iOS 9.3.2: Η Apple αποσύρει το update για το iPad Pro

Η Apple έδωσε τα νέα updates σε OS X 10.11.4 και iOS 9.3.2, αλλά η έκβασή τους δεν ήταν αυτή που θα ήθελε. Οι χρήστες άρχισαν να αναφέρουν πολλαπλά προβλήματα για πάγωμα του συστήματος κυρίως στο 13 ιντσών Retina MacBook Pro.

Ωστόσο, δεν ήταν οι μόνοι που αντιμετώπισαν προβλήματα, καθώς οι κάτοχοι του 9.7 ιντσών iPad Pro έκαναν αρκετά παράπονα για προβλήματα με την λειτουργία της συσκευής μετά την αναβάθμιση σε iOS 9.3.2.

Ύστερα από αυτό, η Apple φαίνεται πως αποφάσισε να αποσύρει το update για το iPad Pro (9.7″), κάτι που όπως φαίνεται είναι σωστό για να μην αναβαθμιστούν και άλλοι χρήστες μέχρι να δει και η ίδια τι συμβαίνει. Παράλληλα, αυτό δείχνει και την σοβαρότητα της κατάστασης.

Αυτή τη στιγμή είναι αρκετές οι αναφορές χρηστών που κάνουν λόγο για iPads που βγήκαν εκτός λειτουργίας και δεν επανέρχονται μέσω restore στο iTunes. Σε αυτή την περίπτωση η Apple προτείνει στους χρήστες της να επικοινωνήσουν μαζί της “We’re looking into a small number of reports that some iPad units are receiving an error when updating the software. Those unable to restore their device through iTunes should contact Apple support”, αναφέρει χαρακτηριστικά.

ios 9.3.2 pulled, iOS 9.3.2: Η Apple αποσύρει το update για το iPad Pro

Πηγή: 1,2

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

8 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Dapitium

Ψέμματα! Το ios δεν κολλάει πότε και πουθενά.

ManJIg

Χαχαχαχα! Δεν νομίζω αυτό να έχει γίνει ποτέ σε Android συσκευή 😂😂

ΚΚ

Η απροσεξία και προχειρότητα της Apple συνεχίζεται και καλο να αναρωτηθούν γιατι συμβαίνει πλεονσυχνα. Αν η Apple δεν μπορει να υποστηρίζει τόσες συσκευές να μην το κανει, καθώς ισως ήρθε η ωρα να δημιουργεί update ξεχωριστά αναλογα με τον τύπο της συσκευης.
Ειναι κρίμα στα πραγματικα καλα προϊόντα της να δημιουργεί προβλήματα ειδικα στο iOS …. Τωρα για τους υπολογιστές της …ευτυχως πάνω απο μίσους εχουν βάλει Windows οποτε δε νομιζω να τους απασχολεί ιδιατερα το Mac OS.

Nikos

Άμα υπάρξει πρόβλημα στο android θα βγει αναβαθμίσει μετά απο ενα χρονο ενώ στο iOS h Apple θα βγάλει μέσα σε μια βδομάδα να επίλυση το πρόβλημα !! Είχα android πολλα χρόνια κ εχω βρει την ηρεμία μ με iOS

james

Σιγα το νεο! Εχει γινει πλεον παραδοση για την Apple καθε update να εχει προβλημα

Wolverine

Η Samsung με ένα εκατομμύριο συσκευές δεν μπόρεσε να το επιτύχει.Ε,η apple το κατάφερε ρε φίλε.Φοβερή…κάτι τρέχει τον τελευταίο καιρό.Έχασε λίγο την μπάλα νομίζω.

Agnostos13

@Wolverine:
Η Apple πρεπει να εχει μερικες εκατονταδες εκατομμυρια συσκευες…

Agnostos13

Παντως το εχει βρει το παιχνιδι η Apple… Φτιαχνει το ενα, χαλαει το αλλο! Ετσι οι exploiters δεν μπορουν να βρουν την πολυποθητη σταθερη version για να βγαλουν το jb τους!

Υγ. Δεν νομιζω οτι ειναι τυχαιο οτι τα περισσοτερα προβληματα συναντονται στα τελευταια μοντελα. Αν μη τι αλλο αν οντως ηταν θεμα ελειπους debugging τουλαχιστον τα νεα μοντελα θα επρεπε να ξεψαχνιζονται…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone 17 Plus: Φήμες ότι θα έρθει με μικρότερη οθόνη από το iPhone 15 Plus

Αν και η σειρά iPhone 16 απέχει ακόμη μήνες από την κυκλοφορία, εμφανίζονται φήμες σχετικά με τη σειρά iPhone 17 που απέχει δυο γενιές.

Gear Apple

Apple Vision Pro: Μπορεί να εξελιχθεί σε βοηθό υγείας

H Αpple θέλει να φέρει τεχνολογία που θα παρακολουθεί και θα αναλύει βιομετρικά δεδομένα και θα προσφέρει εξατομικευμένη καθοδήγηση.

Software Apple featured iOS

iOS 17.5 Beta: Όλα τα νέα χαρακτηριστικά

Η Apple έχει κάνει διαθέσιμο στους προγραμματιστές το iOS 17.5, την πέμπτη σημαντική ενημέρωση του λειτουργικού συστήματος iOS 17.

Software Apple featured iOS

iOS 17.5: Οι χρήστες στην Ευρώπη θα μπορούν πλέον να κατεβάζουν εφαρμογές κατευθείαν από τον ιστότοπο

Η Apple κυκλοφόρησε το iOS 17.5 beta 2 σε προγραμματιστές, το οποίο σηματοδοτεί το ντεμπούτο μιας ακόμη δυνατότητας.