iOS 7.1.1, Παράκαμψη της οθόνης κλειδώματος μέσω της Siri

Σύμφωνα με ένα νέο βίντεο που ήρθε στο φως της δημοσιότητας, η οθόνη κλειδώματος του iOS 7.1.1 μπορεί εύκολα να παρακαμφθεί χωρίς να χρησιμοποιηθεί το Touch ID ή το PIN. Το μόνο που χρειάζεται είναι να το ζητήσετε ευγενικά από την Siri.

Πιο συγκεκριμένα, στο βίντεο παρουσιάζεται η δυνατότητα αναζήτησης επαφών καθώς και πραγματοποίησης τηλεφωνικών κλήσεων ενώ η συσκευή είναι κλειδωμένη. Καθώς ο χρήστης βρίσκεται στην οθόνη κλειδώματος, ενεργοποιεί την Siri και της ζητάει να πραγματοποιήσει μία τηλεφωνική κλήση.

Σύμφωνα με τον Sherif Hashim, η Siri δίνει επίσης την δυνατότητα αντιγραφής ή μοιράσματος των επαφών ενώ παράλληλα επιτρέπει την αποστολή sms και email σε αυτές, χωρίς όμως να μας το παρουσιάζει στο βίντεο. Η συμβουλή του χρήστη είναι να απενεργοποιήσουμε προσωρινά την Siri μέχρι η Apple να διορθώσει το πρόβλημα.

, iOS 7.1.1, Παράκαμψη της οθόνης κλειδώματος μέσω της Siri
Πηγή

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

7 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
isheep

Ποσο φοβερη η apple με τα iphone και τις λειτουργιες της τέλεια τέλεια άιντε τώρα ολοι αλοι αντιγράψουν apple παιδιά μωρφοθειται απο την apple

Γιωργος

Γενικα μιλωντας: Το θεμα ειναι οταν βρισκουμε καποιο λαθος σε software που χρησιμοποιουμε καθημερινα, να στειλουμε μια αναφορα στην ιδια την εταιρια, εστω και με ενα τετοιο βιντεο, απο το να αρχισουμε να κατηγορουμε. Μεσω feedback γινεται η βελτιωση και η διορθωση καποιων λαθων!

Elias Ladis

Συμφωνώ απολύτως. Πρέπει να στέλνουμε feedback και όχι να τα κατακρίνουμε, όπως λένε και ο Γιώργος παραπάνω. Διότι έτσι μπορούν να διορθωθούν σημαντικά κενά ασφαλείας.

keysmith

παίζει “αμοιβή” για αυτόν που το βρήκε ή στο τσάμπα θα τη βγάλει πάλι η apple? Έστω ένα iphone 6, για ευχαριστώ.. Ελπίζω να υπάρχει, κρίμα την έμπνευση αλλιώς.

Εννοείται τέτοια λάθη όλοι πάντα θα κάνουν, αλλα αυτό δεν σου απαγορεύει να γελάς κάθε φορά που αποκαλύπτονται. Το εν λόγω βιντεο πολύ διασκεδαστικό..

Alex

@ isheep

Μάλλον την έχεις ανάγκη την μόρφωση… Άκου “μωρφοθειται”…

Κωστας

Περσινά ξινά σταφύλια, το είδαμε από το 7.0.5

https://www.youtube.com/watch?v=noqlTLGbVmM

Γιάννης Κ.

Δεν ειναι λάθος της apple,επιλέγεις αν θες να χρησιμοποιείς το Siri οταν το κινητό ειναι κλειδωμένο και εφόσον ΕΣΥ επιλέξεις οτι θες να ειναι διαθέσιμο γνωρίζεις οτι θα ειναι διαθέσιμες και όλες οι λειτουργίες του,οπως η κλήση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple iPhone

Το αναδιπλούμενο iPhone μπορεί να φτάσει το 2027 ή και ποτέ

Το προτεινόμενο χρονοδιάγραμμα κυκλοφορίας της Apple για το πρώτο αναδιπλούμενο iPhone έχει καθυστερήσει μέχρι το 2027.

Software Apple Apple Maps Apple Watch

iOS 18: Ίσως το iPhone αποκτήσει τους τοπογραφικούς χάρτες του Apple Watch

Η Apple φαίνεται να ετοιμάζεται να προσθέσει τοπογραφικούς χάρτες στις εφαρμογές Apple Maps στο iOS 18, macOS 15 και visionOS 2.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Software Apple iOS iPhone

iOS 18 με ΑΙ: Θα είναι «η πιο φιλόδοξη αναθεώρηση» στην ιστορία του iPhone

Στις 10 Ιουνίου ξεκινά το ετήσιο WWDC της Αpple, όπως ανακοίνωσε η ίδια η εταιρεία, και αναμένεται να το κάνει με την αποκάλυψη του iOS 18.