Στο iOS 15.2 θα βλέπεις το ιστορικό επισκευών του iPhone

, Στο iOS 15.2 θα βλέπεις το ιστορικό επισκευών του iPhone

Ένα νέο χαρακτηριστικό που θα έρθει με το iOS 15.2 είναι η δυνατότητα να βλέπει κανείς το ιστορικό των επισκευών στα μέρη του iPhone. To iPhone Parts and services history, όπως θα ονομάζεται, θα μπορεί να δίνει αρκετά αναλυτικό πλούτο πληροφοριών.

H Apple έχει σημειώσει ότι από το iOS 15.2 και έπειτα, θα προσφέρεται η δυνατότητα σε έναν κάτοχο iPhone να βλέπει επιμέρους πληροφορίες για τα διάφορα μέρη του smartphone, όπως είναι η μπαταρία, η κάμερα και οθόνη. Οι πληροφορίες αυτές θα ενημερώνουν για το πότε έχει επισκευαστεί το κάθε μέρος, εάν πρόκειται για ανταλλακτικό και άλλα στοιχεία. Η νέα έκδοση του λειτουργικού συστήματος της Apple αναμένεται να κυκλοφορήσει πολύ σύντομα.

Αξίζει να τονιστεί ότι η Apple θα λανσάρει μέσα στο 2022 το πρόγραμμα Self Service Repair, το οποίο θα επιτρέπει στον κάθε κάτοχο iPhone να αγοράζει μόνος του ανταλλακτικά, προκειμένου να κάνει μόνος του κάποιες επισκευές στο smartphone του. Η κίνηση της Apple να φέρει στο iOS 15.2 τη δυνατότητα να εμφανίζονται πληροφορίες για τα ανταλλακτικά συνδέεται με το πρόγραμμα Self Service Repair.

O Νίκος Καϊμακάμης είναι δημοσιογράφος και συγγραφέας. Συνεργάζεται με διάφορα online μέσα κυρίως στο τεχνολογικό ρεπορτάζ, ενώ εργάζεται και ως data manager στο πρόγραμμα παροχής στέγασης προσφύγων ESTIA. Τις συγγραφικές του δημιουργίες μπορείτε να τις διαβάσετε στο www.nikosk.gr.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

2 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Γιαννης

Το βλεπω χρησιμο για μενα τουλαχιστον.Επειδη αγοραζω iphone μεταχειρισμενα 2 ετιας κ τα κρατω αλλα 2 ετη προτου παω παλι σε μεταχειρισμενο 2 ετιας οποτε κ βολευει να ξερεις αν εχει αλλαχθει η μπαταρια η αλλα μερη του.Να δουμε βεβαια κ στην πραξη

Makis

Μόνο εάν δεν έχει περάσει η εγγύηση. Σε xs δεν λέει τίποτε από αυτά που περιγράφουν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured

Canalys: Η παγκόσμια αγορά smartphone αυξάνεται κατά 11% το 1ο τρίμηνο – Εταιρεία έκπληξη στην πρώτη τετράδα

Οι παγκόσμιες αποστολές smartphone αυξήθηκαν κατά 11% το 1ο τρίμηνο του 2024, σύμφωνα με την τελευταία έκθεση της Canalys.

Gear featured PlayStation 5 Sony

Sony PlayStation 5 Pro: Με ισχυρότερη GPU και ταχύτερη CPU

Νέο δημοσίευμα έρχεται να επιβεβαιώσει αναφορά από τον περασμένο μήνα που ήθελε να έρχεται στην αγορά ένα PlayStation 5 Pro.

Smartphones featured Xiaomi

Xiaomi 14T & Xiaomi 14T Pro: Leak δίνει βασικές λεπτομέρειες – Ποιες θα είναι οι αναβαθμίσεις

Κάθε φθινόπωρο, η Xiaomi φέρνει στην αγορά μερικά νέα μοντέλα “Τ”, τα οποία είναι μεν premium αλλά όχι στην κορυφή.

Smartphones Apple Galaxy iPhone

Ξανά στην κορυφή η Samsung – Οι αποστολές iPhone της Apple έπεσαν το 1ο τρίμηνο του 2024

Οι αποστολές iPhone της Apple μειώθηκαν σχεδόν κατά 10% παγκοσμίως το A τρίμηνο του 2024, λόγω της αύξησης των αποστολών από ανταγωνιστές.