iOS 6.1.1 update για το iPhone 4S

Η αναβάθμιση στην έκδοση του λειτουργικού συστήματος iOS 6.1 δημιούργησε προβλήματα στους κατόχους iPhone 4S με κάποιους σε κάποιες χώρες να παραπονιούνται για θέματα με το mobile internet ακόμα και τις τηλεφωνικές κλήσεις. Η Apple λύνει τα προβλήματα με ένα μικρό update στην έκδοση 6.1.1. Εσείς αναβαθμιστήκατε;

iOS 6.1.1 iPhone 4S, iOS 6.1.1 update για το iPhone 4S

Πηγή

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

10 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Κώστας

Το έκανα και ο θεός βοηθός.

Mourlos

Ετσι για τα παιδακια που μας εχουν ζαλίσει με το μηλο τους οτι βγαζει παντα τα σωστα update κ οτι ολα ειναι τελεια!!!!!!! ετσι εφαγε κ την φολα ο πιτσιρικας (αδελφος) μου. μαπα το καρπουζι!!!!!!!

panx

Με το Jailbreak ξέρει κανείς τι γίνεται;
Αν αναβαθμίσεις μπορείς να το κάνεις;

giannisigoume

βγήκε ήδη το update του evasion για το jb του 4s 6.1.1

Tomastsir

Αν κανω το update θα θελει ξανα απο την αρχη το jailbreak μετα ,η μονο update απο το cydia?ξερει κανεις;

Panides

Mourlos ασχολησου με την τσεπη σου και ασε τον καθενα να κανει οτι γουσταρει,το οτι δεν σου αρeσει το μηλο δεν σημαινει οτι δεν πρεπει να αρεσει σε κανενα…

Ελεος ποια με την βλακεια του ελληνα καταναλωτη…..

(κατοχος android,apple & windows phone)

Mourlos

Panides@ εχω κ ipad3 k 4s μεσα στο σπιτι μου.. Κ ασχολούμαι με την τσέπη μου… Απλα ειναι ενα ματσο χάλια γιαυτο που εχει περασει σε ολους κ οχι έλεος με τον καταναλωτή. Αλλα με τον ελληναρα που αν δεν εχει iphone δεν εχει τιποτα έλεος ποια με την κολο Apple…. Τραγικοί ολοι με τα iphone που δεν κανει τιποτα απολύτως!!!!! Ελεος!!!

TheoYoBro

Φίλε mourlos πολύ ακραίες οι θέσεις σου.Πρεπει να κανείς υπ’οψιν ότι το καταναλωτικό κοινό της apple δεν είναι μόνο η Ελλάδα. Εκτός αυτού σημαντικό θα ήταν να αναλογιστείς το γεγονός ότι η apple στηρίζει κατα δυναμιν τα προιοντα της με αναβάθμιση για αρκετό διάστημα μετά την κυκλοφορία τους σε αντίθεση με την πλειονότητα τω συσκευών Android.Ως κάτοχος συσκευών και με τα δυο λειτουργικά σύστημα τα επιτρέψέ μου να εχω μια σφαιρικοτερη άποψη και να εκφράσω τη απογοήτευση μου απο τις αναβαθμίσεις σε android.Εν κατακλείδι κανένας δεν μπορεί να ισοπεδώσει τις βελτιώσεις που επέφερε και στα δυο λειτουργικά ο μεταξύ τους ανταγωνισμός . (Παρεμπιπτόντως το κωλο γράφεται με ω)

Mourlos

Ο σε ευχαριστώ για την διόρθωση!!!!!! Αλλά προφανώς είναι το μοναδικό λάθος οπότε κάτι συνέβη!! Τεσπα δεν μπορώ να σου πω πόσα εχω κ Android k ios κ windows.. Γιαυτό κ εχω οχι μόνο σφαιρική άποψη… Κ αυτα που μπορώ να κάνω απο ενα Android δεν μπορώ σε καμια περίπτωση να τα κάνω στο ios.. Όσο κ να χτυπιέμαι!!!! Αυτα.. Απλα λεω να σταματήσει αυτη η τρελά με τα iphone!!! Οποιος θέλει να είναι (in) για τα κοριτσάκια μπράβο του!!! Μηλαω σε θεμα χρήσεις κ ευκολίας!!!!! Κ το θέμα για μενα το smartphone είναι να σου λύνει τα χέρια οταν το έχεις ανάγκη κ εγω το εχω συνέχεια!!!!

TheoYoBro

Φίλε mourlos το θέμα είναι καθαρά θέμα προτιμησεων καθώς για εμένα και πολλού άλλους το κύρος ,η ποιότητα της apple και όχι η επιδειξιομανια είναι κάτι το μοναδικό .Για πολλούς άλλους η ευκολία χρήσης του android υπερτερεί σε σχέση με το iOS .Αποψη μου και άποψη σου για το τι είναι καλύτερο και δεν μπορώ να σου κάνω υποδείξεις για το τι προτιμάς αλλά δεν μπορείς ούτε εσύ να μιλάς τόσο υποτιμητικά για το λειτουργικό και τις συσκευές που οδήγησαν τα smartphone σήμερα να αποκτήσουν το user friendly UI που έχουν .Να ξέρεις ότι δεν διαφωνώ με τις προτιμήσεις σου αλλά με τις ακραία υπό τιμητικές απόψεις σου σύμφωνα με τις οποίες ο χρήστης iOS είναι επιδειξιομανης ! Πάντα φιλικά

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business Software

Η GitHub απολύει το 10% του προσωπικού της

Η GitHub, πλατφόρμα software collaboration, μπαίνει στον “χορό” των απολύσεων και περικόπτει το 10% του προσωπικού της.

Smartphones Samsung Software

Samsung: Το λογισμικό Good Lock επεκτείνεται σε πολλές χώρες

Τέλος φαίνεται να μπαίνει στα παράπονα αρκετών χρηστών της Samsung για την αποτυχία πρόσβασης στην σουίτα εφαρμογών Good Lock, που αποτελεί ένα από τα αγαπημένα μέρη σχετικά με τη χρήση των συσκευών Android της εταιρείας.

Smartphones Google Google Pixel Software

Google: Βελτιώνει τους χρόνους εγκατάστασης ενημέρωσης λογισμικού στα Pixel

H Google προχωρά στην βελτίωση του χρόνου εγκατάστασης των ενημερώσεων λογισμικού στα Pixel, που πλέον χρειάζονται λιγότερο συνολικό χρόνο διακοπής λειτουργίας.

Internet Metaverse Software

Metaverse: Ξοδεύονται δισεκατομμύρια για την αγορά εικονικής γης

Σχεδόν 2 δισεκατομμύρια δολάρια έχουν δαπανηθεί σε εικονική γη τους τελευταίους 12 μήνες, καθώς άνθρωποι και εταιρείες αγωνίζονται για να αποκτήσουν έδαφος στο Metaverse.