iOS 11: Στο 52% η υιοθέτηση, γίνεται με πιο αργούς ρυθμούς από πέρσι

ios 11 adoption, iOS 11: Στο 52% η υιοθέτηση, γίνεται με πιο αργούς ρυθμούς από πέρσι

Σε σύγκριση με αντίπαλα λειτουργικά συστήματα, το iOS της Apple ήταν αυτό που είχε πάντα τον πιο γρήγορο ρυθμό υιοθέτησης (και συνεχίζει να τον έχει), αλλά σε σύγκριση με προηγούμενες εκδόσεις, το iOS 11 επεκτείνεται πιο αργά.

Το 52% των συσκευών της Apple τρέχει iOS 11, ενώ το 38% παραμένει σε iOS 10 και το 10% των iPhones και iPads τρέχει κάποια παλαιότερη έκδοση. Οι πληροφορίες αυτές έρχονται από την ίδια την Apple.

-Tέλη Οκτωβρίου του 2016 το iOS 10 είχε ποσοστό 60%
-Τον Ιανουάριο του 2017 έφτασε στο 76%
-Τον Αύγουστο του 2017 το ποσοστό ανέβηκε στο 87%

ios 11 adoption, iOS 11: Στο 52% η υιοθέτηση, γίνεται με πιο αργούς ρυθμούς από πέρσι

Για το iOS 11 οι χρήστες έχουν εκφράσει αρκετά παράπονα για διάφορα προβλήματα, τα οποία η Apple επιχειρεί να διορθώσει μέσω μικρών updates. Το iOS 11.1 αναμένεται να είναι αυτό που θα διορθώσει σε κάποιο βαθμό τα προβλήματα σε παλαιότερες συσκευές, για τις οποίες οι χρήστες παραπονιούνται ότι είναι πιο αργές μετά την αναβάθμιση.

Το Android 8 Oreo αρχές Οκτωβρίου έφτασε σε ποσοστό 0.2% και το Android 7 Nougat ήταν μόλις στο 16% των συσκευών.

Πηγή: 1,2

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

12 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
NtinosMD

Το να συγκρινεις ποσοστα που εχουν εγκατεστημενο το λειτουργικο μεταξυ ios κ android ειναι ηλιθιο.. ειδικα των νεοτερων εκδοσεων. Οταν με το iOS 11 ερχεται day 1 ΠΑΝΤΟΥ και σε μεγαλη ποικιλλια συσκευων 4ετιας και το android oreo ειναι carrier και manufacturer dependend κ οχι εξαρτωμενο της μαμας google και της ελευθερης βουλησης του καθενος ποτε να το εγκαταστησει, τοτε ποιο το νοημα να συγκρινεις? Απλα το μεσο επιπεδο νουμοσυνης του αγοραστικου κοινου ειναι οντως τοσο χαμηλο που εντυπωζιασεται με τετοιες “ερευνες” των τριχωτων οπισθιων και καθοδηγειται. Διαφορετικα δεν μπορω να εξηγησω αυτες τις “ερευνες”…

dialteo

Διόρθωση, το ios 11.2 αναμένεται να διορθώσει ό,τι είναι να διορθωθεί και όχι το 11.1 που έχει γίνει ήδη rollout

johny

αν και οπαδος της apple λογο τειτουργικου αλλα διακρινω ενα απανοτο πανικο.φουσκωμενες μπαταριες,αποτυχια face id,προβληματα ταχυτητας με νεο update,το x προβληματα με το κοψιμο που εχει αναγκαζοντας τους προγραματιστες να φτιαξουν τις εφαρμογες κομμενες και ραμμενες στα μετρα του.αντιαισθητικο κοψιμο και ξενερωμα πελατων,η μπαταρια δεν γραφει ποσοστο,κοστιζει 1200,στην κυρια οθονη για να αλλαξεις σελιδα πρεπει το δαχτυλο να το σηκωσεις απο κατω τερμα προς τα πανω,η συσκευη ζεσταινεται ευκολα,ετσι και σου εφυγε απο τα χερια και γινει κομματια η επισκευη κοστιζει πανω απο 500,και δεν ξερω και τι αλλο θα βγει στην επιφανεια.για φετος λυπαμαι apple αλαλ δεν θα σε επιλεξω.προς το παρων εχω τo redmi note 4x και ειμαι υπερ ικανοποιημενος και εδωσα ενα 200ρι αν και τωρα υπαρχει ακομα φτινοτερο.αν ειναι να παω σε κατι καλυτερο η mi mix2 special edition,η samsung s8,η razor και lg v30 αν το φερει καποιος βεβαια.

Paul

Το IOS 11 τραβάει μπαταρια παιδιά …όχι κάτι το υπερβολικό αλλα έχει θέμα .Εχω το iphone 6 τρία χρονια και με τις ίδιες ρυθμίσεις όλον τον καιρο με ενεργοποιημένα τοποθεσία ιντερνετ και email παρατήρησα ότι τραβάει μπαταρια στην αναμονή .Δηλ ένώ παλιά το βραδυ όταν το άφηνα με 100% μπαταρια το πρωί μετά από περίπου 7 η 8 ώρες είχα χρήση περίπου 6 λεπτά τώρα μου δείχνει χρήση 20 λεπτά και το ποσοστό έχει κατεβει στο 98%
Από λειτουργια δεν έχει κανένα θέμα..ομαλα όλα …αλλα αυτή η διαφορα με την μπαταρια υπάρχει

NikosAr

Α συμπληρώσω επίσης ότι το iOS είναι «κλειστό λειτουργικό», ενώ το Android που κάνεις παπάδες είναι ανοιχτό και βρίσκεται για τα επόμενα 2 χρόνια στο 1% ??

Agnostos13

@NtinosMD:
Για το γεγονός οτί οι κατασκευαστές κάνουν μέχρι και 6 μήνες να κυκλοφορήσουν την νέα έκδοση Android και μετά την 2-ετία δεν ασχολούνται καν είναι πρόβλημα που πρέπει να λύσει η Google…
Μπορεί εσύ να το βλέπεις απόλυτως λογικό, δεν σημαίνει οτί είναι όμως!

Στο δια ταύτα…μπορεί να σου φαίνεται χαζό που συγκρίνεται το iOS με το σύνολο των Android συσκευών καί όχι μόνο με τα Pixel/Nexus αλλά μήπως γίνεται κάτι διαφορετικό όταν μιλάμε για ποσοστό αγοράς;

Chris _BMW

@Paul

Έχεις δίκιο φίλε! Το παρατήρησα κ εγώ ..
Ένταξη το 6s το έχω δυο χρονια κ έναν μήνα ακριβώς κ η μπαταρία σίγουρα δεν ειναι οπως καινούργια ,ναι κ με την 10.3.3 μερα δεν έβγαζε με νορμαλ χρήση αλλα πλέον υπάρχει πρόβλημα .. Έχει τύχει να το φορτίσω κ δυο φορές μέσα στη μερα .. Ελπίζω με την 11.2 να διορθωθεί ..

Makis

Με την 11.1 έχει διορθωθεί κατά πολύ το θέμα της μπαταρίας παίδες.

Paul

@Chris _BMW
Εγώ στη χρήση δεν έχω βρει αισθητές διαφορες …δηλ δεν μπορώ να το καταλάβω
Αλλα αυτό που είναι σίγουρο 100% ότι έχει θέμα στην αναμονή
Το μονο που έχω παρατηρήσει ότι στέλνει δεδομένα στην apple παρατηρώντας στις ρυθμίσεις στα δεδομένα ότι στέλνει πιο πολλές αναφορές από πριν

Chris966

Οπαδός κι εγώ της APPLE κυρίως λόγω του λειτουργικού αλλά και της αισθητικής-ποιότητας κατασκευής που αποπνέουν οι συσκευές της και κυρίως το iphone, αλλά θα συμφωνήσω με τον φίλο Johny.
Δεν μπορεί να λέγεσαι APPLE, να κοστολογείς πανάκριβα τα προιόντα σου, και να υποπέφτεις σε τόσα απανωτά και αδικαιολόγητα σφάλματα!
Αφαίρεση home boutton, μη ένδειξη ποσοστού μπαταρίας στην οθόνη (τραγικό!!! το χειρότερο λάθος της), μη αναγραφή του φορέα σου, αφαίρεση υποδοχής ακουστικών κ.α…
Πολύ απλά δεν γίνεται αυτό, δεν υπάρχει..

ΝΙΚΟΣ

Αποπνέει μάρκετινγκ και brain washing. Καλά κάνει αφού αρμέγει

Agnostos13

Όσα δεν φτάνει η αλεπού…
λένε στο χωριό μου!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone: 6 tips για την κάμερα που πρέπει να γνωρίζει κάθε χρήστης

Τα πιο πρόσφατα iPhone έχουν πολλά χαρακτηριστικά κάμερας που αξίζει να χρησιμοποιήσετε, όπως Λειτουργία Πορτραίτου και Στυλ Φωτογραφίας.

Business Apple TSMC

TSMC: Σχεδιάζει να παράγει τσιπ 1,6 nm το 2026

Η TSMC, η κατασκευάστρια εταιρεία τσιπ με πελάτες όπως η Apple, ανακοίνωσε σχέδια για την παραγωγή εξαιρετικά προηγμένων τσιπ 1,6 nm.

Gear Apple Apple Watch

Apple Watch Series X: Μπορεί να χρησιμοποιεί λεπτότερο υλικό μητρικής πλακέτας όπως το iPhone 17

Ο Kuo είχε πει ότι το Apple iPhone 17 Pro που έρχεται το 2025 θα μπορούσε να χρησιμοποιεί μια κύρια πλακέτα χαλκού με επίστρωση ρητίνης.

Smartphones Apple iPad iPad Air

iPad Air 12,9 ιντσών: Χωρίς οθόνη Mini LED τελικά

Την περασμένη εβδομάδα, ακούσαμε ότι η Apple σχεδίαζε να χρησιμοποιήσει οθόνες Mini LED που της είχαν μείνει από το iPad Pro 12,9″.