Το iOS 10 έφτασε σχεδόν στο 80% των συσκευών

Η επιλογή όσον αφορά σε Android ή iOS είναι προσωπικό θέμα του καθενός, και ο καθένας ξεχωριστά αποφασίζει ποιο είναι καλύτερο. Ωστόσο, όσον αφορά τις αναβαθμίσεις, το βέβαιο είναι ότι η Apple τα πηγαίνει καλύτερα, στην υιοθέτηση.

Το iOS 10 έγινε διαθέσιμο μέσα Σεπτεμβρίου, και περίπου 5 μήνες έχει φτάσει σε σχεδόν το 80% των συσκευών. Για την ακρίβεια το ποσοστό είναι 79%. Το iOS 9 βρίσκεται στο 16% των συσκευών, ενώ το 5% τρέχει παλαιότερες εκδόσεις.

Τον περασμένο μήνα, το ποσοστό του iOS 10 ήταν στο 76%, επομένως ανέβηκε μόνο κατά 3 ποσοστιαίες μονάδες. Να θυμίσουμε ότι το iOS 10 μέσα στις 24 πρώτες ώρες έφτασε στο 14.5% των συμβατών συσκευών, ενώ σε σύγκριση με το iOS 9, που τον περασμένο Φεβρουάριο είχε 77%, τα πηγαίνει καλύτερα.

Το επόμενο βήμα είναι το iOS 11, το οποίο θα ανακοινωθεί στο WWDC 2017 και λογικά θα κυκλοφορήσει το φθινόπωρο με τα νέα iPhone.

ios 10 adoption, Το iOS 10 έφτασε σχεδόν στο 80% των συσκευών

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

88 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
b16bkostas

Φοβερή δουλεια σε αυτό το τομέα η apple και ευτυχισμένος κάθε developer λογικά και οι χρήστες

Paul

Λογικό να γίνεται αυτό .Και η google αν έφτιαχνε δικά της μόνο τηλέφωνα και με το android μόνο για αυτήν το ίδιο θα συνέβαινε

b16bkostas

Γιατί αναβαθμίσει όλα τα nexus μην τρελαθούμε εδώ μας την έκανε στα Lumia η Microsoft

azriel84

@Paul

Συγγνώμη αλλά μ@λ@κίες. Η OnePlus έδωσε παγκόσμια update στα One Plus 3 ταυτόχρονα σχεδόν. H Samsung έχει βγάλει το Nougat update αλλά σταδιακά και για λίγες χώρες και ακόμα περιμένω. Ποιος; Η Samsung μη χέσω που θέλει να λέγεται και σωστή εταιρία και μας έχει στο περίμενε. Ελπίζω να το πάρω πριν παρουσιάσει η Google το Android 8. Μια συσκευή έχει να αναβαθμίσει σε πρώτη φάση το S7 και ακόμα το κωλοβ@ρ@νε….

ChristosT

Γιάυτο και το Android θα κάνει να με δεί πολλά χρόνια και ΑΝ…
και μήν μου πέι κανείς για Pixel κλπ…γιατί εκτός του ότι είναι κακάσχημα, ακόμη και αυτά δεν παίρνουν πολλές αναβαθμίσεις απο την δήθεν Γνήσια Αντροεταιρεία.
Τα δικά της κινητά με 2 ram έπρεπε για 5-6 τουλάχιστον να ενημερώνονται.
Ξύπνησε και αυτή αλλά Samsung και αρχίζει και μιλάει για 2 ετή υποστήριξη…
Γλού ρε…

ChristosT

5-6 έτη τουλάχιστον να ενημερώνονται…
Nexus 4…τί πήρε;
Το τρ…το μ…….άντε να μην πώ…
Fixed.

Paul

Συγγνώμη και πάλι ρε παιδιά
Αν παρατηρήσετε το 70% των android συσκευών έχουν κορυφαία χαρακτηριστικά ,για ποιο λόγο γίνεται αυτό το ανακάτεμα ;Άλλος παίρνει μια αναβάθμιση μόνο αν η συσκευή είναι από Γερμανία π.χ η Σερβία η Ολλανδία κλπ Δηλ αυτές οι συσκευές με τα τόπ χαρακτηριστικά για ποιο λόγο να μην πάρουν η άλλες να αργούν τόσο πολύ για να πάρουν το Nougat .Δεν το κατάλαβα ποτέ αυτό

Γιώργος Κ.

Ξανά θα στο πω γιατί δε λες να καταλάβεις η δε σε συμφέρει γιατί όταν δε σε συμφέρει σταματάς να σχολιάζεις,κλασικά… Και είναι η τελευταία φορά που ασχολούμαι με την προπαγάνδα σου.

Το nexus 4 ξεκίνησε με jellybean τον Νοέμβριο του 2012 (εκδόσεις 4.1-4.2-4.3-4.4) και τελείωσε σε lollipop (έκδοση 5.1) τον Φεβρουάριο του 2015 , με λίγα λόγια περισσότερα από 2 έτη αναβαθμίσεων. Και μιλάμε για μια συσκευή με τιμή εκκίνησης 400€ και με specs πολύ δυνατά όταν η φίλη σου η apple κοστολογούσε τα κινητά 800+ ευρώ με 512MB ram και στην καλύτερη των περιπτώσεων είχαν 1GB.

Πιάσε άλλο τροπάριο. Το “ελλιπείς αναβαθμίσεις για το nexus 4” δε σε θέλει γιατί δεν ισχύει. Γιατί θέλετε πάντα και παντού να παραπληροφορείτε τον κόσμο δεν έχω καταλάβει. Τόσο πολύ θέλετε να περάσετε στους άλλους τα πιστεύω σας;;;;

ChristosT

@Γιώργος Κ ακόμη περιμένω απάντηση σε προηγούμενο σχόλιο.
Δεν σε παίρνει, μην το συνεχίζεις.
Εταιρεία του κ είναι και η ms και η σαχαροεταιρεία.
Οσο πιό γρήγορα το καταλάβεις τόσο πιό γρήγορα θα λυτρωθείς.

όπως είπες 2 έτη όταν το Iphone 4s πήρε πόσα ως 32bit;
Ios 5,6,7,8,9…
Γλού τώρα…

ChristosT

Ά…και το Nexus 4 είχε 2 ram…τί πήρε;
Το τρ…. το μ…….
Ενώ το 4s με 512 πήρε…1,2,3,4,5…πόσα Αλέκο;
5 ΕΤΗ.

Κωνσταντίνος

Χαχχαααα ρε παιδια βρειτε καμια κοπελα να ηρεμησετε μην τρωγεστε σαν τα γυμνασιοπαιδα για το ποια εταιρια ειναι καλυτερη!!!

Nikos6

Με τα δυο τελευταια ειναι για πεταμα ομως.. μην τα λεμε οπως θελουμε

Ιωάννης jb

ChristosT.. Πολύ φανατικός με το μήλο μου έγινες!!
Έχεις θεοποιήσει τις αναβαθμίσεις..
Το 4s μέχρι το 7 καλά πήγαινε από κει κ πέρα ήταν λίγο αργό μη λέμε κ ότι θέλουμε!!
Ο άλλος παραπάνω καλά σου λέει για το nexus!!!
Μιλάμε για κινηταρα καμιά σχέση με την μινιατούρα το 4s

ChristosT

@Κωνσταντίνος έχουμε ρε σύ…λέει πουθενά ο Freud οτι άν σχολιάζουμε στο techblog είμαστε χωρίς κοπέλα;
Είμαστε και ομορφόπαιδα και γυναικοκατακτητές.

@Ιωάννης jb
Nexus 4 τι πήρε με 2 ραμ και quad 1,5gHZ το τρ….. το μ……
Nexus 5 τί πήρε με 2 ραμ και quad 2.3Ghz το τρ…… το μ……
Nα συνεχίσω;
Πολιτική της Google….

“Nexus devices will continue to receive major updates for at least two years and security patches for the longer of three years from initial availability or 18 months from last sale of the device via the Google Store.”

Iphone 5…
Ios 6,7,8,9…και άν ήταν 64bit ακόμη θα έπαιρνε…

Ακόμη μιλάτε;

ChristosT

@Paul επειδή είναι πιό έξυπνοι και ξερουν να πιάνουν τον κ… καλύτερα στους ρομπολάτρες.
Εδώ το τέρας ο Exynos 9 με πόσους πυρήνες και 4 ram άν θα προλάβει να πάρει το OREO παίζει…για περισσότερο…ούτε τσιμουδιά. Θα το σκεφτεί η σαμμυ πρώτα αναλόγως της χασούρας και θα δεί.
Έτσι να σας δουλεύουν και να δουλεύετε και εσείς για αυτούς…

Ιωάννης jb

Ρε χρησταρα σοβαρεψου!!
ΣΤΟ ΞΑΝΑΛΕΩ…. ΕΧΕΙΣ ΘΕΟΠΟΙΗΣΕΙ ΤΙΣ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΕΙΣ!!!!
Τα nexus 4-5 είναι κινηταρες!!!
Επειδή πήραν μια λιγότερη αναβάθμιση δεν έγινε κ κάτι το τρομερό!!!

ChristosT

@Ιωάννης jb σοβαρός είμαι και περιμένω σοβαρή απάντηση.
Ο άλλος τα έριξε στις αναβαθμίσεις όχι εγώ…αλλά τουμπεκί ψιλοκομμένο.
Στο κάτω κάτω τι κινητάρες είναι αν δεν πήραν πάνω απο 2 έτη αναβάθμιση;
Σοβαρέψου λίγο και άφησε την ρομπολατρία σου για λίγο στην άκρη.

Gvirginia

@Paul

Επειδή απάντηση δεν πήρες…

Η Apple έχει το “πλεονέκτημα” στο ότι βγάζει 2 συσκευές το χρόνο με σχεδόν τα ίδια χαρακτηριστικά. Οι επεξεργαστές είναι δικής της σχεδίασης και οι κάρτες γραφικών από ένα μόνο κατασκευαστή.
Αυτό κάνει πιο εύκολη και γρήγορη την υποστήριξη των συσκευών της.

Στο Android (και στα WP) έχεις πολλούς κατασκευαστές, με διαφορετικά χαρακτηριστικά ο καθένας. Άλλος θα έχει Qualcomm SD 820, άλλος 650, άλλος Mediatek, άλλος Nvidia κ.ο.κ. (βάλε και τους αισθητήρες κάμερας)
Όταν η Google κυκλοφορεί τη νέα έκδοση του λογισμικού πρέπει όλοι αυτοί οι κατασκευαστές να συνεργαστούν, με τη Google αλλά και μεταξύ τους, για να παραμετροποιήσουν το λειτουργικό για την κάθε διαφορετική συσκευή.

Μετά από όλα αυτά, θα πρέπει να συνεννοηθούν με τους παρόχους καθώς και να μεταφράσουν το λειτουργικό στην κάθε γλώσσα που κυκλοφορεί και ταυτόχρονα να συμφωνεί το λειτουργικό με τους νόμους του κράτους.
Υπάρχει και η περίπτωση για παράδειγμα, να υπάρχει bug στη λειτουργία του modem σε κάποια συγκεκριμένη συχνότητα του δικτύου.

Καταλαβαίνεις πιστεύω ότι στο Android υπάρχουν πολλοί περισσότεροι παράγοντες που επηρεάζουν το χρόνο αναβάθμισης, λόγω της μεγαλύτερης ποικιλίας.

*Λειτουργικό εννοείται και το καθαρό Android (AOSP) αλλά και τα διάφορα UI (πχ TouchWiz).

james

Μιας και ξαναμιλαμε για αναβαθμισεις στο android, ας σημειωσουμε το εξης: Νεξους 5 κυκλοφορησε οκτωβρη 13 και πηρε τελευταιο update δεκεμβρη 16. 38 μηνες υποστηριξη ή τρια χρονια και δυο μηνες. Το ειχα παρει 310 ευρω. Νεξους 5χ το πηρα 245 και θα παρει τρια χρονια και αυτο. Συνολο 555 ευρω για 6 χρονια υποστηριξη. Με τα ρεστα απο το 700αρι παιρνω και ενα moto G, αλλα δυο χρονια, συνολο 8. Καλο σας βραδυ.

Στεφανος

Εγώ πάντως με το Moto G3 πήρα 4 updates αλλά η Motorola δεν θα δώσει 7.0, ντε και καλά δεν μπορεί να το τρέξει, αλλά το G4 play με τα ίδια χαρακτηριστικά θα το πάρει. Για ποιο λόγο ρε Λενοβο?

ChristosT

Έν ολίγοις το Android είναι ένα λειτουργικό για λίγες συσκευές…εφόσον δεν υποστηρίζει όλη την γκάμα επεξεργαστών. Στα λόγια μου έρχεστε… Το αποτέλεσμα; Ένα καρο χρήματα για 2 έτη υποστήριξη. Μετά; Άλλο… Λέει ο εξυπνούλης ο james… [Μιας και ξαναμιλαμε για αναβαθμισεις στο android, ας σημειωσουμε το εξης: Νεξους 5 κυκλοφορησε οκτωβρη 13 και πηρε τελευταιο update δεκεμβρη 16. 38 μηνες υποστηριξη ή τρια χρονια και δυο μηνες. Το ειχα παρει 310 ευρω. Νεξους 5χ το πηρα 245 και θα παρει τρια χρονια και αυτο. Συνολο 555 ευρω για 6 χρονια υποστηριξη. Με τα ρεστα απο το 700αρι παιρνω και ενα moto G, αλλα δυο χρονια, συνολο 8. Καλο σας βραδυ.] Aυτοί που δώσαν 700 σε Android και πήραν 1,5 έτος; Επίσης λές για τα Nexus… Το πήρα 310 το ένα το άλλο 245…και ποιός σου είπε οτι οι άλλοι τα πήραν στην ημερομηνία κυκλοφορίας; Εσύ τότε τα πήρες; Μπορεί να τα πήραν 6 μήνες και άνω…πιό φθηνότερα…ή και μεταχειρισμένα. Ο άλλος έδωσε 700 για 5 έτη. Είς γνώσιν του εφόσον ήθελε ios. Άν είχε άλλον κατασκευαστή σε άλλες τιμές τί θα γινόταν; Εγώ πήρα π.χ 550 το 6s plus. Ξεκίνησε με ios 9, πήρε το 10 και λoγικά θα πάρει… Συνέχεια »

Γιώργος Κ.

Η Βιργινία θεά όπως πάντα 👍

ChristosT

@ ναι ναί…θεά!
Άχαχαχαχαχα…
Κάτσε να σου απαντήσει τώρα επειδή μόνος σου δεν σκαμπάζεις καθόλου.
Και εκτός των άλλων τί είπε;
Οτι όλοι θα παίρνετε τον Μπ….. κάθε 2 χρόνια.
Άχαχαχα…

james

Για μενα χρηστο οσοι δινουν 700 ευρω για τηλφωνο, αν δεν τα ξαναδωσουν του χρονου, θα τα δωσουν τον επομενο, αρα μικρο το κακο (αν και οι περισσοτεροι τα παιρνουν στο εξαμηνο 400 ευρω) Εγω δε θα τα εδινα. Ουτε 550 θα εδινα για το 6s, γιατι με 550 εχω 6 χρονια υποστηριξη και δυο συσκευες να τις κανω ο,τι θελω μετα (το 5 το χαρισα στην αδερφη μου και εχει σφαιρατο τηλεφωνο εντελως τζαμπα)

Το πιξελ δε θα το επαιρνα επειδη δεν αξιζει τα λεφτα του, οχι λογω αναβαθμισεων.Αν εκανε 400 θα το σκεφτομουν. Ολα εχουν σχεση με το value for money και παραπανω σου απεδειξα πως μπορεις να εχεις 8 χρονια υποστηριξη με 700 ευρω και νεο τηλεφωνο καθε τοσο, χωρις να φοβασαι μη σου γρατσουνιστει και βαλεις τα κλαμματα.

Αλλα πολυ θυμο εχεις ρε παιδι μου, μηπως να το δεις λιγο; Δε σε εβαλε κανενας να αγορασεις κατι με το ζορι

ChristosT

@Στεφανος δεν πήρες όπως λανθασμένα έιπε και ο άλλος παραπάνω στην μέτρηση 4 updates.
Το 5.0 και το 5.1 είναι το LOLLIPOP. Το 5.1 είναι ΥΠΟενημέρωση του 5.
όπως και στο ios 5,6,7,8,9,10…υπάρχουν τα 5,0,1 κλπ…π.χ δεν είναι ΠΛΗΡΗΣ ενημέρωση το 10.2.1.Είναι ΥΠΟενημέρωση του 10.
Eγώ μιλαώ για ΑΥΤΟΥΣΙΑ ΕΚΔΟΣΗ ETOΥΣ.
Απο τους παραπάνω δεν πήρε χαμπάρι κανένας.
Γενικά ισχύει…
Ice Cream Sandwich 4.0 – 4.0.4
Jelly Bean 4.1 – 4.3.1
KitKat 4.4 – 4.4.4
Lollipop 5.0 – 5.1.1
Marshmallow 6.0 – 6.0.1
Nougat 7.0 – 7.1.1
Κάντε ξανά τους υπολογισμούς σας και κλάψτε.
υγ: Περιμένω σχολιασμό της “θεάς” Βιργινίας ΣΥΜΦΩΝΑ μετα λεγόμενα του @Γιώργος Κ.
Ακόμη γελάω…άχαχαχαχα…

Gvirginia

@Γιώργος Κ.

Αν το λες με τη φωνή του κ. Ψινάκη, κανένα πρόβλημα.
Αλλά αυτή τη μετάφραση των ψευδωνύμων ποτέ δε την κατάλαβα. Λες και δε μπορούσα να γράψω μόνος μου (ή μόνη όπως λέτε) “Βιργινία”…

@ChristosT

Δεν ανέφερα πουθενά οτιδήποτε περί 2 χρόνων.

james

@Gvirginia αλλαξε το και εσυ σε Old Holborn να τελειωνεις. Μπορει να σου κατσει και καμια συνταξη απο το πουθενα :ρ

ChristosT

@ james πρώτα να σκέφτεσαι και μετά να μιλάς.
Βλέπεις ότι είπες πατάτα.
Φυσικά ο καθένας παίρνει ΟΤΙ θέλει και ΟΣΟ θέλει…
ΑΛΛΑ το θέμα ενημερώσεων είναι ΝΤΡΟΠΗ για την Google πόσο μάλλον δέ για τους υπόλοιπους για συσκευές με τέτοιο HARDWARE.
Το ίδιο με αυτό που ρώτησε και ο Paul λένε σε όλα τα ξένα sites και blogs…
Άν δεν μπορεί να γράψει η Google ένα σωστό λειτουργικό, καλύτερα να πάψει πρώτα η ίδια να το διασύρει και μετά να βάλει σε τάξη και τους υπόλοιπους.
Όσο θα σας βλέπουν ώς τσέπες και όχι ώς πελάτες αυτά θα τραβάτε…μαζί και εγώ ΕΩΣ πρότινος.
Μπορεί το ios να έχει 2-3 περιορισμούς αλλά σέβεται τους πελάτες του.
Σίγουρα ουδείς τέλειος.
Αλλά μην λέμε και ότι θέλουμε…

ChristosT

@Gvirginia δεν χρειάζεται…
βγαίνει απο τα “συμφραζόμενα”. (περί 2 έτη).

Gvirginia

@james

Λες? Χαχαχαχαχα
Ίσως να αλλάξω την εικόνα με το λογότυπο ή με χάρτη της πολιτείας Βιρτζίνια.

@ChristosT

Δε βγαίνει από τα συμφραζόμενα, αυτό είναι δικό σου συμπέρασμα.
Δε μίλησα καθόλου για τα πόσα χρόνια δίνει ο κάθε κατασκευαστής και ούτε με ενδιαφέρει.

james

@ChristosT τι πατατα ειπα ρε φιλε; Αν ο κοσμος δεν εχει καταναλωτικη συνειδηση, δεν του φταιει κανενας. Εγω παιρνω αυτο που ειναι συμφερον για την τσεπη και τα γουστα μου ωστε μετα να μην κλαιγομαι που με κορόιδεψε η samsung και βρηκα τον παραδεισο στην apple. Απο την αρχη εκανα μια ερευνα αγορας μισης ωρας και βρηκα κατι που ειναι οπως το θελω. Ολα τα αλλα ειναι απλα κλαψες.

Χαιρω πολυ, το hardware που εχουμε σημερα σηκωνει και δεκα χρονια αναβαθμισεων αν θελουν. Αλλα ξαναριξε και μια ματια στο σχολιο του GVirginia για το τι παιζει και ποση δουλεια υπαρχει απο πισω. Δε λεω αλλα, αν καποιος δε θελει να καταλαβει, δε εχει νοημα να σπαω τα δαχτυλα μου στο πληκτρολογιο.

ChristosT

@Gvirginia επειδή στο θέμα…λέω λές κλπ είσαι λίγο…
σου ΛΕΩ εγώ οτι αυτό βγαίνει απο αυτά που ισχύουν!
Οκ;
Μην ανησυχείς…δεν θα σου φορτώσουμε λόγια για το “δικαστήριο”…
Ναί…είναι συμπέρασμα απο αυτο που συμβαίνει στα androids smartphones.
To άν σε ενδιαφέρει ή όχι δεν ρώτησε κανείς.
Ότι θέλεις δίνεις βάση σε όποια κατάσταση σε βολέυει.

Γιώργος Κ.

@Gvirginia

Με συγχωρείς για τη μετάφραση απλά αρχικά είμαι κατά της ξενομανίας και δεύτερον είναι λίγο δύσκολο να το γυρίσω στα αγγλικά το πληκτρολόγιο του iPad γιατί δυστυχώς παρεμβάλλονται και τα emoticons και ορισμένες φορές μου κολλάει και γράφει ό,τι θέλει. Το είπα με την έννοια του “είσαι ιδιαίτερα αντικειμενική ” 😊

@james

Καλύτερα μην ασχολείσαι με το συγκεκριμένο άτομο. Είναι πραγματικά αγύριστο κεφάλι. Όπως το είπες : σπας τζάμπα τα δάχτυλα σου στο πληκτρολόγιο. Εγώ σταμάτησα και ηρέμησα.

ChristosT

@ james συνεχίζεις την πατάτα… “Αν ο κοσμος δεν εχει καταναλωτικη συνειδηση, δεν του φταιει κανενας.” Ο άλλος θέλει π.χ ios σε ποιά καταναλωτική συνείδηση αναφέρεσαι; Έχει samsung καινούριο έχει μεταχειρισμένο. Έχει Iphone καινούριο έχει μεταχειρισμένο. Έχει… Σου λέω απλά και κατανοητά. Στο ios με τα ίδια χρήματα πάιρνεις ΜΙΑ συσκευή και τις ίδιες ΑΝ παραπάνω όχι ενημερώσεις. Γιατί να παίρνω 2-3 σαβούρες συνέχεια; Για να έχω 3-4 εκδόσεις android; Άν είναι έτσι…πώς και δεν το σκεφτήκανε όλοι να αγοράζουν κινητά καρακινεζιά του 80έυρου κάθε 2χρόνια; Οι φθηνές συσκευές δεν έχουν το ίδιο καλό hardware (κάμερα κλπ) με τις ακριβές με ότι συνέπειες απορρέουν. Αυτό που είπες για την τιμή ίσχυσε για λίγο χρονικό διάστημα. Οι Nexus τώρα έχουν 800-900 ευρώ. Συνεπώς δεν απέδειξες τίποτε. Απλά οτι όλα είναι σχετικά. Εδώ μιλάμε για ενημερώσεις σε ΜΙΑ συσκευή. Άν αλλάξω και εγώ 2 θα έχω για 11-12 χρόνια. Τί vfm μου λές; Αυτό ισχύει όταν συγκρίνεις ίδιο λειτουργικό. Υπάρχει ΑΛΛΟΣ κατασκευαστής ios συσκευών; όχι… Πώς θα έχεις vfm τότε; Σιγά την δουλειά που ρίχνουν Apple και Google… Άν το Hardware που πληρώνει ο κόσμος 800+ ευρώ σηκώνει 10 χρόνια ΝΑ ΤΟ ΔΩΣΟΥΝ. Άν όχι…αυτό είναι ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗ και απατεωνιά. Τί να κάνεις… Συνέχεια »

ChristosT

@Γιώργος Κ εσύ μην παίρνεις αέρα…
Θα παρακολουθείς μονο σιωπηρά…
Εκεί στην Β΄ Εθνική…
Μην σου πώ Γ’…
άχαχα…

Gvirginia

@Γιώργος Κ

Δε χρειάζεται να το γυρνάς στο Αγγλικά, μπορείς να κάνεις αντιγραφή – επικόλληση.
Μάλλον δεν κατάλαβες γιατί είπα “μόνος μου”…
Δεν είμαι κοπέλα ρε, χαχαχα.

hayate

Καλά διάβασα όλα τα σχόλια κι έχω να πω το εξής. Αυτό το 12χρονο που λέγεται ChristosT που τη λέει σε όλους με αισχρό τρόπο, είναι τέρας ασχετοσύνης και φουλ φανατικός και δε λέει να καταλάβει πως δε γίνεται οι 5 να έχουν άδικο κι ένας να έχει δίκιο γιατί δεν του μπλοκάρετε την ip να μην γράψει ποτέ τίποτα ξανά; Άραγε τα σχόλια φιλτράρονται με κάποιο τρόπο; Παιδιά μην ασχολείστε. Όσο του δίνετε σημασία τόσο θα συνεχίζει το τρολ του αιώνα.

Γιώργος Κ.

Ω σορι ρε. Κι είπα κι εγώ. Κοπέλα να έχεις τέτοιες γνώσεις είναι λίγο δύσκολο ! Χωρίς να θέλω να φανώ αντιφεμινιστης Χαχα

ChristosT

@kabamarou…ε, hayate εσύ πονόδοντο έχεις;
Μήπως μία βόλτα στην Τουρκία και με τον ομοιδεάτη σου Ερντογάν είναι μία καλή ιδέα;
Έχει καμπάνια κατά του No.
Λέω…μήπως;
Που θα μας το παίξεις και ενήλικος…

hayate

Την google κατηγορείς αλλά αυτή συμβουλευτηκες πριν από λίγο για το τελευταίο σου σχόλιο το οποίο κάνει μπαμ ότι το έκανες copy paste κι ούτε ξέρεις σε τι πράγμα αναφέρεσαι. Αν θες τα λέμε αύριο γιατί τώρα πρέπει μα κοιμηθείς. 8.15 χτυπάει το κουδούνι. Μη χάσεις και τη πρώτη ώρα εξαιτίας του ακατάπαυστου trolling σου

hayate

Ω ρε φιλε τώρα κατάλαβα ότι ο ChristosT είναι ο πάλαι ποτέ ChrisG! Που του την έλεγε όλη η τεχνολογική κοινότητα και γελούσε με τα γραφόμενα του !! Πες το μας ρε φιλε από την αρχή για να ξέρουμε ότι έχουμε να κάνουμε με τη μασκότ γέλιου του TechblogGR. Ω να σαι καλά. Πήρα δέκα χρόνια από τη ζωή μου τώρα που έκανα αυτόν τον συνδυασμό. Μιλάμε τέτοιο γέλιο έχω να ρίξω από τότε που έλεγες για τον Α9 και το antutu. Δε μπορώ Χαχα Χαχα. Αύριο δεν πάω γυμναστήριο. Έκανα κοιλιακούς μέσα σε τρία λεπτά διαπίστωσης

Γιώργος Κ.

Μου αρέσει που ακόμη ασχολείστε …

ChristosT

@hayate 1-υπάρχουν και άλλες μηχανές αναζήτησης. 2-Το τί λέει η “πλειοψηφία” δεν είναι γνώρισμα της αλήθειας ή της αντικειμενικότητας. Σου το αποδεικνύω με 3 ερωτησούλες… α-Η πλειοψηφία έβγαλε Ερντογαν στην Τουρκία; Είχαν δίκιο; β-Κάποτε στην Αρχαία Ελλάδα η πλειοψηφία έκανε την πάπια…και 300 παλικάρια με αυτοθυσία δώσανε άλλη τροπή στην Ιστορία. Η πάπια είχε δίκιο; γ-Τον Ιανουάριο του 15′ ένας λαός ψήφισε έναν επαγγελματία ψέυτη. Δεν σου λέω την χώρα… Είσαι “Άριστος” μαθητής 12χρονος και θα το καταλάβεις. Είχαν δίκιο; κ.ο.κ…νομίζω έπιασες το νόημα. Η σαχαροεταιρεία σου, διότι προφανώς γιάυτο μας το παίζεις “εξυπνούλης”, είναι μία κοινή εκμεταλλεύτρια στην Παγκοσμια κατάταξη. Χωρίς να σου λέω οτι η Apple είναι Οσία. Όταν όμως κάποιοι συζητούνε για κάτι, κάνε τον κόπο να στίβεις το δάχτυλό σου μέσα στον εγκέφαλό σου και να διερωτάσε…αυτός ο άνθρωπος γιατί έχει διαφορετική γνώμη απο την Σούπα; Είναι τρελός; ή μήπως αφού δοκίμασε επι Πολυετή εμπειρία το Android και πολλές εταιρείες, είδε κάτι άλλο; Πιό ποιοτικό; Πιό σταθερό; Πιό ουσιώδες; Πιό σίγουρο; Δεν ζήτησα να αγοράσεις Iphone διότι προφανώς η μαμάκα σου δεν σε αφήνει. Όταν όμως αδυνατείς να μπείς στο νόημα και την συζήτηση είναι προτιμότερο να σιωπαίνεις. Το κουδούνι χτυπάει…όντως. Αλλά μάλλον για άλλον. Κάποιος… Συνέχεια »

Vasilisk

Μην ξεχνάμε ότι μαθευτικε ότι η apple με τις αναβαθμίσεις των παλιών μοντέλων τα αχρηστευει για να πουλήσει καινούρια.

Καλές οι αναβαθμίσεις αλλά για ποιο λόγο γίνονται και σε τι βοηθάει σε παλιές συσκευές.

Οι νέες εκδόσεις σε παλιές συσκευές τις κάνει αργές και της apple τις βγάζει και προβληματικες.

Η google από θέμα ασφαλείας δίνει τις απαραίτητες αναβαθμίσεις. Τα υπόλοιπα είναι φανφαρες για τις παλιές συσκευές. Συνήθως είναι μόνο θέμα εμφάνισης και κολληματος που παθαινουμε εμείς οι καταναλωτές που θέλουμε να πιστεύουμε ότι αν έρθει η αναβάθμιση θα έχουμε και καινούριο κινητό.

Ξεκολληστε από αυτό. Τα κενά ασφαλείας τα καλύπτουν με μικρές αναβαθμίσεις. Τα άλλα δεν είναι αναγκαία.

Υπάρχουν άρθρα που αναφέρουν πως λειτουργουν οι αναβαθμίσεις ασφαλείας και προβλημάτων και τι είναι η γενική καινούρια αναβάθμιση λειτουργικού.

Vasilisk

Να διαβάζουμε και τίποτα έτσι για να μαθαίνουμε και κάτι παραπάνω

https://www.xda-developers.com/new-phones-with-old-android-versions-why-security-patches-feature-updates-lessen-the-downsides/

Panos7GR

Η Google στις συσκευές της έχει ανακοινώσει πως: 1) Υπόσχεται σίγουρα updates για δύο χρόνια (δηλαδή 2 επόμενες εκδόσεις) από τότε που βγει στην αγορά, ΑΛΛΑ με ανοιχτό το ενδεχόμενο για ακόμα έναν χρόνο. Κρατήστε το «ΑΛΛΑ» που λέω. 2) Υποσχέθηκε μηνιαία security updates (τα οποία θεωρώ σημαντικότερα όλων) για 3 χρόνια από την ημερομηνία ανακοίνωσής πώλησής τους. ΟΜΩΣ ξεχνάμε και τις ημερήσιες αναβαθμίσεις στις Υπηρεσίες Google Play που δίνει η Google. Που σημαίνει πως ακόμα και μετά τη λήξη 3 χρόνων αναβαθμίζεται μέσω των updates που δίνει στις εφαρμογές τις, με νέα χαρακτηριστικά και φυσικά security updates. ____________________________ Η Apple από την άλλη με τις αναβαθμίσεις της, μπορεί να αναβαθμίζει για και καλά 4 χρόνια, όμως μετά τη λήξη τους το κινητό είναι ουσιαστικά νεκρό. Σε αυτα των 4 χρόνων updates η Apple δεν δίνει πλήρη τα χαρακτηριστικά, ειτε λόγω αδυναμίας hardware αλλά και απαξίωσης των περσινών μοντέλων (και αυτό είναι αποδεδειγμένο). Στα πιο παλιά μοντέλα αρέσκεται κυρίως να αναβαθμίζει τα system apps (τα οποία όπως είπαμε στο Android ενημερώνονται σχεδόν καθημερινά και για πολλά χρόνια), το skin και να αλλάζει τον αριθμό της έκδοσης ώστε να δημιουργείται η ψευδαίσθηση της αναβάθμισης. Στο μόνο που την παραδέχομαι είναι πως… Συνέχεια »

Joker

@ChristosT Ποια συσκευή έχεις;

ChristosT

@Joker 6s plus. Η apple αναβαθμίζει με security updates περισσότερο χρόνο απο κάθε άλλο Android. To να έχεις μία συσκευή για 4-5 χρόνια και να είναι Update σημαίνει οτι είσαι ασφαλής για όλο αυτό το χρονικό διαστημά. Όταν διαβάζω τον άλλον να λέει όπως και η πλειοψηφία, οτι αλλάζουν συσκευές κάθε 2 χρόνια, είναι λογικό οι εταιρείες Android να έχουν μάθει να πασάρουν καινούριες συσκευές που αρχικά τις παρουσιάζουν ως ΤΕΡΑΣ και μετά να μένουν στα αζήτητα. Απλά εκείνο που ρωτάω εγώ είναι απλό. Αφού λοιπόν μία συσκευή ΤΕΡΑΣ δεν παίρνει πολυετή υποστήριξη, για ποιό λόγο να έχει την ίδια τιμή με ένα Iphone; Δίνεις 2-2,5 χρόνια Updates…κοστολόγησε μισά χρήματα. Πείτε μου πόσοι αγοράζουν μεταχειρισμένα ΜΗ αναβαθμίσιμα ρομποτοειδή; ΚΑΝΕΝΑΣ! Ο λόγος; Γιατί είναι παλιό και δεν παίρνει ενημερώσεις. Πόσοι αγοράζουν και σε πολύ καλή τιμή ένα “παλιό” Iphone; ΑΡΚΕΤΟΙ. Aυτή λοιπόν είναι η διαφορά των 2 εταιρειών. Σε ios δεν θα δείτε πολλούς να “χαρίζουν” συσκευές σε αδερφές-αδερφούς, μαμάδες, μπαμπάδες γιατί απλά είναι ΕΝΕΡΓΕΣ περισσότερο χρόνο. Προσωπικά ο ίδιος. Αγόρασα s3. Ένα κάρο χρήματα… Ξεκίνησε με 4,0,4 και πήρε μέχρι 4,3. Τώρα όπως είπατε βρίσκεται στα χέρια συγγενικού προσώπου. Δείξτε μου πόσοι δώσανε το Iphone 5 αντίστοιχα σε τόσο χρονικό… Συνέχεια »

Joker

@ChristosT και πριν το 6plus ποιο κινητό ειχες;

ΝΙΚΟΣ

Ο fanboyσμός και η γραφικότητα ξεπερνούν τον Κυρ Σάββα. Αφενός το iPhone 5 το οποίο έχει το ios 10 μπορεί κάποιος να το κρατήσει και να μην ασχολείται με το τι αλλάζει γύρω του.
Αυτό όμως δεν αλλάζει την πραγματικότητα η οποία είναι :
Μετριότατη και υπερεκτιμημένη συσκευή (Το 920 της ίδιας χρονιάς με wm 8, βγήκε smartphone of the year).
Με λιγότερα χρήματα συνολικά και ανά 2 χρόνια αλλαγή, παίρνεις πολύ πιο καλές συσκευές all around! Τρανό παράδειγμα honor 8 vs iPhone 6. Το λιώνει παντού και με 2 χρόνια ανακοινωμένη υποστήριξη , θα φτάσει τα έτη υποστήριξης του 6 και σήμερα είναι πιο προσιτή οικονομικά συσκευή ως καινούρια. Όσο και να σκούζεις , όσο και να γράφεις κατεβατά, το παιχνίδι τέλειωσε στο mobile. Το android ωρίμασε , ξέφυγε , είναι full optimized πλέον, store είναι ισάξιο ή και καλύτερο. Α και να μην ξεχάσω @ChristosT. Να ναι καλά η google που υποστηρίζει το ios και μπορείς να βρείς κάτι ή κάπου για να πάς. Αλλιώς θα ήσουν στο 2008 ακόμη.

ChristosT

@Joker Νote 4, S3, Note 2,Sony, Nokia κλπ…άν θέλεις ολόκληρο τον κατάλογο συσκευών της ζωής μου πές το τώρα για να μην παίζουμε την κολοκυθιά. @ΝΙΚΟΣ το να μιλάει ένας Fanboy για Fanboyσμό καταλαβαίνεις είναι άκυρο. Δεν ήρθα στο ios απο τον ουρανό ΑΛΛΑ απο ένα κάρο Android συσκευές. Οπότε άσε να έχω πιό αντικειμενική άποψη. Σίγουρα ο καθένας αγοράζει αυτό που του πάει…αλλά οι αλήθειες να λέγονται. To Αndroid όπως το ξέρεις θα ψοφήσει και θα το δείς. Τα windows 10 ήδη θα αρχίσουν να παίρνουν την μορφή Icloud με ότι συνεπάγεται αυτό. Άν δεν γίνει κλειστό όπως το ios σίγουρα θα εκπλαγείς με τις περαιτέρω αλλαγές στα επόμενα χρόνια. Δεν έχεις καταλάβει που βαδίζουν τα λειτουργικά γιάυτό σε έπιασε ο πόνος γράφοντας τα δικά σου κατεβατά. Τέλος να μην μιλάς για μετριότατη συσκευή όταν αυτοί που δίνουν 900 ευρώ δεν έχουν ούτε χρόνο ομιλιάς και έχουν καταντήσει πιό ποζεράδες και απο τους Iphone ίτες ποζεράδες…ξέρεις…τραπεζάκι κλπ…αυτά εσείς τα λέγατε. Παίρνουν 900 ευρώ συσκευή και βάζουν σπασμένες εφαρμογές. Παίρνουν 900 ευρώ και δεν έχουν πακέτο δεδομένων. Πάιρνουν 900 ευρώ και στέλνουν sms και κάνουν κλήσεις.(αυτά τα κάνεις και με Nokia 3310 που έρχεται και ανανεωμένο)… Γενικά περίμενε λίγο ακόμη… Συνέχεια »

ΝΙΚΟΣ

Παραληρήματος συνέχεια. Το ότι έφυγες από android συσκευή σου δίνει κάποια αξιοπιστία και το αναφέρεις? Όσο για τα 900άρια που κολάνε ? Το honor 8 κάνει 325. Πριν 2-3 μήνες κυκλοφόρησε.
Επίσης 640 xl έχω, παρακολουθώ την πορεία της Msft ,αλλά δεν έχει καμία σχέση με αυτό που συζητάμε εδώ. Το ένα λειτουργικό δεν μπαίνει στα χωράφια του άλλου. Το android έχει φοβερή ζεύξη με τα 10άρια και το ένα συμπληρώνει το άλλο στην καθημερινή χρήση. Όσοι δεν είναι άσχετοι και ποζεράδες ξέρουν καλά τι εννοώ.Από αλλού βγάζει λεφτά ο ένας και από αλλού ο άλλος. Και σίγουρα όχι πουλώντας ακριβά καλουπάκια αλουμινίου και περιορισμούς -εγκλωβισμούς όπως η Apple.

James

Εγώ πάντως άμα είχα πάρει 6s plus θα σχολίαζα μόνο σε Macworld, 9to5mac και Appleinsider. Το techblog ούτε που θα το άνοιγα. Όλο κάτι τιποτένιοι με Android συχνάζουν εδώ που δεν ξέρουν τι τους γίνεται. Εννοείται πως αν ακουμπούσα καταλάθος κανένα Android θα πήγαινα αμέσως νοσοκομείο για αντιτετανικό.

ChristosT

@ΝΙΚΟΣ δεν μίλησα για εσένα προσωπικά και ούτε με ενδιαφέρεις. Άς έδωσες και 5 ευρώ.
Το παραλήρημα είναι δικό σου, διότι πουθενά δεν λέω οτι είμαι πιο “αξιόπιστος”.
Μήπως εσύ είσαι πιό αξιόπιστος;
Απλά έφαγα την μισή ζωή μου και ένα κάρο χρήματα σε σάπιες συσκευές.
Είναι δικαίωμα μου να έχω άποψη και δεν με ενδιαφέρει άν τις ενστερνίζεσαι όπως και όλα τα άλλα trolls εδώ μέσα με διπλα, τριπλά προφίλς προσπαθώντας να δείξουν οτι κάποιος είναι λάθος.
Δεν υπάρχει λάθος και σωστό. Υπάρχει το μ’άρέσει και γουστάρω.
ΟΛΟΙ μα όλοι παραθέτουν απόψεις…ελπιζω να μην το κάνεις για να πέισεις κάποιον οτι το Android είναι κάτι που δεν είναι.
Το έζησα, το έφαγα με το “κουτάλι”…υπάρχει και κάτι άλλο που με ικανοποιεί με μεγάλη έκπληξη.
Άλλωστε τί νομίζεις οτι θα κάνεις με τις συσκευές Android που γίνανε και γίνονται Iphone;
Τα ίδια…ε, επιλέγω τον αρχικό και καλύτερο σχεδιασμό.
Απλό είναι.
Εσύ αγόραζε 20πύρηνα και με 6-10 ram smarts. Καλά κάνεις ΑΝ σε ολοκληρώνει ψυχολογικά και δικαιώνει την επιλογή σου.
Εγώ θέλω ΜΙΑ συσκευή για 5-6 χρόνια άνετα και μετά να την αλλάξω με κάτι άλλο.
Δεν θέλω συσκευή κάθε 1,5 χρόνο.
Επιλογή λέγεται…ξερεις.

ChristosT

@James άχαχαχα…εντάξει.
Τα αντιτετανικα μου τα έκανα.
Δεν νομίζω να υπάρξει προβλημα…

ΑΝΔΡΕΑΣ

Κύριε @James μπράβο σας μπράβο σας μπράβο σας!! ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ Ομολογήσατε την απόλυτη αλήθεια. 2 οροί είναι η συνιστώμενη από το Cupertino δόση και έλλειψη επαφής για 1 εβδομάδα.
Εάν ακουμπήσετε δε συσκευή των έξαποδώ – Msft (MPLIIIIIAAAAXXXX) η δοσολογία διπλασιάζεται και η απομόνωση φτάνει τον έναν μήνα!!
Apple rules, haters gona hate!!!

ChristosT

@ΑΝΔΡΕΑΣ τί πληροφορίες έχουμε απο Cupertino για Iphone 8;
Το 7άρι βγάζει 3500 σε Single και 5500 Multi…τα 4200 θα τα πιάσουμε αυτή την φορά ή θα μείνουμε στα ίδια περιμένοντας καμιά 5ετία τις ρομποεταιρείες να πατσίσουμε;
3D camera θα έχουμε ή όχι;
Android rules, haters gona hate!!!

ΑΝΔΡΕΑΣ

Το 8 θα είναι ένα φιγουρίνι αληθινό, αλλά καλό θα είναι να κάνουν οι πιστοί μας μια ενδιάμεση αναβάθμιση στο Ferrari edition , το οποίο δε χρειάζεται συστάσεις νομίζω! Άλλη κλάση !
Ίσως κοστίσει λίγο παραπάνω , αλλά ο κύριος Κούκ έχει να ρεφάρει τις μειώσεις αποδοχών. Οπότε
άσε τα λόγια κύριε @ChristosT και γρήγορα να συγκεντρώσεις το απαραίτητο ποσό.
Το anniversary θα είναι βέβαια ακόμη καλύτερο , με οθονάρα I-amoled-sight και cpu κτηνώδης ,σίγουρα στα 10 nm και για καλύτερη θερμική συμπεριφορά αλλά και κατανάλωση μπαταρίας. Εύχομαι μόνο να τα καταφέρει η TSMC και να μην πέσουμε στην ανάγκη της Samsung (μπλιάαχχ).
Υ.Γ Apple rules haters gona hate!

Panos7GR

Τι μιλάτε στον ChrisG ρε παιδιά; Το είπε ξεκάθαρα είναι απογοητευμένος Samsungάκιας που δεν πήρε αναβαθμίσεις και τέλος. Όλα τα άλλα είναι να ‘χαμε να λέγαμε….

ChristosT

@Panos7GR μάλλον δεν κατάλαβες τι είπα…
Είμαι απογοητευμένος απο το Android ΚΑΙ απο την Samsung. Έτσι είναι, έτσι έχουν…
Και άν δεν θέλεις να μιλάς σε κάποιον κάνεις πράξη πρώτα ο ίδιος αυτά που λές…δεν παροτρύνεις τους άλλους λές και είναι 5 χρονών.
Εκτός και άν είσαι ο Leader τους…καθόλου παράξενο άν μιλάμε για συγκεκριμένο επίπεδο νοημοσύνης απο όποιον και άν ορίζεται.
Όλα τα άλλα ναί όντως…νάχαμε να λέγαμε με τις σαχαροεταιρείες…
Kαι το ChrisG μην το βάζεις λές και ντρέπομαι για κάτι…δεν έκρυψα ποιός είμαι και ούτε τι πιστεύω.
Κάποιοι “άλλοι” κρύβονται ώς μουσίτσες πίσω απο Προφίλς για να φαίνονται πολλές πολλοί αναλόγως…

ChristosT

@ΑΝΔΡΕΑΣ συγκεντρώνω ποσό και για σένα για να αναβαθμιστούμε together.
Εσένα σου έχω παραγγείλει ειδική έκδοση…έχω απευθυνθεί ήδη στον Cook τον φίλο μας.
Μας περιμένει Cupertino καλοκαίρι για ουζάκι.
Android rules, haters gona hate!!!

liana

Είναι λογικό να παιρνουν περισσότερες αναβαθμίσεις τα iphones και ipads μιας και η ίδια η Apple έβγαλε το λογισμικό. Εμένα πάντως δε με βόλεψε το 5s που κράτησα περίπου ένα μήνα. Εκτός από τα μικροκολλήματα που άρχισε να τραβάει μετά το ios 10, νομίζω πήρε ως 10.2, δε με εξυπηρετούσε στη δουλεία μου. Έτσι πήγα σε Sony Xperia XZ και βρήκα την υγεία μου. Το κλειστό λειτουργικό της apple δεν είναι για μένα.

Panos7GR

Από το Android δεν μας είπες γιατί είσαι απογοητευμένος ρε ChrisG, όμως. Μας είπες μόνο ότι Αγόρασες S3 ένα κάρο χρήματα το οποίο ξεκίνησε με 4,0,4 και πήρε μέχρι 4,3. Και σε όλο το παραλήρημα που έχεις πει μέχρι τώρα φωτογραφίζεις τη Samsung.
Μην σώσεις και αγοράσεις Samsung τότε, που κολλάει το παραλήρημά σου με το Android;

ChristosT

@Panos7GR ξαναδιάβασε απο την αρχή.
Η επανάληψη είναι μήτηρ πάσης μαθήσεως.
Με άτομα που δεν μπορούνε να καταλάβουν απο 5 σελίδες, δεν θα καταλάβουν ούτε και με 5 γραμμές.
Αυτά.

Panos7GR

Σχόλιο #46, ChrisG μου.
Όταν μάθεις πως άλλο η Samsung και το παραμετροποιημενο Android (ανδροειδες, όχι ρομποτοειδες) της που σε απογοητευσε και άλλο το Android γενικά, μπορείς να μου απαντήσεις με επιχείρηματα.

Gvirginia

@Panos7GR

Δε νομίζω πάντως να είναι ο ChrisG. Μου φαίνεται διαφορετικός ο τρόπος γραφής, αν και ομολογώ πώς οι απόψεις / συμπεριφορά θυμίζουν λίγο.

ChristosT

@Panos7GR ναί θα μάθω το ρομποτοειδές λειτουργικό μετά απο δεκαετίες…περίμενε σε λίγο, σε μερικές ημέρες, ίσως εβδομάδες και θα έρθω να σου απαντήσω με επιχειρήματα… Πώς τα θέλεις; Σε επίπεδο νηπιαγωγείου, Δημοτικού, Γυμνασίου…πώς ακριβώς για να μην επαναλαμβάνουμε τις ίδιες…το Android είναι για τα ανάθεμα. 40 πυρήνες να βάλουν και 16 γίγα τα ίδια σ….. θα είναι. 2 χρόνια θα το κρατάς και μετά αλλαγή. Εσύ τράβα να τα αλλάζεις και να ανανεώνεσαι με vfm…εγώ θα παίρνω συσκευή για 5-6ετία και μετά άλλο. Kάποτε πρήζαμε τους Iphone -ήτες (ναί και εγώ) οτι έχουμε radio, αποσπώμενη, microsd, 8 πυρήνες και 2πλάσια ραμ και τρίχες…ζιγκ ζαγκ. Τελέιωσε η παραμύθα σε όλα και τώρα το ρίξαμε στην παραμετροποίηση…με την οποία θα κάνω τί; Θα κάνω root και θα ξηλώσω το bloatware; Στο ios ΗΔΗ ξηλώνεις απο τα default εφαρμογές του συστήματος. Τί θα κάνω; Overclocking; Κάτσε να παραγγείλω άζωτο άυριο και έλα να πιούμε καφεδάκι…τί, θα βάλεις άλλα wallpapers ή θα ξεσκαλίζεις το λειτουργικό μέχρι να φάς πόρτα απο κανά Restart; Αγοράζεις ios συσκευή και αυτά τα αφήνεις στην άκρη μιά για πάντα! Δεν σε ενδιαφέρει, αφού έχεις ένα “κόσμημα” να κάνεις την δουλειά σου, απλά και καθαρά σε ένα καλογραμμένο λειτουργικό με… Συνέχεια »

ChristosT

https://www.youtube.com/watch?v=Na0JRDMAoKM

Δές εδώ το Pixel Xl να συντρίβεται και να αδυνατεί να κρατήσει εφαρμογές στα background με 4 ραμ…και μετά πές μας και για “παραμετροποίηση”…φαντάσου Android ΚΑΘΑΡΟ 7.1
Γιούριααααααα…άχαχαχα…
Εδώ κολλάει το παραλήρημά μου…όπως με ρώτησες.
890 ευρώ το Pixelάκι και βόγγούσε να τελειώσει.
Δές τα fps σε lapse it στο Iphone και δές στο PIxel…μέρα με την νύχτα.
Ακόμη και το 5s πιό γρήγορο πάιζει να ήταν.

Θέλεις μήπως OnePlus 3T;
https://www.youtube.com/watch?v=vm8zC2VAr8w

Oφείλουμε να πούμε οτι τα πήγε πολύ καλύτερα απο το σαπάκι Pixel XL αλλά και πάλι πίσω.
Ελπίζω τώρα να σου απάντησα με επιχειρήματα.
Περιμένω τώρα τα δικά σου…

Panos7GR

@Gvirginia: Ο ίδιος είναι. Μου τον θύμιζε πολύ εξαρχής, αλλά από τη στιγμή που το ανέφερε ο hayate στα παραπάνω σχόλια το κατάλαβα. Η συμπεριφορά του στα σχόλια είναι ακριβώς η ίδια, όπως και τα κινητά που ανέφερε. Ήταν μάλιστα ο λόγος που για κανένα 6-7μηνο δεν έμπαινα στο Techblog γιατί κοιτούσα τα σχόλια και ο τρόπος του ήταν εριστικός. @ChristosT: Σαν ενήλικας (αν είσαι) με παιδεία (αν έχεις) μπορείς να συνομιλήσεις και να αντιπαραθέσεις επιχειρήματα; Το δεκαετίες που είπες το παραβλέπω γιατί μέσα στην υπερβολή που σε διακατέχει ξέχασες ότι το Android το Σεπτέμβριο νομίζω κλείνει την πρώτη του. Δεν μου λες το κινητό που θα κρατήσεις 4-5 χρόνια, θα έχει το ίδιο λειτουργικό με το τελευταίας γενιάς; Θα τρέχει το ίδιο ομαλά όπως το αγόρασες ή έστω στα πρώτα 2 χρονιας ζωής του; Μπράβο στην Apple που μπορείς ξηλώνεις το bloatware, κάτι που από το 4.0 ICS μπορούσες να το κάνεις στο Android. Ποιός σου είπε ότι με το Android δεν παίρνεις τις αναβαθμίσεις στην ώρα τους; Ποιός σου είπε ότι με το Android δεν έχεις το κεφάλι σου ήσυχο; Δεν χρειάζεσαι PC τα συγχρονίζεις ώρα στο Gmail σου, για τις φωτογραφίες έχεις το Google Photos και όλα… Συνέχεια »

Gvirginia

@Panos7GR

Με το που είδα να το παραδέχεται, ξύπνησαν άσχημες μνήμες.
Η επιμονή του ότι η GTX TITAN είναι καλύτερη στις Workstation εφαρμογές από τις Quadro / FirePro και ότι όσοι παίρνουν αυτές τις κάρτες είναι χαζοί, ήταν τραυματικό επεισόδιο.
Νομίζω τότε έκλαιγα και γέλαγα συγχρόνως…
Μου θύμισε και το Antutu / A9 ο hayate, ωχ Θεέ μου..

Είχα την εντύπωση πως είχε απομακρυνθεί γιατί μοίραζε προσβολές δεξιά και αριστερά.

ChristosT

@Panos7GR πρώτον το θεματάκι “ενήλικας” να το θυμάστε και όταν επιτίθεστε προσωπικά στον άλλον και μετά πέφτουν μαζικά τα τρολλάκια ή της Apple ή της Google λίγο έχει σημασία προσωπικά για εμένα. Όταν θα δώσεις προσβολή και θα λάβεις. Λογικό υποθέτω. Διότι λίγο το θέμα “ηλικία” το ξεχνάτε σε τέτοιες περιπτώσεις. Για να πάρεις πρέπει και να δώσεις. Όπως μιλάτε έτσι θα σας απαντώ. Μην παραπονιέσαι… Δεύτερον, ΑΝ ήθελα Gmail θα χρησιμοποιούσα και το Icloud που κάνει την ίδια ΑΝ όχι καλύτερη δουλειά. Επιλογή λέγεται. Το θέμα Online το θεωρούσατε-αμε οι του ρομποτοειδούς μειονέκτημα. Τρίτον, περί κρασαρίσματος σε διαβεβαίωνω οτι αυτό απο εποχή 4s δεν το κατάλαβα ΠΟΤΕ. Καμία. Ακόμη δουλεύει με 900 κύλους φόρτισης απροβλημάτιστα. Τέταρτον, καλογραμμένο είναι το ios ΣΕ ΟΛΑ. Αυτλα που λές είναι προσωπική άποψη-φαντασίες και δεν εντοπίστηκε απο την αντίληψή μου ποτέ. Άν μία στο ios ποτέ θα ένοιωθες ανασφαλής στο Android δεν έπρεπε να ανοίξεις το κινητό κάν πόσο μάλλον δέ να μπείς και στο νέτ. Υπάρχουν δεκάδες άρθρα με σοβαρότατα κενά ασφαλείας και ΜΑΛΙΣΤΑ κενό ασφαλείας ΕΤΩΝ. Ψάξε θα το βρείς. Πέμπτον οι εφαρμογές αναβαθμίζονται ή δεν αναβαθμίζονται σε όλα τα συστήματα. 3 έτη ΔΕΝ αναβαθμίζεται το Android αλλά 2 στις εκδόσεις και… Συνέχεια »

ChristosT

Ά…και το GTX TITAN είναι καλύτερο όντως και σε τιμή και σε δυνατότητες.

ChristosT

https://www.youtube.com/watch?v=dWfFrgj6zVc
Titan GTX vs TESLA k20 octane render
Απόδειξη.

Gvirginia

@ChristosT “Άν κάποια σχόλια δεν σου αρέσουν, που δεν είσαι υποχρεωμένος να συμφωνείς μαζί τους, μην τα διαβάζεις. Απλό είναι. ” Απ’ότι φαίνεται (πάνω από 70 σχόλια στο συγκεκριμένο άρθρο) δεν είναι τόσο απλό. Προσωπικά δεν έχω κανένα πρόβλημα και να με κριτικάρουν και να αμφισβητούν τα λεγόμενά μου, μιας και για όσα λέω έχω ήδη μία πηγή έτοιμη. Έτσι υπερασπίζομαι τα λεγόμενά μου, όχι με προσβολές κτλ. (Αν δεν κάνω λάθος, τα μόνα άτομα που έχω προσβάλει είναι ο KnightRider και ένα fake προφίλ που μου έκανε επίθεση “Chris_BMW_exeis_BMW?”) Όταν μου αποδεικνύουν ότι κάνω λάθος, μαζί με πηγή, το παραδέχομαι. Δε συνεχίζω να λέω τα ίδια πράγματα χωρίς να στηρίζονται σε τουλάχιστον μία πηγή. Δεν είπα ποτέ ότι τα ξέρω όλα. Δεν υπάρχει άνθρωπος που τα ξέρει όλα, όλοι μαθαίνουμε μέχρι να πεθάνουμε. Δε βρίσκω πού είναι το κακό να χρησιμοποιείς μηχανές αναζήτησης για να πληροφορηθείς για κάτι. Είναι το ίδιο ακριβώς με τα βιβλία / εφημερίδες / περιοδικά κ.ο.κ. Με ποιον άλλο τρόπο θα μορφωνόταν ένας άνθρωπος? Μιλάς συνέχεια για δημοκρατικές χώρες κτλ, αλλά είσαι ο ίδιος που δε δέχεται την κριτική και δε τον ενδιαφέρουν οι Όροι Χρήσης (ξέρεις, το ίδιο πράγμα με τους νόμους στις δημοκρατικές… Συνέχεια »

ChristosT

@Gvirginia Δές και το #73. Η workstations έχουν 4 και 5 χιλιάρικα και χάνουν απο την Titan του 1 χιλιάρικου άσχετα άν έχουν λίγο πιό “pro” drivers…τα drivers έχουν εξελιχθεί απο την Nvidia σε τρομερό επίπεδο για όλες τις κάρτες. Δώσε και μία εξήγηση του #74 και γιατί δεν συμφωνείς. Οπότε όπως βλέπω στο μέλλον θα κάνουμε καλύτερες συζητήσεις χωρίς να διορθώνουμε τον άλλο περί χαρακτήρα, πηγές, λέξεις, τόνους κλπ… Ότι είχα να πώ, νομίζω ήταν κρυστάλλινα καθαρά. Επεξήγηση στην επεξήγηση γραμμή γραμμή, λέξη λέξη και παίζοντας με τις λέξεις ΔΕΝ είναι τεχνολογική συζήτηση. Είναι Φιλοσοφική. Άν θέλεις τέτοια μπορώ αμέτρητες ώρες, αμέτρητες γραμμές. Οι όροι Χρήσης ΆΝ τηρούνταν όπως και τα συντάγματα ή οι νόμοι ενός κράτους θα είμασταν…πώς άραγε; Εκτός των άλλων υπάρχει διαχειριστής. Αυτός είναι υπεύθυνος. Άν δεν έχει πρόβλημα όπως και στην πλειοψηφία δεν βρίσκω τον λόγο κάποιος να έρχεται να μου το παίζει δια προσωπικής “αντιπαράθεσης” εξυπνούλης. Όταν εφαρμόζεις κάτι ή ζητάς, το κάνεις καθολικά ή ΚΑΘΟΛΟΥ. Άν πάλι θέλεις να το παίξεις ξερόλας και να αναλύσεις επί της αναλύσεως ώς συνήθως λές και δεν ξέρεις τί λέμε… Παρατήρηση ΜΟΝΟ απο τον διαχειριστή δέχομαι και απο κανέναν Gvirginia που θέλει να την βγεί απο δεξιά… Συνέχεια »

ChristosT

Για το #73 υπάρχουν και σχόλια στο youtube απο κάτω.
Κάνε τον κόπο να δείς τι λένε οι άνθρωποι προτού πάλι πείς την άποψη σου.

ChristosT

https://www.youtube.com/watch?v=U5Npt1BSF04
Aπο τον αγαπητό Linus.

Άν είσαι το Hollywood να το καταλάβω…
σε άλλη περίπτωση λέγεται ληστεία.

ChristosT

https://www.youtube.com/watch?v=JtX5o-MlyaU Eρώτηση: hI, could you do a comparison between quadro m6000 and gtx 1080? Απάντηση: I do not have m6000, sorry. We decided not to use Quadros any more. It should not have better performance except in raw CUDA calulations (m6000 has 3K cores and GTX1080 as 2.5K), but having 2×1080 should beat m6000even in CUDA calculations by at least 80% and still be less expensive. Ερώτηση: so why does quadro is extremely expensive? Απάντηση: Felix Martono Quadros used to have a lot more RAM than consumer cards, so big studios could work with heavy scenes. But since 1080 now has 8GB of memory I do not see the need for quadro. Also, quadros used to have specific performance drivers for 3d programs, but I remember a few years ago someone was able to find a setting to let geforce card be seen as a quadro and run the same driver, and have the same performance, so it looks to be a marketing gimmick. Since about quadro K4800 I have not seen custom drivers in 3dsMax, there is nothing in Maya and I am not sure about other programs. I have read before that they also do anti-aliasing on hardware… Συνέχεια »

Gvirginia

@ChristosT Καταρχάς το σχόλιό σου άργησε να φανεί λόγω συνδέσμου, όπως θα αργήσει και το συγκεκριμένο, γι’αυτό δεν ανέφερα το #73. Ας απαντήσω για τελευταία φορά πάνω στο συγκεκριμένο θέμα. Αν διαβάσεις τα σχόλια στο βίντεο που παραθέτεις, οι περισσότεροι λένε το ίδιο πράγμα. Είναι εντελώς διαφορετική η σειρά GeForce με τις επαγγελματικές και ότι το Rendering μόνο δεν είναι κριτήριο σύγκρισης. Προσπερνάω εντελώς το βίντεο για την Tesla, ενώ μίλησα για Quadro. Αν σε ενδιαφέρει απλά να βγάλεις μία δουλειά μισό λεπτό πιο γρήγορα και τελικά να είναι λάθος λόγω μη ύπαρξης ECC μνήμης, με αποτέλεσμα να την ξανακάνεις, ναι η TITAN είναι “καλύτερη”. Δεν είναι θέμα εξέλιξης των drivers, είναι ότι οι κάρτες ΔΕΝ υποστηρίζονται από πολλά προγράμματα. Πάμε σε άλλα: Maya 2014 https://www.pugetsystems.com/labs/articles/AutoDesk-Maya-2014-Professional-GPU-Acceleration-509/ Χμμ… Η Titan του 1 χιλιάρικου χάνει από την Quadro K600 των $200… Solidworks 2016 https://www.pugetsystems.com/labs/articles/Why-you-should-use-a-Quadro-video-card-in-Solidworks-2016-751/ AutoDesk 3ds Max 2017 Quadro: https://www.pugetsystems.com/labs/articles/AutoDesk-3ds-Max-2017-Quadro-GPU-Performance-822/ GeForce: https://www.pugetsystems.com/labs/articles/AutoDesk-3ds-Max-2017-GeForce-GPU-Performance-816/ “One thing we want to make clear is that using a GeForce card in 3ds Max is not something we generally recommend (if only because AutoDesk’s stance is to only officially support professional-series cards).” Όταν μιλάμε για επαγγελματική χρήση, η αξιοπιστία / υποστήριξη είναι πιο σημαντική από τις επιδόσεις /… Συνέχεια »

Panos7GR

@ChristosT: Μια χαρά θα το θυμάμαι, αλλά όχι κι εσύ με λες για προσωπικές επιθέσεις. Που μέχρι πριν από λίγο μοίραζες προσβολές σε όσους σου απαντούσαν. Στα πολύ προηγούμενα σχόλια ζητούσες μία επαρκής απάντηση και στην έδωσα εγώ στο σχόλιο 46. Όμορφα, ωραία με επιχειρήματα. Αν είναι λάθος εδώ είμαστε να τα πούμε. Το ξαναλέω πως όποιος νομίζει πως υπάρχει διαφορά στις αναβαθμίσεις iOS και Android και δεν ανήκει στον μέσο χρήστη ή σε αυτούς που ενημερώνονται σε τεχνολογικά site, έχει πρόβλημα. Όχι νοητικό προς Θεού, έχει πρόβλημα με κάποια brands. Το θεμα με το Gmail στο ανέφερα με την έννοια ότι δεν υπάρχει ανάγκη σύνδεσης με το PC για backup. Και γενικότερα στο Android δεν χρειάζεται σύνδεση στο PC γενικώς μπορώ να κάνω τακτοποίηση των αρχείων μου από την ίδια μου τη συσκευή με έναν file manager. Μειονέκτημα το online ήτανε πάντα στο backup φωτογραφιών και λοιπών αρχείων. Στο backup ρυθμίσεων, επαφών, κωδικών WiFi κτλπ δεν είχε κανένας αντίρρηση. Μα δεν θα το καταλάβεις το κρασαρισμα στο iOS γιατί το έχει κρύψει καλά, απλά σου παγώνει λίγο την οθόνη. Στο Android όμως αν κρασαρει σου βγάζει παράθυρο διαλόγου για αναμονή ή κλείσιμο, γι αυτό το καταλαβαίνεις. Αν έχεις πάντως… Συνέχεια »

ChristosT

@Panos7GR διάβασε τα 70 σχόλια που είπε και ο Virginia γιατί το ρίχνουμε στο repeat. Δεν λές απολύτως ΤΙΠΟΤΕ καινούριο και ούτε το στοιχειωθετείς. Τα Iphones παίρνουν περισσότερο καιρό ενημερώσεις. Τέλος. Τα Androids είναι για πολύ λιγότερο χρονικό διάστημα συσκευές και ξεπερνιούνται γρήγορα. χάνουν την μπογιά τους. Μην κουράζεσαι άδικα. Άλλωστε εσύ το είπες, επειδή γίνονται πιό βαριά. Ίσως για αυτό να θέλουν 10 και 20 πυρήνες και 6-8-10-18 ram…άχρηστα άλλωστε αφού δεν παίρνουν πάνω 2 χρόνια καινούριο λειτουργικό. Σε quad τώρα έκανε μετάβαση η Apple χωρίς να σημαίνει οτι του χρόνου μπορεί να μην έχει και dual πάλι. Προσβολές μοιράζω και άνετα σε όσους μου δίνουν. Κάνε μία έρευνα και μην κολλάς μόνο σε μένα αλλά και σε σένα. Δεν είσαι παράδειγμα πρός μίμηση… Αυτά. Το Android έχει άσχημη απόδοση και φαίνεται άνετα με αυτά που παρέθεσα. Ακόμη και το ΓΝΗΣΙΟ ΚΑΘΑΡΟΑΙΜΟ Pixel XL δεν μπορεί να διαχειριστεί τις εφαρμογές. Όταν θα πάρεις στα χέρια σου ένα Iphone και εννοείτε καινούριας σειράς θα καταλάβεις. Ούτε “παραμετροποίηση” (άχρηστη θα σου είναι), ούτε πυρήνες και ram θα βλέπεις. Κάποτε έλεγα ότι λές… Αυτό κράτα και μην κουράζεσαι άδικα με Ναυαρχίδες Androids που δεν μπορούνε να σταθούνε στα πόδια τους ΟΥΤΕ απο… Συνέχεια »

ChristosT

@Προσωπικά σταματάω εδώ το θέμα, όχι γιατί δε θέλω να γίνει συζήτηση ή δε με συμφέρει, αλλά επειδή έχει ξαναγίνει και δε βρίσκω λόγο να επαναλαμβάνω τα ίδια πράγματα.

Καλά κάνεις. Έχω την άποψή μου και την στοιχειωθέτησα, έχεις την άποψή σου και την στοιχειωθέτησες.
Δεν είναι υποχρεωτικό να υιοθετήσεις αυτά που επιλέγω και πιστεύω και ανάποδα.
Όταν μιλάμε για το ίδιο αποτέλεσμα με κόστος 4-5 φορε΄ς λιγότερο λέγεται ληστεία.
Άν όπως είπε είσαι το Hollywood που έχεις εκατομμύρια και δεν έχεις π΄ροβλημα οικονομικό, πήγαινε να δώσεις τα περρισια στις Quadro. Είναι πλήρως δικαιώμα σου.
Κάτι λιγότερο απο Hollywood είναι κοροιδία. (άποψή μου).

ChristosT

https://www.nvidia.com/en-us/geforce/products/10series/titan-x-pascal/
https://www.nvidia.com/object/compare-quadro-gpus.html

Όταν κάποιος θέλει να σε κλέψει νόμιμα, το βαπτίζει PRO και στο κάνει.
GTX TITAN 3584 cudas 12 gb ram.
QUADRO 3840 cudas 24gb ram.

Βλέπεις πουθενά τα 4 και τα 5 χιλιάρικα πουθενά;
Φαντάσου οτι η Titan X ακόμη δεν άλλαξε.

ChristosT

https://www.nvidia.com/en-us/geforce/products/10series/titan-x-pascal/
https://www.nvidia.com/object/compare-quadro-gpus.html

Ληστεία το 5πλάσσιο κόστος απο κάθε πλευρά.
Απλά η Nvidia ΚΛΕΙΔΩΝΕΙ τα drivers ώστε να λέει Pro.
Έτσι άλλωστε τα αρπάζουν και οι υπόλοιποι…

Σου το έδειξα παραπάνω.
Δεν ακυρώνω μία σειρά. Απλά δεν με ενδιαφέρει.
Για οικιακή και Mid χρήση εκτός Hollywood (που λογικά θέλουν περισσότερο όγκο δουλειάς), οι Quadro είναι απαγορευτικές.
Το ECC ούτε κάν…πέρασε και δεν ακούμπησε.
Πήγαινε να δείς πόσοι το είδαν…ακόμη και οι ecc ρίχνουν errors.
Άχρηστο. Πανάκεια δεν υπάρχει πουθενά.
Πήγαινε να δείς πόσοι αγοράζουν quadro και τί λένε…σου έδειξα.
Άν θέλεις μπορώ να παραθέτω απο το πρωί μέχρι το βράδυ.

Panos7GR

Προσβολές δίνεις γιατί δεν έχεις την παιδεία να συνομιλήσεις σαν άνθρωπος. Η απόδειξη στα σχόλια του συγκεκριμένου άρθρου σε όσους σου απηύθυναν το λόγο, αλλά και σε παλαιότερα σχόλια άλλων άρθρων. Σε εμένα προσωπικά σε πολύ πρόσφατο άρθρο μου έκανες επίθεση από το πουθενά. Καλά σαν ChrisG έδινες ρεσιτάλ. Ολοι όσοι δεν συμφωνούσαν με τις απόψεις σου ήταν ανήληκοι ή καθυστερημένοι ή πρόβατα. Επίσης δεν είπα πουθενά ότι είμαι παράδειγμα προς μίμηση μην βάζεις λόγια που δεν είπα. Αυτό κατάλαβες εσύ; Ότι η Apple δίνει περισσότερα update από το Android; Καλά ασ’το. Κλασσική περίπτωση μέσου χρήστη που φτιάγνεται με τους αριθμούς εκδόσεων Σου μίλησα για jailbreak και root; Εχεις πρόβλημα κατανόησης κειμένου ή δεν έχεις χρόνο να διβάσεις και κρεμίεσαι από μία λέξη; Σου το ανέφερα για να δεις ότι όσο υπάρχουν jailbreak υπάρχουν και κενά ασφαλείας στο iOS. Εγώ είπα ότι η βελτίωση του Android είναι τόσο μεγάλη κάθε δύο χρόνια, που οι παλιότερες συσκευές δεν μπορούν να «σηκώσουν» πολλά από τα νέα χαρακτηριστικά. Οχι γιατί είναι κακογραμμένο αλλά γιατί έχει νέα χαρακτηρηστικά που χρειάζονται άλλο hardware. Παράδειγμα το Nexus 5X μου δεν πήρε το Daydream που έχουν τα Pixel, γιατί ο επεξεργαστής του και η οθόνη του ΔΕΝ… Συνέχεια »

ChristosT

[Προσβολές δίνεις γιατί δεν έχεις την παιδεία να συνομιλήσεις σαν άνθρωπος. Η απόδειξη στα σχόλια του συγκεκριμένου άρθρου σε όσους σου απηύθυναν το λόγο, αλλά και σε παλαιότερα σχόλια άλλων άρθρων. Σε εμένα προσωπικά σε πολύ πρόσφατο άρθρο μου έκανες επίθεση από το πουθενά. Καλά σαν ChrisG έδινες ρεσιτάλ. Ολοι όσοι δεν συμφωνούσαν με τις απόψεις σου ήταν ανήληκοι ή καθυστερημένοι ή πρόβατα. Επίσης δεν είπα πουθενά ότι είμαι παράδειγμα προς μίμηση μην βάζεις λόγια που δεν είπα.] Ξαναμελέτησέ τα τα σχόλια γιατί έχεις μπόλικη αμνησία και εκτός των άλλων μπόλικη ειρωνεία. Λίαν επιεικώς σουν απάντησα έτσι και ίσως θα έπρεπε λίγο πιό στενά. #53 απο εκεί ξεκινάς. Διάβασε το απαξιωτικό σχόλια σου στο πρόσωπό μου ΧΩΡΙΣ να έχω απευθυνθεί στο δικό σου! Είσαι ο τελευταίος που μπορεί εδώ μέσα να μας το παίζεις “μορφωμένος” και με παιδεία. Το έπιασες ή θέλεις κι άλλα; Επειδή μάλιστα έχω να κάνω με άτομο μπόλικη φαντασία και κομπλεξισμό που το πάει γυρεύοντας ανοιχτά, μίλα στην ανοιχτή παλάμη μου. Δεν αξίζεις περισσότερα επειδή δεν μου το επιτρέπει η υπόλοιπη παιδεία μου. Όταν καταλάβεις οτι αδιαφορώ για τις απόψεις σου, θα καταλάβεις επίσης για την δική σου ρομποαριθμολατρεία σου. Τόσα σχόλια έχουν γίνει, κάτσε μελέτησέ… Συνέχεια »

Panos7GR

Σχόλιο #19 του James, δεν αναφέρθηκε σε εσένα η απάντησή σου σχόλιο #21 “Λέει ο εξυπνούλης ο james…” Σχόλιο #22 του Γιώργος Κ., δεν αναφέρθηκε σε εσένα και η απαντησή σου σχόλιο #23 ήταν “Άχαχαχαχαχα… Κάτσε να σου απαντήσει τώρα επειδή μόνος σου δεν σκαμπάζεις καθόλου. Και εκτός των άλλων τί είπε; Οτι όλοι θα παίρνετε τον Μπ….. κάθε 2 χρόνια. Άχαχαχα…” Και αφού τους μπρίζωσες, σου απάντησαν αναλόγως και εσύ το θεωρείς αυτό ας πούμε “Προσβολές μοιράζω και άνετα σε όσους μου δίνουν.”. ΟΚ, αν έχεις χαρτί γιατρού θα συμφωνήσω μαζί σου, αν όχι κάνε αυτοκριτική και προσπάθησε να το ξεπεράσεις. Κι αφού έκανες ένα comment section άνω κάτω και δυναμίτησες το κλίμα όσο δεν πάει μου λες “Ξαναμελέτησέ τα τα σχόλια γιατί έχεις μπόλικη αμνησία και εκτός των άλλων μπόλικη ειρωνεία.”, “έχω να κάνω με άτομο μπόλικη φαντασία και κομπλεξισμό που το πάει γυρεύοντας” και “Είσαι ο τελευταίος που μπορεί εδώ μέσα να μας το παίζεις «μορφωμένος» και με παιδεία.”;; Εχεις πρόβλημα άνθρωπέ μου! Στο σχόλιό μου #59 είπα ότι είσαι ένας απογοητευμένος πρώην Samsungάκιας και εσύ στην αμέσως μετά απάντηση το αρνείσαι, ενώ στο σχόλιο #51 είπες ξεκάθαρα πως είχες “Νote 4, S3, Note 2,Sony, Nokia κλπ”… Συνέχεια »

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Apple featured iPad

Μετά από 14 ολόκληρα χρόνια τα iPad θα αποκτήσουν Αριθμομηχανή

Η Apple, 14 χρόνια μετά από την κυκλοφορία του iPad, σχεδιάζει επιτέλους μια εφαρμογή Αριθμομηχανής για το tablet με το iPadOS 18.

Gear AirTag Apple featured

Του έκλεψαν την BMW και την πήρε πίσω χάρη στο AirTag της Apple

Η Apple καλεί τους χρήστες AirTag να καλούν την αστυνομία όταν εντοπίζουν την τοποθεσία της κλεμμένης περιουσίας τους.

Software iOS YouTube YouTube Music

YouTube Music: Bug εμφανίζει μαύρη οθόνη στα iPhone

Ορισμένοι χρήστες τoυ YouTube Music για iOS αντιμετωπίζουν ένα σφάλμα όπου η εφαρμογή ανοίγει σε μαύρη οθόνη.

Gear Apple

Apple Vision Pro: Φήμες για μείωση της παραγωγής λόγω απότομης μείωσης της ζήτησης

Η Apple μείωσε τον αριθμό των μονάδων Vision Pro που σκοπεύει να αποστείλει το 2024, από τις αναμενόμενες 700-800.000 σε 400 με 450.000.