Το iOS 12 είναι πλέον εγκατεστημένο στο 75% των συσκευών της Apple

iOS 12 έχει εγκατασταθεί 75% Apple συσκευές, Το iOS 12 είναι πλέον εγκατεστημένο στο 75% των συσκευών της Apple

Το iOS 12 βρίσκεται σε όλο και περισσότερα iPhone και iPad εγκατεστημένο, και πλέον είναι γεγονός πως τρεις στις τέσσερις συσκευές της Apple τρέχουν την πιο πρόσφατη έκδοση του λειτουργικού της εταιρείας.

Πρέπει να αναφερθεί ότι ένα μήνα μετά την κυκλοφορία του, το iOS 12 βρισκόταν στο 50% των συσκευών και μετά από ακόμη δυο εβδομάδες το ποσοστό αυτό σκαρφάλωσε στο 60% των συσκευών.

Τώρα, ένα μήνα μετά την παρουσίαση των νέων συσκευών της Apple, το 75% των iPhones και iPads τρέχουν την τελευταία έκδοση του iOS και τα νούμερα αυτά δείχνουν ξεκάθαρα πως ο ρυθμός υιοθέτησης σε σχέση με τα iOS 11 και iOS 10 είναι κατά πολύ ταχύτερος. Στην παρούσα φάση, σχετικά με τα παλιότερα λογισμικά της εταιρείας, το 11,46% των συσκευών της Apple βρίσκονται στο iOS 11 ενώ μόλις το 5,49% έχουν iOS 10.

Τα νούμερα όσον αφορά στην αντίστοιχη περσινή περίοδο, δείχνουν ότι το iOS 11 βρισκόταν στο 59% των συσκευών και μετά από μια χρονική περίοδο 7 μηνών άγγιξε το 65% ενώ το iOS 10 χρειάστηκε σχεδόν 5 μήνες για να φθάσει στο 76% πριν από δύο χρόνια. Τα νούμερα αυτά αποδεικνύουν πως το iOS 12 είναι και το πιο δημοφιλές από όλα τα λογισμικά της Apple μέχρι στιγμής.

iOS 12 έχει εγκατασταθεί 75% Apple συσκευές, Το iOS 12 είναι πλέον εγκατεστημένο στο 75% των συσκευών της Apple

Πηγή

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

6 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Mp

Και πιες ειναι οι διαφορες απο το ios 7 τα καινουρια emoji.

Tasos Spanos

Μέρα με την νύχτα είναι με το iOS 7
Αν είχες συσκευή της εταιρείας θα το γνώριζες
Τζάμπα μάγκας οπότε

Makis

Τζάμπα μακάκας να λες

Mp

Εχω το iphone 6s μακγες σαν δευτερο κινιτο και το ipad air τρολαρισμα εκανα απλα δεν εχει τοσο τραγικες διαφορες.το ipad air το σκοτωσε η apple με την 12 σερνεται και αργει.Makis εσυ προσεχε πως μιλας.

Makis

Δεν έχει τραγικές διαφορές το 7 με το 12; multitasking σε ipad, split view, files, shortcuts και δεκάδες άλλα ουσιώδη, εκτός των αδιάφορων.

Cons

Έχει περάσει κανείς iOS12 σε iPhone X? Πως πάει σε σχέση με iOS11.4.1?

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business Apple featured Samsung

Διέρρευσε ο οδικός χάρτης της Apple για τα επόμενα τρία χρόνια – Αναδιπλούμενο iPhone, OLED iPad, φθηνότερο XR headset

Ένας οδικός χάρτης της Apple που περιγράφει ανακοινώσεις μεγάλων προϊόντων και αναβαθμίσεις χαρακτηριστικών έχει παραχθεί από τη Samsung.

Smartphones Apple Google Google AI

iOS 18: Η Apple συζητά με τη Google για να φέρει λειτουργίες του Gemini AI στο iPhone

H Apple βρίσκεται σε συζητήσεις με τη Google για να ενσωματώσει το εργαλείο τεχνητής νοημοσύνης Gemini στο iPhone ως μέρος του iOS 18.

Gear Apple Apple Watch featured

Apple Watch: Φήμες ότι η επόμενη γενιά θα παρακολουθεί την αρτηριακή πίεση

Ένα απαραίτητο χαρακτηριστικό για τα μελλοντικά Apple Watch είναι και η παρακολούθηση της αρτηριακής πίεσης.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone 16: Οι 5 βασικές αναβαθμίσεις που περιμένουμε

Τον ερχόμενο Σεπτέμβριο περιμένουμε τη σειρά iPhone 16 με αρκετά πιο ενδιαφέροντα χαρακτηριστικά από την περυσινή σειρά iPhone 15.