iOS 16: Διαθέσιμα τα widget οθόνης κλειδώματος της Google

, iOS 16: Διαθέσιμα τα widget οθόνης κλειδώματος της Google

Πριν από σχεδόν έναν μήνα η Apple παρουσίασε επίσημα το iOS 16, με την Google να ακολουθεί με μία δική της ανακοίνωση.

Συγκεκριμένα ανέφερε ότι σύντομα θα εισαγάγει widgets για τη νέα οθόνη κλειδώματος iOS 16 που θα επιτρέπει στους χρήστες iPhone να γρήγορη πρόσβαση στο Gmail τους, να πλοηγούνται σε μια τοποθεσία χρησιμοποιώντας τους Χάρτες Google, να επισκέπτονται έναν ιστότοπο στο Chrome, να αναζητούν πληροφορίες και άλλα πολλά. Σύμφωνα με το TechCrunch , αυτά τα widgets βρίσκονται πιο κοντά από ποτέ.

Τα widget οθόνης κλειδώματος της Google που είναι διαθέσιμα αυτήν τη στιγμή περιλαμβάνουν το Google Chrome, τις Ειδήσεις Google και το Gmail. Μπορείτε να προσθέσετε widgets στην οθόνη κλειδώματος πατώντας παρατεταμένα στην οθόνη, αγγίζοντας τη γραμμή προσαρμογής και, στη συνέχεια, πατώντας σε οποιαδήποτε από τις περιοχές που μπορείτε να προσαρμόσετε.

Μέχρι στιγμής, τα widgets οθόνης κλειδώματος για τους Χάρτες Google και την Αναζήτηση Google δεν έχουν γίνει διαθέσιμα για το iOS 16, παρά τη μεγάλη ζήτηση από χρήστες iPhone που θα ήθελαν να τα έχουν. Ακόμη ερωτηματικά γεννά το γεγονός ότι η Google δεν έχει ανακοινώσει widgets iOS 16 Lock Screen για το Ημερολόγιο Google, καθώς ένα τέτοιο widget είναι εξαιρετικά χρήσιμο για τους χρήστες iPhone που ελέγχουν το πρόγραμμά τους ή προσθέτουν/ διαγράφουν συμβάντα.

Ο Σπύρος Τζάνης είναι δημοσιογράφος. Στο επίκεντρό του βρίσκονται οι επιχειρήσεις τεχνολογίας, ενώ λατρεύει και ότι αφορά το gaming.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Google Google Pixel Pixel

Google Pixel 8a: Διέρρευσαν εικόνες υψηλής ανάλυσης που αναδεικνύουν τις καμπύλες του

Kι όμως το Pixel 8a διέρρευσε ξανά αλλά αυτή τη φορά οι εικόνες είναι οι πιο υψηλής ανάλυσης φωτογραφίες που έχουμε δει μέχρι σήμερα.

Gear Google Google Pixel

Google Pixel Tablet: Διέρρευσε η τιμή για το μοντέλο χωρίς dock

Mια φήμη που κυκλοφορεί υποστηρίζει ότι η Google ετοιμάζεται να λανσάρει μια έκδοση του Pixel Tablet χωρίς το Charging Speaker Dock στο κουτί.

Software AI featured Google

One UI 6.1.1: Φήμες ότι θα φέρει το “βίντεο ΑΙ” στις συσκευές Samsung

To One UI 6.1.1 φημολογείται ότι θα φέρει μια νέα δυνατότητα τεχνητής νοημοσύνης στις συσκευές της Samsung.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone: 6 tips για την κάμερα που πρέπει να γνωρίζει κάθε χρήστης

Τα πιο πρόσφατα iPhone έχουν πολλά χαρακτηριστικά κάμερας που αξίζει να χρησιμοποιήσετε, όπως Λειτουργία Πορτραίτου και Στυλ Φωτογραφίας.