iOS 15.2: Πως να χρησιμοποιήσετε το Hide My Email

Με το IOS 15 και την δυνατότητα”Hide My Email” αποκλειστικά για συνδρομητές iCloud+, μπορείτε να δημιουργήσετε μοναδικές, τυχαίες διευθύνσεις email που προωθούνται στα προσωπικά σας εισερχόμενα, οπότε θέλετε να κρατήσετε την προσωπική σας διεύθυνση email ιδιωτική. Στο iOS 15.2, το οποίο βρίσκεται σε beta έκδοση αυτή την στιγμή, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το “Hide My Email” απευθείας από την εφαρμογή Mail.

, iOS 15.2: Πως να χρησιμοποιήσετε το Hide My Email

Όταν χρησιμοποιείτε το Hide My Email, όλα τα e-mail που αποστέλλονται στην τυχαία διεύθυνση email που έχει δημιουργηθεί από την Apple, προωθούνται σε εσάς ώστε να μπορείτε να απαντήσετε αν χρειάζεται. Ωστόσο, το άλλο άτομο στο λήμμα δεν βλέπει την πραγματική σας διεύθυνση email.

Αυτό είναι ιδιαίτερα χρήσιμο εάν πιστεύετε ότι μία επιχείρηση είναι πιθανό να μοιραστεί τη διεύθυνση email σας με διαφημιστικές εταιρείες ή άλλα τρίτα μέρη για σκοπούς μάρκετινγκ. Η παροχή μιας ψευδούς διεύθυνσης σημαίνει ότι μπορείτε να διαγράψετε τη διεύθυνση ανά πάσα στιγμή. Έτσι, τυχόν ανεπιθύμητα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, δεν θα φτάνουν στα εισερχόμενα σας.

Δείτε πως λειτουργεί με την εφαρμογή Mail στο iOS 15.2

  1. Εκκινήστε την εφαρμογή Mail στο iPhone ή το iPad σας.
  2. Πατήστε το εικονίδιο νέο μήνυμα στην κάτω δεξιά γωνία της κυρίας οθόνης αλληλογραφίας για να συνθέσετε ένα μήνυμα με τον κανονικό τρόπο.
  3. Συμπληρώστε το πεδίο Προς, στη συνέχεια πατήστε το πεδίο Κοιν/Κρυφ Από: για να το συμπτίξετε και μετά πατήστε ξανά Από.
  4. Κάντε κύλιση στο κάτω μέρος της λίστας με τις διαθέσιμες διευθύνσεις και επιλέξτε Απόκρυψη του e-mail μου.
  5. Τώρα συνθέστε το e-mail σας κανονικά και στείλτε το.

, iOS 15.2: Πως να χρησιμοποιήσετε το Hide My Email

Επιπλέον, ως συνδρομητής iCloud+ επί πληρωμή, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τυχαίες διευθύνσεις email όταν σας ζητηθεί να εισάγετε τη διεύθυνση email σας σε έναν ιστότοπο στο Safari. Απλώς επιλέξτε την επιλογή Hide My Email όταν εμφανιστεί στην οθόνη.

Μπορείτε επίσης να απενεργοποιήσετε ή να διαγράψετε διευθύνσεις που δημιουργούνται από το Hide My Email και να αλλάξετε τη διεύθυνση προώθησης σε μεταγενέστερη ημερομηνία.

Η Μένια Ράπτη σπουδάζει δημοσιογραφία στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών και ασχολείται με τα social media και τη φωτογραφία.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Giorgos

Αν και είμαι πολύ ικανοποιημένος από το 1+7 PRO μου, αυτός είναι ένας ακόμη λόγος ώστε η επόμενη συσκευή μου να είναι iPhone!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Software Apple iOS iPhone

iOS 18 με ΑΙ: Θα είναι «η πιο φιλόδοξη αναθεώρηση» στην ιστορία του iPhone

Στις 10 Ιουνίου ξεκινά το ετήσιο WWDC της Αpple, όπως ανακοίνωσε η ίδια η εταιρεία, και αναμένεται να το κάνει με την αποκάλυψη του iOS 18.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone 16 Pro: Φήμες ότι φτάνει σε Space Black και Rose αποχρώσεις

Νέα φήμη υποστηρίζει πως το iPhone 16 Pro (και το iPhone 16 Pro Max μαζί του) θα φτάσει σε νέες αποχρώσεις Space Black και Rose.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone 16 Pro: Θήκη που διέρρευσε δείχνει το νέο Capture Button

Το iPhone 16 Pro αναμένεται να έχει ένα ολοκαίνουργιο Capture Button και μια εικόνα που μόλις διέρρευσε φαίνεται να το αποκαλύπτει.