iOS 10: Ξεκίνησε η αναβάθμιση

Όπως ήταν προγραμματισμένο η Apple ξεκίνησε την αναβάθμιση των συμβατών συσκευών στη νέα έκδοση του λειτουργικού της συστήματος. Τα μοντέλα που παίρνουν το update σε iOS 10 είναι από iPhone 5, iPod touch 6th gen, iPad 4, iPad Air, iPad Pro, iPad mini 2 και άνω.

Η κυκλοφορία του iOS 10 γίνεται δυο ημέρες πριν ξεκινήσουν οι αποστολές των iPhone 7 και iPhone 7 Plus, τα οποία θα έχουν προ-εγκατεστημένη τη νέα έκδοση.

Σύμφωνα με την Apple, το iOS 10 είναι το μεγαλύτερο iOS update που έχει δημιουργήσει ποτέ και έχει βάλει μέσα αρκετά νέα χαρακτηριστικά. Διαθέτει ανασχεδιασμένη lock screen, πιο πλούσια notifications, γρήγορη αλληλεπίδραση με εφαρμογές, επέκταση της λειτουργίας 3D Touch, third-party developer support για Siri, καλύτερο πληκτρολόγιο, βελτιώσεις στην εφαρμογή Photos, extensions για τους Χάρτες, νέο UI για Apple Music και News, το Messages έχει νέα χαρακτηριστικά κλπ.

iOS 10: Επίσημα με νέα χαρακτηριστικά και βελτιωμένη εμπειρία χρήσης

Παράλληλα, η Apple έκανε διαθέσιμο το watchOS 3 για το Apple Watch. Μεταξύ άλλων κάνει το smartwatch πιο γρήγορο, φέρνει νέο dock και δικό του Control Center, μπορείς να αλλάξεις εύκολα watch faces και το Apple Pay λειτουργεί με third party apps.

Το macOS Sierra θα διατεθεί από 20 Σεπτεμβρίου.

ios 10 update, iOS 10: Ξεκίνησε η αναβάθμιση

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

10 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
NtinosMD

Sos αναδερονται brick-αρισματα σε αναβαμισεις iphone 6s, ipad pro…. Ανακοινωσε συντομα patch. Google it

Manolis

ή όπως ΤΡΕΛΕΝΟΝΤΑΙ εκεί στη Μηλοεταιρεία να λένε: “κατά 50% μεγαλύτερο, 33% γρηγορότερο update, 29,56798% περισσότερα χαρακτηριστικά” και άλλα τέτοια χαζά “στατιστικά”!!!! χαχαχα!!!!!

kostas

μετα το καλυτερο iPhone που εφτιαξαν ποτε ηρθε και το καλυτερο λειτουργικο που εφτιαξαν ποτε

ΠάνοςΛ

Χθες βράδυ περί τις 12.00 εγκατέστησα το iOS 10 στο iPhone 6 και όλα πήγαν μια χαρά. Όπως διάβασα όντως υπηρξε κάποιο θέμα τις πρώτες ώρες του update και αποτύγχανε η OTA διαδικασίαμε αποτέλεσμα να πρέπει ο κάτοχος να συνδεθεί μέσω του υπολογιστή του στο iTunes και να ολοκληρώσει το update. Καμία σχέση με brick δηλαδή, το κινητό δεν αχρηστεύεται απλά μέχρι να το συνδέσεις στο iTunes δεν μπορείς να το χρησιμοποιήσεις.

shadgr

στο ipad air 2 κανένα πρόβλημα από χθες..
Είναι μεγάλο θέμα να παίρνεις το update όποτε θελήσεις και όχι Ποτέ (βλέπε android)!

NikosAr

Ρε εσεις που τρολάρετε … εχω λύση…προ παραγγελία iphone 7 …:Ρ

Νιck

Βρε παιδιά αν μπορει κάποιος που εχει βάλει την ενημέρωσε σε iPhone 5 να μας πει τις εντυπώσεις του…

ΛΛ

Οκ ως συνήθως θα γεμίζει τη μνήμη προσθέτοντας λειτουργίες μη ενδιαφέρουσες και θα βαρύνει το λειτουργικό οπως γινεται απο Το iOS 7 και θα αυξηθούν τα bugs. Το κακό με το iOS και γενικα λειτουργικό Mac OS ειναι οτι ειναι αναβαθμίσεις ειναι απαραίτητες γιατι εκει στηρίζεται το προστασία του λειτουργικου. Εγω προσωπικά έβαλα στο iPad Air μου προγραμμα προστασίας και δεν κανω ιδιαίτερη χρήση αλλα ειχα απειλές.
Τωρα για τα android και Windows μια χαρα ειναι και δεν εχουν αναγκη για ιδιαίτερες αναβαθμίσεις γιατι η προστασια τους δεν στηρίζεται ιδιαίτερα στις αναβαθμιςεις αλλα στα δεκάδες προγράμματος ελεύθερα προστασίας που δίνουν τζάμπα οι εταιριες. Οποτε δεν ειναι τυχαιο ακομη και φτηνά κινητά αυτών των εταιριών να εχουν και καλύτερη προστασια και φυσικα να μην εχουν αναγκη αναβάθμισης. Και μη ξεχνάμε στα αντίστοιχα χρηματα με iPhone οι περιςςοτερες android εταιριες δίνουν πολυετή αναβάθμιση στα κινητά τους.

Γιώργος Κ

Νίκο το έβαλε φίλος στο 5 και δεν έχει τις καλύτερες εντυπώσεις. Ήταν πιο αργό γενικά το λογισμικό και του είπα να κάνει επαναφορά. Λογικό καθώς πρόκειται για κινητό 4 ετών. Σε μένα (ipad mini 4) πάτησε καλά. Ωστόσο μου τρώει αρκετά την μπαταρία οποτε κι εγώ θα χρειαστώ clean install.

forneverarrow

Πρώτη φορά απο το 2012 που το έχω το iPad mini μου δεν βρίσκει update… Χαλάλι όμως μιας και καμία συσκευή android ίδιας εποχής δεν έφτασε σε update τον Αύγουστο του 2016 (με το 9.3.5)! Τώρα, αν θα ξαναπάω σε iPad, μάλλον χλωμό καθώς πλεον δεν με καλύπτει. Θα προτιμήσω κανένα Surface με Windows 10 για να αντικαταστήσω και το laptop, μιας και το iPad δυστυχώς δεν μπορεί να το κάνει για διάφορους λόγους. Ο μόνος λόγος που το χρησιμοποιώ ακόμα είναι για να μη χαλάω μπαταρία στα smartphone.

Όπως και να έχει, η Apple διδάσκει για μια ακόμα φορά μαθήματα αξιοπρέπειας προς τον πελάτη αναβαθμίζοντας παλιές συσκευές την ίδια ώρα, με τα ίδια χαρακτηριστικά με τις νέες. Σίγουρα έρχεται με μεγάλο κόστος αλλά ο ανταγωνισμός είναι ανύπαρκτος στο συγκεκριμένο θέμα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones App Store Apple

Έρχονται στο App Store: PlayStation, GameCube, Wii & SEGA Emulator για iPhone και Apple TV

Ο κύριος προγραμματιστής της εφαρμογής πολλαπλών εξομοιωτών Provenance είπε ότι η ομάδα του εργάζεται για την κυκλοφορία της στο App Store.

Smartphones Apple iPad Air

Φήμες ότι το iPad Air των 12,9″ θα έχει οθόνη MiniLED

Tα μοντέλα iPad Pro και iPad Air επόμενης γενιάς της Apple αναμένονται στις αρχές Μαΐου και, όσο πλησιάζουμε, εμφανίζονται νέες πληροφορίες.

Smartphones App Store Apple Meta

H Apple αφαίρεσε τις εφαρμογές WhatsApp και Threads από το App Store της στην Κίνα

Η Apple ανακοίνωσε πως αφαίρεσε τις εφαρμογές WhatsApp και Threads που ανήκουν σε Meta από το App Store της στην Κίνα.

Business AI Apple

Η Apple επενδύει πάνω από 250 εκατ. δολάρια στην Πανεπιστημιούπολη της Σιγκαπούρης

Η Apple ανακοίνωσε επενδύσεις άνω των 250 εκατ. δολαρίων για την ενίσχυση της πανεπιστημιούπολης της στην περιοχή Ang Mo Kio της Σιγκαπούρης.