iOS 14: Κάνει επαναφορά τις προεπιλεγμένες εφαρμογές σε κάθε επανεκίννηση

, iOS 14: Κάνει επαναφορά τις προεπιλεγμένες εφαρμογές σε κάθε επανεκίννηση

Το iOS 14 έχει κυκλοφορήσει επίσημα εδώ και 2 ημέρες, προσφέροντας νέα χαρακτηριστικά στους χρήστες iPhone, όπως Widgets, App Drawer και Picture-in-Picture. Μία ακόμη σημαντική προσθήκη είναι η επιλογή προεπιλεγμένης εφαρμογής για browser και email, κάτι που βλέπουμε για πρώτη φορά σε iPhone.

Όμως, μαζί με τη νέα λειτουργία οι χρήστες βρήκαν και το πρώτο σημαντικό bug του νέου λειτουργικού. Σύμφωνα με αναφορές, κάθε φορά που γίνεται επανεκκίνηση της συσκευής των χρηστών, οι προεπιλεγμένες εφαρμογές επαναφέρονται στις αρχικές επιλογές. Δηλαδή, ακόμα και αν διαλέξετε το Chrome και το Gmail ως προεπιλεγμένες εφαρμογές για browser και mail αντίστοιχα, μετά από επανεκκίνηση οι παραπάνω επιλογές θα γυρίσουν σε Safari και Apple Mail αντίστοιχα.

Προφανώς το εν λόγω πρόβλημα θα διορθωθεί με κάποια επερχόμενη ενημέρωση του iOS, οπότε μέχρι τότε οι χρήστες πρέπει να κάνουν λίγη υπομονή. Όπως και να έχει, το iOS 14 είναι από τα μεγαλύτερα updates των τελευταίων ετών, φέρνοντας μεγάλες αλλαγές στο περιβάλλον χρήστη των iPhones.

Πηγή

Μεγαλωμένος στην Πάτρα, ο Τάσος Παπανικολάου λατρεύει τα smartphones και οποιοδήποτε gadget μπορεί να κάνει την ζωή του πιο εύκολη και ευχάριστη. Σπουδάζει ηλεκτρολόγος - μηχανικός και συνεργάζεται με εταιρείες Stem στην Ισπανία.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone: 6 tips για την κάμερα που πρέπει να γνωρίζει κάθε χρήστης

Τα πιο πρόσφατα iPhone έχουν πολλά χαρακτηριστικά κάμερας που αξίζει να χρησιμοποιήσετε, όπως Λειτουργία Πορτραίτου και Στυλ Φωτογραφίας.

Business Apple TSMC

TSMC: Σχεδιάζει να παράγει τσιπ 1,6 nm το 2026

Η TSMC, η κατασκευάστρια εταιρεία τσιπ με πελάτες όπως η Apple, ανακοίνωσε σχέδια για την παραγωγή εξαιρετικά προηγμένων τσιπ 1,6 nm.

Gear Apple Apple Watch

Apple Watch Series X: Μπορεί να χρησιμοποιεί λεπτότερο υλικό μητρικής πλακέτας όπως το iPhone 17

Ο Kuo είχε πει ότι το Apple iPhone 17 Pro που έρχεται το 2025 θα μπορούσε να χρησιμοποιεί μια κύρια πλακέτα χαλκού με επίστρωση ρητίνης.

Smartphones Apple iPad iPad Air

iPad Air 12,9 ιντσών: Χωρίς οθόνη Mini LED τελικά

Την περασμένη εβδομάδα, ακούσαμε ότι η Apple σχεδίαζε να χρησιμοποιήσει οθόνες Mini LED που της είχαν μείνει από το iPad Pro 12,9″.