iOS 11: Βρίσκεται στο 85% των Apple συσκευών λίγο πριν την κυκλοφορία του iOS 12

ios 11 85% συμβατών συσκευών, iOS 11: Βρίσκεται στο 85% των Apple συσκευών λίγο πριν την κυκλοφορία του iOS 12

Η Apple έκανε γνωστό πως το iOS 11 βρίσκεται εγκατεστημένο στο 85% των ενεργών συμβατών συσκευών, τη στιγμή που το Android Oreo βρίσκεται στο 14.6% των ενεργών συσκευών, με τους χρήστες των iOS συσκευών να υπερηφανεύονται για τις αναβαθμίσεις που λαμβάνουν πάντα άμεσα.

Όσον αφορά το iOS, η Apple είναι πάντα πιστή στις αναβαθμίσεις της και την υποστήριξη που παρέχει σε όλες τις συσκευές της, ειδικά αν σκεφτούμε πως το iOS 11 είναι διαθέσιμο μέχρι και για το iPhone 5S το οποίο είναι προγραμματισμένο να αναβαθμιστεί στο iOS 12 όταν θα ανακοινωθεί η ακριβής ημερομηνία κυκλοφορίας του, μετά την παρουσίαση των iPhone στις 12 Σεπτεμβρίου.

Επιπλέον, υπάρχουν συσκευές οι οποίες δεν έχουν αναβαθμιστεί σε iOS 11, με το ποσοστό αυτό να φτάνει το 10% των ενεργών συσκευών οι οποίες διαθέτουν λειτουργικό σύστημα iOS 10, ενώ προηγούμενες εκδόσεις του iOS βρίσκονται στο 5% των ενεργών συσκευών δείχνοντας την αφοσίωση των καταναλωτών σε αυτές. Εξάλλου, η Apple δίνει ιδιαίτερη προσοχή σε όλες της συσκευές της, και αυτό φαίνεται από το iPhone 5S το οποίο αν και κυκλοφόρησε το 2013, λαμβάνει όλες τις αναβαθμίσεις του iOS μέχρι σήμερα.

Τέλος, το iOS 12 που θα κυκλοφορήσει μέσα στο Σεπτέμβριο, θα φέρει βελτιώσεις στις επιδόσεις των συσκευών, με το βάρος να πέφτει στις παλαιότερες μιας και διαθέτουν λιγότερο ισχυρά τεχνικά χαρακτηριστικά και το iOS 12 να αναμένεται να προσαρμοστεί σε αυτές, ενώ είναι ευνόητο πως και οι πιο πρόσφατες συσκευές θα βελτιωθούν με το νέο iOS, τόσο σε επιδόσεις όσο και σε λειτουργίες.

Πηγή

Λάτρης της τεχνολογίας τα τελευταία 20 χρόνια και παιδί της πληροφορικής με σπουδές στην Αγγλία. Fan της Apple και δεν το κρύβει αλλά καταφέρνει και αντιμετωπίζει την τεχνολογία με αντικειμενικότητα, παρακολουθώντας τα τεχνολογικά δρώμενα σε καθημερινή βάση.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

7 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Efkairiakos

Ανυπομονώ!!!

Γιώργος Κ.

To iPad mini 4 μου μέχρι και το 11 θα φτάσει. Στο 12 θα πάει πιο αργά και από replay πσοδοσφαιρικου αγώνα. Ήδη έχει αρχίσει και δείχνει τα σημάδια γήρατος του …

Agnostos13

@Γιώργος Κ.
Υποτίθεται οτι το 12 θα είναι πιο σβέλτο από το 11…

Nikopoup

@Agnostos13 υποτίθεται ότι έτσι θα ήταν και με το 11

Darth

@Agnostos13 και πάντα είναι (μόνο στης τελευταίας γενιάς συσκευές οπος πχ 11 σε σχέση με το 10 στο τελευταίο iphone πετούσε καλύτερα από την προηγούμενη έκδοση ενω τα παλιά τα γονάτισε )

Agnostos13

@Nikopoup:
Στο 11 το φόρτωσαν και το έχασαν με το performance. Μετά το κράξιμο που έπεσε είπαν οτι στο 12 θα επικεντρωθούν και πάλι στο performance. Το αν το πέτυχαν θα το γνωρίζουμε σε λίγες μέτες…

Agnostos13

@Darth:
Μα το iOS11 τα έριξε πολύ τα iPhone 7. Στις μόνες συσκευές που ρολάρει μια χαρά είναι σε όσες έχουν τον A11 αλλά αυτές δεν τις είδαμε ποτέ και με iOS10 για να έχουμε μέτρο σύγκρισης!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple iPhone

Το αναδιπλούμενο iPhone μπορεί να φτάσει το 2027 ή και ποτέ

Το προτεινόμενο χρονοδιάγραμμα κυκλοφορίας της Apple για το πρώτο αναδιπλούμενο iPhone έχει καθυστερήσει μέχρι το 2027.

Software Apple Apple Maps Apple Watch

iOS 18: Ίσως το iPhone αποκτήσει τους τοπογραφικούς χάρτες του Apple Watch

Η Apple φαίνεται να ετοιμάζεται να προσθέσει τοπογραφικούς χάρτες στις εφαρμογές Apple Maps στο iOS 18, macOS 15 και visionOS 2.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Software Apple iOS iPhone

iOS 18 με ΑΙ: Θα είναι «η πιο φιλόδοξη αναθεώρηση» στην ιστορία του iPhone

Στις 10 Ιουνίου ξεκινά το ετήσιο WWDC της Αpple, όπως ανακοίνωσε η ίδια η εταιρεία, και αναμένεται να το κάνει με την αποκάλυψη του iOS 18.