iOS 11: Νέο bug κλείνει όλες τις εφαρμογές ανταλλαγής μηνυμάτων

iOS 11 νέο bug κλείνει εφαρμογές ανταλλαγής μηνυμάτων, iOS 11: Νέο bug κλείνει όλες τις εφαρμογές ανταλλαγής μηνυμάτων

Το iOS 11 απεδείχθη μια από τις πιο προβληματικές εκδόσεις του λογισμικού της Apple. Καθώς όμως πλέον φτάνουμε στην ανακοίνωση του 12, οι συνεχείς αναβαθμίσεις και ενημερώσεις έχουν καταστήσει το λειτουργικό αρκετά σταθερό.

Βέβαια, υπάρχει πάντοτε περίπτωση να εμφανιστεί ξαφνικά ένα πρόβλημα ή μια δυσλειτουργία, ακόμα και στις πιιο σταθερές εκδόσεις. Πριν από μερικές ημέρες, ανακαλύφθηκε από χρήστες του iOS ένα ενοχλητικό bug που μπορεί να κλείσει όλες τις εφαρμογές ανταλλαγής μηνυμάτων. Για την ακρίβεια, αν ο αποστολέας συμπεριλάβει στο μήνυμα του ένα συγκεκριμένο σύμβολο από την Ινδική γλώσσα Τελούγκου, η εφαρμογή του αποδέκτη “κολλάει” και κλείνει μόνη της. Ο μόνος τρόπος που μπορεί ο δεύτερος να χρησιμοποιήσει ξανά το app είναι αν του στείλει μήνυμα μια άλλη επαφή και εν συνεχεία ο ίδιος μέσω εκείνης να διαγράψει την συζήτηση που περιέχει το σύμβολο.

Πρόκειται για ένα από τα πιο παράξενα bugs που έχουν προκύψει στο iOS. Η Apple έχει γνωστοποιήσει πως το ζήτημα είναι διορθωμένο στην επερχόμενη 11.3 αναβάθμιση, αλλά λόγω του συνεχώς αυξανόμενου αριθμού παραπόνων, θα διαθέσει σύντομα μια ενημέρωση στο 11.2 ώστε η δυσλειτουργία να περάσει μόνιμα στο χρονοντούλαπο της ιστορίας. Σε περίπτωση που είχατε την απορία, το σύμβολο που έχει προκαλέσει όλο αυτό τον πανικό απεικονίζεται παρακάτω:

iOS 11 νέο bug κλείνει εφαρμογές ανταλλαγής μηνυμάτων, iOS 11: Νέο bug κλείνει όλες τις εφαρμογές ανταλλαγής μηνυμάτων

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
vtag

ఔఞ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple Google Google AI

iOS 18: Η Apple συζητά με τη Google για να φέρει λειτουργίες του Gemini AI στο iPhone

H Apple βρίσκεται σε συζητήσεις με τη Google για να ενσωματώσει το εργαλείο τεχνητής νοημοσύνης Gemini στο iPhone ως μέρος του iOS 18.

Gear Apple Apple Watch featured

Apple Watch: Φήμες ότι η επόμενη γενιά θα παρακολουθεί την αρτηριακή πίεση

Ένα απαραίτητο χαρακτηριστικό για τα μελλοντικά Apple Watch είναι και η παρακολούθηση της αρτηριακής πίεσης.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone 16: Οι 5 βασικές αναβαθμίσεις που περιμένουμε

Τον ερχόμενο Σεπτέμβριο περιμένουμε τη σειρά iPhone 16 με αρκετά πιο ενδιαφέροντα χαρακτηριστικά από την περυσινή σειρά iPhone 15.

Gear Apple iPad Air

To iPad Air θα είναι το επόμενο OLED tablet της Apple

Το iPad Air θα είναι το επόμενο tablet της Apple που θα υιοθετήσει την τεχνολογία πάνελ οθόνης OLED μετά τα επερχόμενα μοντέλα OLED iPad Pro.