iOS 14: Επιστρέφει η λειτουργία PiP στο YouTube μέσω browser

, iOS 14: Επιστρέφει η λειτουργία PiP στο YouTube μέσω browser

Με την έλευση του iOS 14 αυτό που περίμεναν οι χρήστες iPhone είναι να δούμε την υποστήριξη Picture-in-Picture και στο YouTube, κάτι που τελικά δεν έγινε. Στον οδηγό με Tips για να απογειώσετε την εμπειρία σας στο iOS 14 σας δείξαμε έναν τρόπο ώστε να χρησιμοποιείτε το PiP στην εφαρμογή YouTube, με “πλάγιο τρόπο”.

Όμως, φαίνεται πως η λειτουργεία επανήλθε, αφού είχε κάνει την εμφάνιση της στις beta του iOS 14 αλλά τελικά αφαιρέθηκε. Πλέον μπορείτε να μπείτε στο YouTube από τον browser της επιλογής σας, να βάλετε το βίντεο σε πλήρη οθόνη και απλά να βγείτε στην αρχική οθόνη. Αν και η ιστοσελίδα MacRumors που ανέβασε την ανακάλυψη στο Twitter αναφέρει πως γίνεται μέσω Safari, στις δοκιμές μας δουλεύει άψογα και σε Chrome και Edge browser.

Όμως, ισχύουν κάποιοι περιορισμοί. Αρχικά δε μπορείτε να βάλετε ολόκληρη λίστα αναπαραγωγής, ούτε να πάτε στο επόμενο βίντεο μέσω PiP. Οπότε, κάθε φορά που θέλετε να αλλάξετε βίντεο ή τελειώσει το βίντεο που βλέπατε, θα πρέπει να μπείτε ξανά στο browser και να επιλέξετε το βίντεο της επιλογής σας. Όμως, αυτό είναι ένα μεγάλο βήμα για όσους ακούνε μουσική ή βλέπουν βίντεο μέσω YouTube.

Πηγή

Ο Κώστας Λεοντιάδης ασχολείται με την τεχνολογία εδώ και μια δεκαετία και έχει συνεργαστεί μεταξύ άλλων με μεγάλες ιστοσελίδες όπως το Game20.gr και το Autonomous.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple iPad iPad Air

iPad Air 12,9 ιντσών: Χωρίς οθόνη Mini LED τελικά

Την περασμένη εβδομάδα, ακούσαμε ότι η Apple σχεδίαζε να χρησιμοποιήσει οθόνες Mini LED που της είχαν μείνει από το iPad Pro 12,9″.

Gear featured Qualcomm Snapdragon

Snapdragon X Plus: 10πύρηνη CPU, ίδια GPU και NPU με τo Elite

Το Snapdragon X Elite είναι το μόνο προϊόν στη νέα σειρά chipset της Qualcomm που επικεντρώνεται στα Windows αλλά αυτό πρόκειται να αλλάξει.

Gear Apple featured iPad

Μετά από 14 ολόκληρα χρόνια τα iPad θα αποκτήσουν Αριθμομηχανή

Η Apple, 14 χρόνια μετά από την κυκλοφορία του iPad, σχεδιάζει επιτέλους μια εφαρμογή Αριθμομηχανής για το tablet με το iPadOS 18.

Gear AirTag Apple featured

Του έκλεψαν την BMW και την πήρε πίσω χάρη στο AirTag της Apple

Η Apple καλεί τους χρήστες AirTag να καλούν την αστυνομία όταν εντοπίζουν την τοποθεσία της κλεμμένης περιουσίας τους.