iOS 18: Το Apple Music App βελτιώνεται για πιο έξυπνες μεταβάσεις τραγουδιών

iOS 18, iOS 18: Το Apple Music App βελτιώνεται για πιο έξυπνες μεταβάσεις τραγουδιών

Η εφαρμογή Apple Music θα αποκτήσει πιο έξυπνες μεταβάσεις τραγουδιών με το iOS 18 και το macOS 15, όπως αναφέρει το AppleInsider.

Η Apple φέρεται να δοκιμάζει μια νέα δυνατότητα που ονομάζεται “έξυπνες μεταβάσεις τραγουδιών” που θα ήταν μια βελτίωση στην τρέχουσα επιλογή crossfade που τίθεται σε εφαρμογή κατά τη μετάβαση από το ένα τραγούδι στο άλλο.

Με έξυπνες μεταβάσεις τραγουδιών, οι χρήστες της Apple Music θα μπορούν να προσαρμόσουν τη διάρκεια crossfade από 1 έως 12 δευτερόλεπτα. Ως έχει, το crossfade γεφυρώνει το χάσμα μεταξύ των τραγουδιών μειώνοντας την ένταση του τραγουδιού που τελειώνει, αυξάνοντας παράλληλα την ένταση του νέου τραγουδιού, δημιουργώντας μια επιτυχημένη μετάβαση χωρίς να τελειώνει ποτέ η μουσική.

Το AppleInsider λέει ότι η Apple εργάζεται επίσης σε μια νέα δυνατότητα που ονομάζεται “Passthrough” για την Apple Music‌ και το QuickTime Player, αλλά δεν υπάρχουν πληροφορίες για το τι είναι αυτή η δυνατότητα. Ο ιστότοπος προτείνει ότι σχετίζεται με το Spatial Audio με το Dolby Atmos.

Ομοίως, η Apple λέγεται ότι εργάζεται εσωτερικά σε μια λειτουργία “Spatial Gaming”, αλλά δεν υπάρχουν επίσης λεπτομέρειες για το τι μπορεί να είναι αυτό.

Το iOS 18 πρόκειται να παρουσιαστεί στο Παγκόσμιο Συνέδριο Προγραμματιστών που θα ξεκινήσει τη Δευτέρα 10 Ιουνίου.

Ο Αντώνης Γιαγδζόγλου είναι δημοσιογράφος με πολλές συνεργασίες με online μέσα. Αρθρογραφεί για νέες τεχνολογίες και τεχνολογίες που βελτιώνουν τη ζωή μας ενώ συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες και διαχειρίζεται social media επιχειρήσεων.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple iPhone

iPhone 16: Η Apple μπορεί να αποκάλυψε κατά λάθος πώς θα είναι διαφορετικό

Η Apple μπορεί να μας άφησε άθελά της να ρίξουμε μια ματιά στα σχέδιά της για το iPhone 16, το οποίο πρόκειται να παρουσιάσει πολύ σύντομα.

Software Apple featured iOS

iOS 18: Mια πρώτη ματιά στα μηνύματα μέσω δορυφόρου

Η Apple επεκτείνει σταδιακά τη σουίτα δυνατοτήτων δορυφορικής συνδεσιμότητας για iPhone και το iOS 18 φέρνει ένα σημαντικό νέο με τη μορφή Μηνυμάτων μέσω δορυφόρου.

Software Apple ChatGPT featured

iOS 18: Η Apple δεν πληρώνει την OpenAI για να χρησιμοποιήσει το ChatGPT

Εκτός από το Apple Intelligence, η Apple ανακοίνωσε μια συνεργασία με την OpenAI που θα επιτρέψει στη Siri να έχει πρόσβαση στο ChatGPT.

Smartphones Apple iPhone

iPhone 16 Pro: Τα πιο εντυπωσιακά leaks για το επερχόμενο μοντέλο

To iPhone 16 Pro που αναμένεται τον Σεπτέμβριο θα είναι το iPhone με τη μεγαλύτερη τεχνητή νοημοσύνη που δημιουργήθηκε ποτέ.