iOS 14.4: Διαθέσιμη η νέα αναβάθμιση για τα συμβατά iPhone

iOS 14.4, iOS 14.4: Διαθέσιμη η νέα αναβάθμιση για τα συμβατά iPhone

Η Apple έδωσε στην κυκλοφορία τη νέα αναβάθμιση λογισμικού iOS 14.4 για τις συσκευές iPhone 6s και νεότερα μοντέλα. Μεταξύ των νέων στοιχείων είναι η αναγνώριση μικρότερων κωδικών QR, αλλά και η ταυτοποίηση Bluetooth ακουστικών ή μικροφώνων για σωστή αντιστοίχιση, ενώ βλέπουμε και τη γνωστοποίηση για το αν έχει αλλαχθεί η κάμερά σας, τουλάχιστον στα iPhone 12 smartphones.

iOS 14.4, iOS 14.4: Διαθέσιμη η νέα αναβάθμιση για τα συμβατά iPhone

Βελτιώσεις
  • Αναγνώριση μικρότερων κωδικών QR από την Κάμερα
  • Επιλογή ταξινόμησης του τύπου συσκευής Bluetooth στις Ρυθμίσεις για σωστή ταυτοποίηση ακουστικών σε γνωστοποιήσεις ήχου
  • Γνωστοποιήσεις όταν η κάμερα του iPhone δεν είναι δυνατό να επαληθευτεί ως νέα, γνήσια κάμερα Apple σε iPhone 12, 12 mini, 12 Pro και 12 Pro Max
  • Επιδιορθώσεις ζητημάτων
  • Κάποιες φορές, εμφανίζονταν τεχνουργήματα σε εικόνες φωτογραφιών HDR που είχαν τραβηχτεί με το iPhone 12 Pro
  • Κάποιες φορές, το widget «Άθληση» δεν εμφάνιζε ενημερωμένα δεδομένα Δραστηριότητας
  • Κάποιες φορές, προέκυπτε καθυστέρηση στην πληκτρολόγηση και δεν εμφανίζονταν προτάσεις λέξεων στο πληκτρολόγιο
  • Κάποιες φορές, το πληκτρολόγιο δεν εμφανιζόταν στη σωστή γλώσσα στα Μηνύματα
  • Η ενεργοποίηση του Διακόπτη ελέγχου στην Προσβασιμότητα δεν επέτρεπε κάποιες φορές την απάντηση σε τηλεφωνικές κλήσεις από την οθόνη κλειδώματος
  • Για να κατεβάσετε τη νέα έκδοση, μπορείτε να μπείτε Ρυθμίσεις -> Γενικά -> Ενημέρωση λογισμικού. Όπως είπαμε, η νέα αναβάθμιση είναι διαθέσιμη για τα iPhone της σειράς 6s και πάνω, για τα δύο iPhone SE καθώς και για το iPod Touch έβδομης γενιάς.

    Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι και άμεσα όλα τα νέα άρθρα! Αν χρησιμοποιείτε RSS μπορείτε να προσθέσετε το Techblog.gr στη λίστα σας με αυτό τον σύνδεσμο https://techblog.gr/feed.

    Ο Κώστας Λεοντιάδης ασχολείται με την τεχνολογία εδώ και μια δεκαετία και έχει συνεργαστεί μεταξύ άλλων με μεγάλες ιστοσελίδες όπως το Game20.gr και το Autonomous.gr.

    ΣΥΖΗΤΗΣΗ

    Παρακολουθήστε τα σχόλια
    Να ειδοποιηθώ όταν
    guest

    4 Σχόλια
    παλαιότερο
    νεώτερο
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Παναγιώτης

    Μην κάνετε την αναβάθμιση όσοι είστε χρήστες iPhone 6-6 plus 6s-6s plus και 7-7 plus θα έχετε μεγάλων θέμα με την μπαταρία

    Παναγιώτης

    Έκανα ένα λάθος, εννοούσα το iPhone se (2016) και όχι τα iPhone 6-6 plus, ούτως ή άλλως τα 6 δεν θα Έπαιρναν αυτή την ενημέρωση μιας και η ενημέρωσης τους έχουν σταματήσει στο iOS 12

    Last edited 3 years πριν by Παναγιώτης
    ΝΙΚΟΣ

    Update battery drain version 14.xx.xx. Πόσα χρόνια σερί σε κάθε update υπερθέρμανση, ρουφηγμα μπαταρίας, κρασσαρίσματα. ένα λειτουργικό BETA με τους πελάτες να ναι ανεπίσημοι Insiders .

    Manoslve

    Κατά αλλά η Apple έχει την καλύτερη υποστήριξη λογισμικού ( 5 χρόνια σου λέει) αλλά σε κάθε ενημέρωση διορθώνει κάποια bugs του λογισμικού και δημιουργεί κάποια αλλά για για την επόμενη ενημέρωση που θα δώσει χάχα.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

    Smartphones Apple featured iPhone

    iPhone: 6 tips για την κάμερα που πρέπει να γνωρίζει κάθε χρήστης

    Τα πιο πρόσφατα iPhone έχουν πολλά χαρακτηριστικά κάμερας που αξίζει να χρησιμοποιήσετε, όπως Λειτουργία Πορτραίτου και Στυλ Φωτογραφίας.

    Business Apple TSMC

    TSMC: Σχεδιάζει να παράγει τσιπ 1,6 nm το 2026

    Η TSMC, η κατασκευάστρια εταιρεία τσιπ με πελάτες όπως η Apple, ανακοίνωσε σχέδια για την παραγωγή εξαιρετικά προηγμένων τσιπ 1,6 nm.

    Gear Apple Apple Watch

    Apple Watch Series X: Μπορεί να χρησιμοποιεί λεπτότερο υλικό μητρικής πλακέτας όπως το iPhone 17

    Ο Kuo είχε πει ότι το Apple iPhone 17 Pro που έρχεται το 2025 θα μπορούσε να χρησιμοποιεί μια κύρια πλακέτα χαλκού με επίστρωση ρητίνης.

    Smartphones Apple iPad iPad Air

    iPad Air 12,9 ιντσών: Χωρίς οθόνη Mini LED τελικά

    Την περασμένη εβδομάδα, ακούσαμε ότι η Apple σχεδίαζε να χρησιμοποιήσει οθόνες Mini LED που της είχαν μείνει από το iPad Pro 12,9″.