το Instagram ακολουθεί τα βήματα του Facebook, ίσως κάποια στιγμή στο μέλλον δούμε και κάποια Lite εφαρμογή. Αν σκεφτείτε όμως την κατανάλωση δεδομένων που έχει, μάλλον κάτι τέτοιο θα αργήσει να γίνει.

Ακολουθήστε το Techblog στο Instagram
, Το Instagram αποκτά offline λειτουργίες

Πηγή

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Instagram

Instagram: Θα θολώνει τις γυμνές φωτογραφίες που στέλνονται σε ανηλίκους

Το Instagram ετοιμάζεται να λανσάρει μια νέα λειτουργία ασφαλείας που θολώνει τις γυμνές εικόνες στα μηνύματα.

Software Instagram TikTok

TikTok: Ετοιμάζεται να ανταγωνιστεί το Instagram με την εφαρμογή Notes για φωτογραφίες

To ΤikTok ετοιμάζεται να ανταγωνιστεί ευθέως το Instagram με μια νέα εφαρμογή για φωτογραφίες που, όπως διέρρευσε, θα λέγεται Notes.

Software featured Instagram Meta

Instagram: Πλέον μπορείτε να επεξεργαστείτε τα DMs σας

To Instagram ανακοίνωσε ενημερώσεις για την πλατφόρμα που αφορούν τη δυνατότητα άμεσης ανταλλαγής μηνυμάτων.

Internet Facebook Instagram Meta

H Meta θα επισημαίνει περιεχόμενο που είναι προϊόν τεχνητής νοημοσύνης

Νέα μέτρα σε Facebook, Instagram και Threads θα εφαρμόσει η Meta, σε μια προσπάθεια να ενισχύσει τη διαφάνεια.