iOS 7, Βρίσκεται στο 74% των mobile συσκευών της Apple

Πριν λίγες μέρες μάθαμε ότι το Android 4.4 KitKat κατέχει ποσοστό 1.1% στην αγορά του Android, αλλά η Apple “απαντώντας” κάνει γνωστό ότι το iOS 7 βρίσκεται στο 74% των συσκευών που επισκέπτονται το Αpp Store. Το συγκεκριμένο ποσοστό είναι κατά 10% αυξημένο σε σχέση με τον Οκτώβριο, και το συμπέρασμα είναι ότι η συγκεκριμένη έκδοση του λειτουργικού έχει υϊοθετηθεί ταχύτερα από κάθε άλλη που έχει κυκλοφορήσει.

Το iOS 6 επίσης “τρέχει” στο 22% των συσκευών των χρηστών του App Store της Apple ενώ το υπόλοιπο 4% αφορά σε συσκευές που “τρέχουν” κάποια παλαιότερη έκδοση του iOS.

Τα νέα iPhone 5s και iPhone 5c αλλά και τα iPad mini Retina και iPad Air έχουν συμβάλει στην αύξηση του ποσοστού που κατέχει το iOS 7, ωστόσο η εμφάνιση και οι νέες δυνατότητες, όσες τέλος πάντων προσφέρωνται στις παλαιότερες συσκευές της εταιρείας, έχουν παίξει επίσης ρόλο υποθέτουμε.

iOS 7, iOS 7, Βρίσκεται στο 74% των mobile συσκευών της Apple

Πηγή 1, 2

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

10 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Panos

Γιατί όταν λέμε υποστήριξη εννοούμε Apple..!

Heisenberg

Θα συμφωνήσω απόλυτα με τον προλαλήσαντα!

Nio

Για αυτο κ το 74% των συσκευων που την πηραν εχουν προβληματα….

Sotiris

Κανείς λάθος φίλε με την 7.0.4 λύθηκαν τα μηδαμινά προβλήματα που υπήρχαν.. Και anyway το ios οταν υπήρχε κάποιο λαγκ στην 7.0 δεν σε τάραζε στις επανεκκινήσεις όπως το android

dimitris

Τοσο μεγαλη ετερια η google και να μην αναυαθμιζει το galaxy s3 σε 4.4 και η apple πως να μην αναβαθμιζει τα προιοντα της στην τελευτεα εκδοση του ios αφου τα I phone ipad kai ipod den einai tosa polla osa ta android smartphones apo polles eteries eno to ios einai mono stin apple επιδη το εκανε η apple!!!

Vaggelis

Η Google τι ευθύνη έχει στο γιατί η Samsung ή όποιος άλλος κατασκευαστής δεν διαθέτει την αναβάθμιση για τις συσκευές του; στα nexus την έδωσε αμέσως. Για να έχουμε λοιπόν σύγκριση ας δούμε τι ποσοστό nexus τρέχουν KitKat και όχι αν έχει το s3 ή το optimus 2X 4.4 4.3 κλπ…

Nio

Sotiris πηγαινε λιγο να δεις τα μηδανινα προβληματα..
https://techblog.gr/software/ios-7-needs-to-be-more-friendly-2043/
https://techblog.gr/software/ios-7-dizziness-solution-by-jimmy-kimmel-6565/
https://techblog.gr/software/ios-7-said-to-cause-sickness-to-users-8985/
https://techblog.gr/software/ios-7-bug-creates-security-issues-0921/
Κ εχω κ αλλα….
Ποιες επανεκκινησεις? Εδω λεει τους εκλεινε κ δεν τους ξανα ανοιγε το τηλεφωνο ποτε. Κ οχι μηδεν αλλα το ειπαν σε ενα αρθρο πανω απο 5 ατομα…….

Χρήστος Παπαβασιλείου

@Vaggelis

Με nexus 4 είμαι και εγώ, αλλά θα πω πως την υποστήριξη της apple δεν την φτάνει η google. Και μιλάω για συσκευές nexus μόνο! Κάποτε ήταν έτσι, πλέον το χάλασε και αυτό. Πρώτα με το gnexus έπειτα με την καθυστέρηση ανακοίνωσης της 4.4 και μετά με τον Google Launcher Experience που δεν τον έδωσε στις υπόλοιπες συσκευές. Διακρίσεις.

Τώρα θα μου πεις το λογότυπο από μόνο του Google με Apple έχουν τεράστια διαφορά στο κόστος (μιας και οι κατασκευές και των δύο απο gnexus μεχρι nexus 5, με κορυφή το nexus 4, είναι ίδιες ποιοτικά).

Vaggelis

Σίγουρα η apple στο θέμα support είναι από τους καλύτερούς όμως…
Αν σκεφτούμε ότι το android είναι δωρεάν και το iOS όχι… Αν σκεφτούμε ποσο κάνει το nexus 4 / 5 και πόσο ενα iPhone… Εγώ και πάλι nexus θα πάρω. Όσο για τον gle τον έχω και στο nexus 4 και στο nexus 10 αλλά σιγά την διαφορά… Αλλά δεν νομιζω οτι είναι θέμα για παράπονα…

Χρήστος Παπαβασιλείου

Και εγώ με nexus 4 και 4.4.1 και art κιόλας και με τον gel. Δεν είναι το θέμα ότι το έχω, το θέμα είναι ότι δε μου το έδωσαν το gel official. Τις διακρίσεις όσον αφορά την αναβάθμιση των συσκευών που έκανε η Google η Apple δεν τις έκανε. Αν τα έβρισκα με τις ίντσες οθόνης και με το ποσό που ζητάει, θα πήγαινα σε Apple μόνο και μόνο για τη υποστήριξη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple featured iOS

iPhone 12: Αποκτά υποστήριξη ασύρματης φόρτισης Qi2 15 W με το iOS 17.4

Η Apple κυκλοφόρησε το iOS 17.4 που περιλάμβανε όλα τα μέτρα που πήρε για να συμμορφωθεί με τον νέο νόμο της ΕΕ για τις ψηφιακές αγορές.

Smartphones Apple featured Google

Η Google αποκαλύπτει πότε η Apple θα προσθέσει υποστήριξη RCS στο iPhone

Τον περασμένο Νοέμβριο, η Apple υποχώρησε και συμφώνησε να υποστηρίξει το RCS σε iPhone, μετά από πολύχρονες πιέσεις της Google και άλλων.

Smartphones Apple iPhone

Το αναδιπλούμενο iPhone μπορεί να φτάσει το 2027 ή και ποτέ

Το προτεινόμενο χρονοδιάγραμμα κυκλοφορίας της Apple για το πρώτο αναδιπλούμενο iPhone έχει καθυστερήσει μέχρι το 2027.

Software Apple Apple Maps Apple Watch

iOS 18: Ίσως το iPhone αποκτήσει τους τοπογραφικούς χάρτες του Apple Watch

Η Apple φαίνεται να ετοιμάζεται να προσθέσει τοπογραφικούς χάρτες στις εφαρμογές Apple Maps στο iOS 18, macOS 15 και visionOS 2.