iOS 14 και WatchOS 7: Χρήστες αναφέρουν αυξημένη κατανάλωση, η Apple προτείνει reset

, iOS 14 και WatchOS 7: Χρήστες αναφέρουν αυξημένη κατανάλωση, η Apple προτείνει reset

Μπορεί η νέα ενημέρωση των iPhone να έφερε μία πληθώρα νέων χαρακτηριστικών στους κατόχους, όμως ξεκίνησαν και οι πρώτες αναφορές με διάφορα προβλήματα και bugs. Ένα από τα κυριότερα προβλήματα φαίνεται να επηρεάζει τους χρήστες iPhone που χρησιμοποιούν και Apple Watch, με αναφορές για αυξημένη κατανάλωση μπαταρίας.

Η εταιρεία όμως προτείνει πλέον την επίσημη λύση, η οποία δε θα αρέσει στους χρήστες. Σύμφωνα με την Apple, οι χρήστες πρέπει να κάνουν πρώτα unpair το Apple Watch από το iPhone, να κάνουν backup των αρχείων τους και να κάνουν επαναφορά και στις δύο συσκευές. Το παραπάνω αφορά μόνο τους χρήστες iPhone με iOS 14 και Apple Watch με watchOS 7 και όχι τους χρήστες iPhone που έχουν πρόβλημα στη μπαταρία τους.

Χρήστες αναφέρουν πως όντως το πρόβλημα λύθηκε, ενώ άλλοι ακόμα αντιμετωπίζουν προβλήματα. Βέβαια, τόσο το watchOS 7 όσο και το iOS 14 φαίνεται να έφεραν αρκετούς πονοκεφάλους στους χρήστες, αν και περιμένουμε απλά τις επόμενες εκδόσεις να διορθώσουν αν όχι όλα, τα περισσότερα προβλήματα. Αν είστε χρήστης συσκευής με iOS 14 και watchOS 7, πείτε μας τη δική σας εμπειρία.

Πηγή

Μεγαλωμένος στην Πάτρα, ο Τάσος Παπανικολάου λατρεύει τα smartphones και οποιοδήποτε gadget μπορεί να κάνει την ζωή του πιο εύκολη και ευχάριστη. Σπουδάζει ηλεκτρολόγος - μηχανικός και συνεργάζεται με εταιρείες Stem στην Ισπανία.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Lefteris

Στο 13.7 η μπαταρία έσπερνε φόβο και τρόμο στους υπόλοιπους. Τώρα είναι ένα σκέτο καλή
iPhone 11 Pro Max

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone: 6 tips για την κάμερα που πρέπει να γνωρίζει κάθε χρήστης

Τα πιο πρόσφατα iPhone έχουν πολλά χαρακτηριστικά κάμερας που αξίζει να χρησιμοποιήσετε, όπως Λειτουργία Πορτραίτου και Στυλ Φωτογραφίας.

Business Apple TSMC

TSMC: Σχεδιάζει να παράγει τσιπ 1,6 nm το 2026

Η TSMC, η κατασκευάστρια εταιρεία τσιπ με πελάτες όπως η Apple, ανακοίνωσε σχέδια για την παραγωγή εξαιρετικά προηγμένων τσιπ 1,6 nm.

Gear Apple Apple Watch

Apple Watch Series X: Μπορεί να χρησιμοποιεί λεπτότερο υλικό μητρικής πλακέτας όπως το iPhone 17

Ο Kuo είχε πει ότι το Apple iPhone 17 Pro που έρχεται το 2025 θα μπορούσε να χρησιμοποιεί μια κύρια πλακέτα χαλκού με επίστρωση ρητίνης.

Smartphones Apple iPad iPad Air

iPad Air 12,9 ιντσών: Χωρίς οθόνη Mini LED τελικά

Την περασμένη εβδομάδα, ακούσαμε ότι η Apple σχεδίαζε να χρησιμοποιήσει οθόνες Mini LED που της είχαν μείνει από το iPad Pro 12,9″.