iOS 8.3: Διαθέσιμη για πρώτη φορά η public beta έκδοση

News

Για πρώτη φορά η Apple επιτρέπει σε κανονικούς χρήστες να δοκιμάσουν την επερχόμενη έκδοση του iOS πριν κυκλοφορήσει, κάτι που το περιμέναμε να το κάνει σύμφωνα με τις πληροφορίες που είχαν διαρρεύσει. Υπάρχει ειδική σελίδα στην οποία οι χρήστες iPhone μπορούν να κάνουν sign up για trial iOS 8.3.

Μετά το θετικό feedback που έλαβε από το public beta του OS X, επεκτείνει την δημόσια δοκιμαστική έκδοση και στο iOS.

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να μπουν εδώ για να να κάνουν sign up, χρειάζεται να έχουν Apple ID και να κάνουν accept το Apple Beta Software Program. Θα εγκατασταθεί ένα πακέτο αρχείων το οποίο καθαρίζει τη συσκευή για το beta software. Το iOS 8.3 έχει νέα emoji, wireless CarPlay, πιο εύκολα logins για Google χρήστες και τα συνηθισμένα bug fixes.

Επειδή όμως μιλάμε για beta έκδοση λογικά θα έχει αρκετά bugs τα οποία προφανώς θα λείπουν από την έκδοση του iOS 8.3 που θα κυκλοφορήσει για όλους.

ios 8.3 beta διαθέσιμο

Πηγή

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

2 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
apostolis

Μπραβο της πολυ καλη κινηση …απο ενα βαμμενο androidakia

Γιώργος Κ.

Δε πρόκειται ποτέ να το βάλω γιατί μετά το 8 το ipad mini μου κολλάει όπως μια μύγα στο μέλι

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ