iOS 18: Φήμες για «πιο προσαρμόσιμη» αρχική οθόνη στο iPhone

iOS 18, iOS 18: Φήμες για «πιο προσαρμόσιμη» αρχική οθόνη στο iPhone

Το iOS 18 θα διαθέτει μια ανανεωμένη Αρχική οθόνη που θα είναι «πιο προσαρμόσιμη», σύμφωνα με τον Mark Gurman του Bloomberg.

Με το iOS 18, ο Gurman πιστεύει ότι η Apple θα επικεντρωθεί σε νέα “εργαλεία τεχνητής νοημοσύνης που βοηθούν στη διαχείριση της καθημερινότητάς σας” περισσότερο από “παραγωγικές λειτουργίες τεχνητής νοημοσύνης που μοιάζουν με ChatGPT”.

Ο Gurman επανέλαβε ότι τουλάχιστον ορισμένοι υπάλληλοι της Apple πιστεύουν ότι το iOS 18 θα είναι η μεγαλύτερη ενημέρωση λογισμικού στην ιστορία του iPhone.

Πηγές με γνώση του θέματος αναφέρουν ότι το iOS 18 θα δώσει στους χρήστες iPhone μεγαλύτερο έλεγχο στη διάταξη των εικονιδίων της εφαρμογής Home Screen.

Ενώ τα εικονίδια εφαρμογών πιθανότατα θα παραμείνουν κλειδωμένα σε ένα σύστημα αόρατου πλέγματος στην αρχική οθόνη, για να διασφαλιστεί ότι υπάρχει κάποια ομοιομορφία, οι πηγές λένε ότι οι χρήστες θα μπορούν να τακτοποιούν πιο ελεύθερα τα εικονίδια στο iOS 18.

Οι χρήστες iPhone έχουν ήδη τη δυνατότητα να προσαρμόσουν την οθόνη κλειδώματος από το iOS 16 και αναμένεται ότι η Αρχική οθόνη θα λάβει παρόμοια αντιμετώπιση με το iOS 18. Η ενημέρωση θα εισαγάγει πρόσθετες επιλογές προσαρμογής για την Αρχική οθόνη και αυτό θα μπορούσε να έχει ως αποτέλεσμα τη μεγαλύτερη ανανέωση στην αρχική οθόνη εδώ και χρόνια.

Η Apple θα ανακοινώσει το iOS 18 στο ετήσιο συνέδριο προγραμματιστών WWDC τον Ιούνιο και άλλες δυνατότητες και αλλαγές που φημολογούνται για την ενημέρωση λογισμικού περιλαμβάνουν νέα τεχνολογία παραγωγικής τεχνητής νοημοσύνης για Siri και πολλές εφαρμογές, υποστήριξη RCS στην εφαρμογή Messages για βελτιωμένη ανταλλαγή μηνυμάτων μεταξύ iPhone και συσκευών Android, αλλαγές σχεδίασης και πολλά άλλα.

Ο Αντώνης Γιαγδζόγλου είναι δημοσιογράφος με πολλές συνεργασίες με online μέσα. Αρθρογραφεί για νέες τεχνολογίες και τεχνολογίες που βελτιώνουν τη ζωή μας ενώ συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες και διαχειρίζεται social media επιχειρήσεων.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software AI Apple featured

iOS 18: Η Apple ξανά σε συζητήσεις με την OpenAI για λειτουργίες τεχνητής νοημοσύνης

Η Apple φέρεται να έχει ξεκινήσει εκ νέου τις συζητήσεις με την OpenAI σχετικά με τη χρήστη της τεχνολογίας της.

Smartphones featured Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy S24 FE: Επιβεβαιώθηκε το όνομα από εταιρεία κινητής τηλεφωνίας του Ην. Βασιλείου

Εδώ και καιρό ακούγεται ότι η Samsung ετοιμάζει το Galaxy S24 FE, το οποίο θα κυκλοφορήσει στα τέλη του 2024.

Software AI featured Google

One UI 6.1.1: Φήμες ότι θα φέρει το “βίντεο ΑΙ” στις συσκευές Samsung

To One UI 6.1.1 φημολογείται ότι θα φέρει μια νέα δυνατότητα τεχνητής νοημοσύνης στις συσκευές της Samsung.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone: 6 tips για την κάμερα που πρέπει να γνωρίζει κάθε χρήστης

Τα πιο πρόσφατα iPhone έχουν πολλά χαρακτηριστικά κάμερας που αξίζει να χρησιμοποιήσετε, όπως Λειτουργία Πορτραίτου και Στυλ Φωτογραφίας.