iOS 10: Έρχεται το πολυπόθητo dark mode

Οι φήμες ότι το iOS 10 θα αποκτήσει το πολυσυζητημένο dark mode υπάρχουν εδώ και χρόνια, ωστόσο μέχρι τώρα δεν έχουμε δει το συγκεκριμένο χαρακτηριστικό στο OS της Apple. Αυτό ίσως αλλάξει με την έλευση του πρόσφατα ανακοινωμένου iOS 10.

Υπάρχουν διάφορες αναφορές που ανακαλύφθηκαν σε iOS 10 code και τα developer kits του, τα οποία δείχνουν ότι μπορεί τελικά να δούμε σύντομα το dark mode.

Για την ακρίβεια, κάποια system apps όπως Safari, iTunes, Messages, iBooks και Clock μπορούν να τρέχουν natively σε dark mode. Αυτό δεν υπάρχει ως επιλογή στο iOS 10, αλλά υποστηρίζεται πλήρως από την πλατφόρμα.

Κατά τη διάρκεια της επίσημης ανακοίνωσης του iOS 10 στο WWDC 2016 που ξεκίνησε αρχές της εβδομάδας, η Apple δεν αναφέρθηκε στο dark mode, οπότε είναι πιθανό να το ανακοινώσει σε κάποια μετέπειτα έκδοση του iOS 10, όπως έκανε με το Night Shift mode που ήρθε στο iOS 9.3.

Όπως και να έχει όμως, υπάρχουν σημαντικές ενδείξεις για την έλευση του dark mode, έστω και αν δεν το δούμε στην αρχική κυκλοφορία του iOS 10 τον Σεπτέμβριο.

ios 10 dark mode, iOS 10: Έρχεται το πολυπόθητo dark mode

ios 10 dark mode, iOS 10: Έρχεται το πολυπόθητo dark mode

ios 10 dark mode, iOS 10: Έρχεται το πολυπόθητo dark mode

ios 10 dark mode, iOS 10: Έρχεται το πολυπόθητo dark mode

ios 10 dark mode, iOS 10: Έρχεται το πολυπόθητo dark mode

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

5 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
thanoik

Οταν ειχαν και εχουν τα windows phone dark mode(theme) και glance screen,το IOS ακομα να το φερει και η Samsung με το always display screen το χαρακτηριζει σαν καινοτομια και το κορυφαιο απ’ολα το υποστηρίζει μονο στο s7 ,χαχα θα τρελαθω δεν υπαρχουν αυτοι οι τυποι,νομιζουν τρωμε κουτόχορτο,

Wolverine

Να είμαστε αντικειμενικοί.Ότι είχε να βγεί στην πλειονότητα των features στα λειτουργικά βγήκε.Κάποιος έβαζε κάτι και μετά ακολουθούσανε οι άλλοι και το αντίστροφο.Μην παρουσιάζουμε τέτοιες λειτουργίες ως το σούπερ ουάου.Καλοδεχούμενο ως επιλογή σε κάθε περίπτωση.
Έβγαζε κάποιος κάτι το βελτίωνε ελαφρώς κάποιος άλλος.
Λίγο πατάτα απο την samsung βέβαια που δεν έδωσε την δυνατότητα των Themes απο το Note 3 και μετά στις συσκευές της που είχαν μεγάλη ram ούτως ή άλλως.Αλλά σίγουρα το έκανε για λόγους εμπορικούς.Χάνει πολύ κόσμο με αυτές τις πρακτικές της δυστυχώς.Ελπίζω να βάλει μυαλό κάποια στιγμή.

KostasB

Μόλις φορεθεί η amoled θα έρθει και το dark mode..

Bill

Έλεος με τα σχόλιο σου δηλαδή οι άλλοι δεν πρέπει να φέρουν αυτά τα χαρακτηριστικά στα κινητά τους? Πρέπει να τα έχει αποκλειστικότητα μόνο μια εταιρεία ή λειτουργικό?
Δηλαδή πως θες να πουλήσει το προϊόν της αν δεν πει ότι είναι κορυφαίο ? Να σου πει ε καλούτσικο είναι αργήσαμε να το φέρουμε αλλά για καλύτερη εμπειρία πάρε ένα κινητό από τους ανταγωνιστές μας? Ώρες ώρες κάποιοι δεν θέλετε ανταγωνισμό. Το ότι παρακμάζουν τα windows phone μόνο κακό κάνει σε μας.

@papaki

Άμα βάλουν το Dark mode στο browser θα είναι τέλειο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Apple

Apple Vision Pro: Φήμες για μείωση της παραγωγής λόγω απότομης μείωσης της ζήτησης

Η Apple μείωσε τον αριθμό των μονάδων Vision Pro που σκοπεύει να αποστείλει το 2024, από τις αναμενόμενες 700-800.000 σε 400 με 450.000.

Gear Apple Apple Pencil featured

«Let Loose»: Ανακοινώθηκε event από την Apple στις 7 Μαΐου για τα νέα iPad

Η Apple ανακοίνωσε ότι θα πραγματοποιήσει ένα special event την Τρίτη 7 Μαΐου με ένα live streaming διαθέσιμο σε Apple.com και YouTube.

Software Apple featured

Apple: Εξαγοράζει γαλλική εταιρεία τεχνητής νοημοσύνης με εξειδίκευση στην επεξεργασία on device

Η Apple εξαγόρασε την startup τεχνητής νοημοσύνης Datakalab με έδρα το Παρίσι για να της παρέχει εργαλεία τεχνητής νοημοσύνης on device.

Smartphones Apple iPhone

iPhone 16: Η Apple παραγγέλνει εξαρτήματα για τα capacitive buttons

Η Apple έχει παραγγείλει έναν μεγάλο αριθμό εξαρτημάτων για τα capacitive buttons από έναν προμηθευτή από την Ταϊβάν.