iOS 18: Το Apple Music αποκτά βελτιωμένο σύστημα ουράς αναπαραγωγής όπως το Spotify

iOS 18 Apple Music, iOS 18: Το Apple Music αποκτά βελτιωμένο σύστημα ουράς αναπαραγωγής όπως το Spotify

Η Apple έχει ανανεώσει το σύστημα ουράς αναπαραγωγής τραγουδιών στην εφαρμογή Music στο iOS 18 και οι αλλαγές είναι πολύ ευπρόσδεκτες.

Οι αξιοσημείωτες αλλαγές περιλαμβάνουν ένα νέο κουμπί “Προσθήκη τραγουδιών στην ουρά” στο κάτω μέρος της ουράς, μια επιλογή εκκαθάρισης ολόκληρης της ουράς ταυτόχρονα και τη δυνατότητα αλλαγής του τραγουδιού που παίζεται αυτήν τη στιγμή χωρίς να εξαφανιστεί η ουρά.

Επιπλέον, η πρώην επιλογή μενού “Αναπαραγωγή Τελευταία” έχει αντικατασταθεί με “Προσθήκη στην ουρά”. Κατά την ακρόαση μιας λίστας αναπαραγωγής, είναι πλέον δυνατή η προσθήκη ενός τραγουδιού στην ουρά για άμεση αναπαραγωγή μετά το τρέχον τραγούδι, ενώ προηγουμένως το τραγούδι θα προστίθεται στο τέλος της λίστας αναπαραγωγής.

Αυτές οι αλλαγές φέρνουν το σύστημα της Apple Music στο iPhone περισσότερο με το Spotify και την έκδοση Android της εφαρμογής Apple Music. Επίσης, ευθυγραμμίζει το σύστημα ουράς αναπαραγωγής της Apple Music με τον τρόπο λειτουργίας του στο iOS 9.

Το iOS 18 είναι προς το παρόν διαθέσιμο σε beta για τα μέλη του Προγράμματος προγραμματιστών της Apple, ενώ θα ακολουθήσει δημόσια beta τον Ιούλιο. Η ενημέρωση θα κυκλοφορήσει ευρέως τον Σεπτέμβριο.

Ο Αντώνης Γιαγδζόγλου είναι δημοσιογράφος με πολλές συνεργασίες με online μέσα. Αρθρογραφεί για νέες τεχνολογίες και τεχνολογίες που βελτιώνουν τη ζωή μας ενώ συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες και διαχειρίζεται social media επιχειρήσεων.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear AirPods Pro Apple Apple AirPods

AirPods Pro 2: Νέα ενημέρωση επιδιόρθωσης σφαλμάτων από την Apple

H Apple κυκλοφόρησε και τρίτη ενημέρωση για τα AirPods Pro 2, η οποία στοχεύει στην επιδιόρθωση σφαλμάτων.

Gear Apple VR headset

M5 Apple Vision Pro 2: Θα είναι ελαφρύτερο και με μεγαλύτερη διάρκεια μπαταρίας

Η Apple εργάζεται σε μια έκδοση δεύτερης γενιάς τoυ Vision Pro, με στόχο τη μείωση της τιμής και την εισαγωγή χαρακτηριστικών ΑΙ.

Smartphones Apple featured iFixit

iPhone 16 Pro και iPhone 16 Pro Max: Teardown από το iFixit δείχνει τον… πλούσιο εσωτερικό τους κόσμο

Νωρίτερα αυτή την εβδομάδα, το iFixit διέλυσε τα iPhone 16 και Plus και σήμερα επιστρέφει με ένα teardown των iPhone 16 Pro και Pro‌ Max.

Gear featured Galaxy Samsung

Galaxy Tab S10 Ultra και Tab S10+: Επίσημα τα πρώτα tablet AI της Samsung

Η σειρά Galaxy Tab S10 της Samsung είναι επίσημη και αποτελεί την πρώτη με Galaxy AI, αποτελούμενη από τα Galaxy Tab S10 Ultra και S10 +.