iOS 17: Θα μπορείτε να μετατρέψετε φωτογραφίες σε animated stickers

iOS 17, iOS 17: Θα μπορείτε να μετατρέψετε φωτογραφίες σε animated stickers

Η εφαρμογή Messages στο iPhone και το iPad υποστηρίζει stickers εδώ και χρόνια, ωστόσο με το iOS 17 θα αλλάξει η όλη εμπειρία χρήστη.

Όλα τα emoji θεωρούνται πλέον stickers και μπορούν να χρησιμοποιηθούν έτσι στην εφαρμογή Messages. Ακόμα, τα emoji θα είναι δίπλα στα Memoji και τα πακέτα αυτοκόλλητων που έχετε κατεβάσει από το App Store.

Πλέον οι χρήστες έχουν τη δυνατότητα να φτιάξουν το δικό τους sticker χρησιμοποιώντας το εργαλείο αφαίρεσης θέματος από φόντο στις φωτογραφίες. Σε οποιαδήποτε από τις εικόνες σας μπορείτε να πατήσετε παρατεταμένα το θέμα της φωτογραφίας για να το επισημάνετε και να εμφανίσετε μια διεπαφή επιλογών.

Επιλέγοντας την επιλογή “Προσθήκη αυτοκόλλητου” μεταφέρεται το επιλεγμένο θέμα στη διεπαφή αυτοκόλλητου. Από εκεί, μπορείτε να προσθέσετε ένα από τα πολλά διαθέσιμα εφέ ή να το διαγράψετε. Τα θέματα που προέρχονται από το Live Photos έχουν τη δυνατότητα να είναι animated.

Στη συνέχεια μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε και να τα στείλετε σαν GIFs.

Ο Αντώνης Γιαγδζόγλου είναι δημοσιογράφος με πολλές συνεργασίες με online μέσα. Αρθρογραφεί για νέες τεχνολογίες και τεχνολογίες που βελτιώνουν τη ζωή μας ενώ συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες και διαχειρίζεται social media επιχειρήσεων.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software iOS YouTube YouTube Music

YouTube Music: Bug εμφανίζει μαύρη οθόνη στα iPhone

Ορισμένοι χρήστες τoυ YouTube Music για iOS αντιμετωπίζουν ένα σφάλμα όπου η εφαρμογή ανοίγει σε μαύρη οθόνη.

Gear Apple

Apple Vision Pro: Φήμες για μείωση της παραγωγής λόγω απότομης μείωσης της ζήτησης

Η Apple μείωσε τον αριθμό των μονάδων Vision Pro που σκοπεύει να αποστείλει το 2024, από τις αναμενόμενες 700-800.000 σε 400 με 450.000.

Gear Apple Apple Pencil featured

«Let Loose»: Ανακοινώθηκε event από την Apple στις 7 Μαΐου για τα νέα iPad

Η Apple ανακοίνωσε ότι θα πραγματοποιήσει ένα special event την Τρίτη 7 Μαΐου με ένα live streaming διαθέσιμο σε Apple.com και YouTube.

Software Apple featured

Apple: Εξαγοράζει γαλλική εταιρεία τεχνητής νοημοσύνης με εξειδίκευση στην επεξεργασία on device

Η Apple εξαγόρασε την startup τεχνητής νοημοσύνης Datakalab με έδρα το Παρίσι για να της παρέχει εργαλεία τεχνητής νοημοσύνης on device.