iOS 15: Τέλος στην υποστήριξη των iPhone 6s και iPhone SE (2016)

iOS 15, iOS 15: Τέλος στην υποστήριξη των iPhone 6s και iPhone SE (2016)

Το επερχόμενο iOS 15 θα δώσει τέλος στην υποστήριξη τριών συσκευών, με τα iPhone 6s, 6s Plus και iPhone SE να μην υποστηρίζονται από το νέο λειτουργικό. Οι πληροφορίες δεν είναι επίσημες, αλλά έρχονται από τη γαλλική ιστοσελίδα iPhoneSoft, η οποία μας έχει δώσει έγκυρες πληροφορίες στο παρελθόν.

Βέβαια, μιλάμε για συσκευές έξι και πέντε ετών αντίστοιχα, όταν θα έρθει η κυκλοφορία του iOS 15. Τα iPhone 6s και 6s Plus ανακοινώθηκαν το 2015, ενώ το πρώτο iPhone SE ανακοινώθηκε το Μάρτιο του 2016. Το κοινό σημείο μεταξύ των δύο συσκευών είναι ο επεξεργαστής A9, όμως συνεχίζουν να παίρνουν κανονικά όλες τις αναβαθμίσεις ακόμα και σήμερα.

Αυτό βέβαια σημαίνει πως το iOS 15 θα είναι συμβατό με όλες τις συσκευές από το iPhone 7 και πάνω. Από την άλλη, αυτό μπορεί να σημαίνει ότι το επερχόμενο iPadOS 15 θα δώσει τέλος στην υποστήριξη των iPad με A9 επεξεργαστή και κάτω, δηλαδή τα iPad mini 4, iPad Air 2 και iPad 5 (2017). Όπως πάντα, αναμένουμε την επίσημη ανακοίνωση από την Apple.

Πηγή

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι και άμεσα όλα τα νέα άρθρα! Αν χρησιμοποιείτε RSS μπορείτε να προσθέσετε το Techblog.gr στη λίστα σας με αυτό τον σύνδεσμο https://techblog.gr/feed.

Ο Κώστας Λεοντιάδης ασχολείται με την τεχνολογία εδώ και μια δεκαετία και έχει συνεργαστεί μεταξύ άλλων με μεγάλες ιστοσελίδες όπως το Game20.gr και το Autonomous.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software iOS YouTube YouTube Music

YouTube Music: Bug εμφανίζει μαύρη οθόνη στα iPhone

Ορισμένοι χρήστες τoυ YouTube Music για iOS αντιμετωπίζουν ένα σφάλμα όπου η εφαρμογή ανοίγει σε μαύρη οθόνη.

Software Apple iOS Siri

iOS 18: Έρχονται νέες δυνατότητες στην εφαρμογή Notes – Θα υποστηρίζει εγγραφή ήχου και μαθηματικές σημειώσεις

Η Apple πρόκειται να παρουσιάσει τη νέα έκδοση λογισμικού iOS 18 στις 10 Ιουνίου κατά τη διάρκεια του WWDC 2024 Keynote.

Software Apple featured iOS

iOS 17.5 Beta: Όλα τα νέα χαρακτηριστικά

Η Apple έχει κάνει διαθέσιμο στους προγραμματιστές το iOS 17.5, την πέμπτη σημαντική ενημέρωση του λειτουργικού συστήματος iOS 17.

Software Apple featured iOS

iOS 17.5: Οι χρήστες στην Ευρώπη θα μπορούν πλέον να κατεβάζουν εφαρμογές κατευθείαν από τον ιστότοπο

Η Apple κυκλοφόρησε το iOS 17.5 beta 2 σε προγραμματιστές, το οποίο σηματοδοτεί το ντεμπούτο μιας ακόμη δυνατότητας.