iOS 14: Σχεδιαστής έβγαλε $140.000 με την πώληση icon pack για iPhone

, iOS 14: Σχεδιαστής έβγαλε $140.000 με την πώληση icon pack για iPhone

Μπορεί στον κόσμο του Android το customization της συσκευής να είναι κάτι που υπάρχει εδώ και χρόνια, όμως οι χρήστες iPhone πήραν μία μικρή γεύση για πρώτη φορά μετά από 13 χρόνια με την έλευση του iOS 14. Όπως σας είχαμε δείξει στον οδηγό “Tips για να απογειώσετε την εμπειρία σας”, υπάρχει πλέον έμμεσος τρόπος για να αλλαγή εικονιδίων εφαρμογών.

Όμως, ο σχεδιαστής με το όνομα Traf φαίνεται πως δημιούργησε το σωστό περιεχόμενο τη σωστή στιγμή, καθώς έδωσε στην κυκλοφορία το δικό του πακέτο με εικονίδια εφαρμογών, το οποίο έχει χαρακτηριστεί ως “καθαρό, κομψό και με ωραία αισθητική”. Οι πωλήσεις του απογειώθηκαν όταν ο MKBHD, ο YouTuber με 12 εκατομμύρια subscribers, έδειξε το icon pack σε δικό του βίντεο.

, iOS 14: Σχεδιαστής έβγαλε $140.000 με την πώληση icon pack για iPhone

Ο Traf δεν ήξερε πόσο να κοστολογήσει το icon pack του, καθώς δεν υπήρχε κάτι αντίστοιχο στο App Store, οπότε το κοστολόγησε στα 28 δολάρια. Αν και αρκετοί χρήστες ανέφεραν πως είναι ακριβό, αυτό δε σταμάτησε 5.000 αγοραστές από το να πληρώσουν, με τον Traf να βγάζει μέχρι τώρα περισσότερα από 140.000 δολάρια. Μιλώντας στο BBC, ο MKBHD συνέχαιρε τον Traf καθώς “αξιοποίησε κάτι νέο και έκανε κάτι υπέροχο”.

Πηγή

Ο Κώστας Λεοντιάδης ασχολείται με την τεχνολογία εδώ και μια δεκαετία και έχει συνεργαστεί μεταξύ άλλων με μεγάλες ιστοσελίδες όπως το Game20.gr και το Autonomous.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Apple

Apple Vision Pro: Φήμες για μείωση της παραγωγής λόγω απότομης μείωσης της ζήτησης

Η Apple μείωσε τον αριθμό των μονάδων Vision Pro που σκοπεύει να αποστείλει το 2024, από τις αναμενόμενες 700-800.000 σε 400 με 450.000.

Gear Apple Apple Pencil featured

«Let Loose»: Ανακοινώθηκε event από την Apple στις 7 Μαΐου για τα νέα iPad

Η Apple ανακοίνωσε ότι θα πραγματοποιήσει ένα special event την Τρίτη 7 Μαΐου με ένα live streaming διαθέσιμο σε Apple.com και YouTube.

Software Apple featured

Apple: Εξαγοράζει γαλλική εταιρεία τεχνητής νοημοσύνης με εξειδίκευση στην επεξεργασία on device

Η Apple εξαγόρασε την startup τεχνητής νοημοσύνης Datakalab με έδρα το Παρίσι για να της παρέχει εργαλεία τεχνητής νοημοσύνης on device.

Smartphones Apple iPhone

iPhone 16: Η Apple παραγγέλνει εξαρτήματα για τα capacitive buttons

Η Apple έχει παραγγείλει έναν μεγάλο αριθμό εξαρτημάτων για τα capacitive buttons από έναν προμηθευτή από την Ταϊβάν.