iOS14: 5 κορυφαία Widgets για να δοκιμάσετε στο iPhone σας

, iOS14: 5 κορυφαία Widgets για να δοκιμάσετε στο iPhone σας

Τα Widgets αποτελούν πλέον τον πυρήνα της νέας αρχικής του iOS, με την Apple να προσφέρει αρκετά Widgets για τις δικές της εφαρμογές. Όμως, υπάρχουν αρκετές επιλογές που μπορούν να απογειώσουν την εμπειρία και να προσφέρουν ακόμα περισσότερες επιλογές. Αφού είπαμε μερικά tips για να απογειώσετε την εμπειρία σας, ήρθε η ώρα να σας παρουσιάσουμε τα δικά κας αγαπημένα Widgets αυτή τη στιγμή είναι:

Steve

Link

Ναι, ο δεινόσαυρος που βλέπαμε στο Google Chrome ήρθε σαν παιχνίδι αρχικής στα iPhone, προσφέροντας ακριβώς την ίδια εμπειρία. Θα μπορούσε να πει κανείς ότι είναι κάτι αντίστοιχο του Flappy Bird, καθώς μπορείτε να παίζετε όταν απλά βαριέστε. Είναι στην αρχική σας σελίδα (στα αριστερά) και μπορείτε να αρχίσετε το παιχνίδι άμεσα, απλά με ένα tap.

Photo Widget

Link

Αν και υπάρχει αντίστοιχο Widget της Apple, το Photo Widget απογειώνει την εμπειρία, καθώς μπορείτε να διαλέξετε συγκεκριμένες φωτογραφίες ή ολόκληρα άλμπουμ, μέγεθος Widget, ακόμα και το χρονικό περιθώριο που χρειάζεται για την αλλαγή των Widgets μεταξύ τους. Όσοι θέλετε μόνο τις καλύτερες φωτογραφίες σας στην αρχική σας, τότε το Photo Widget είναι η καλύτερη επιλογή

Google

Link

Το είχα ανεβάσει και στη σελίδα μας στο Facebook, αλλά το Widget της Google για το iPhone πραγματικά είναι άριστο. Ναι, δε μπορεί να ανοίξει απευθείας σελίδες στον Chrome, όμως δίνει γρήγορη πρόσβαση στην αναζήτηση, αναζήτηση σε ανώνυμη περιήγηση, Google Lens και φωνητική αναζήτηση. Αν θέλετε να έχετε γρήγορη πρόσβαση στη Google, τότε το εν λόγω Widget είναι πραγματικά ότι καλύτερο.

Color Widgets

Link

Αν θέλετε να παίξετε ακόμα παραπάνω με την αρχική σας, τα Color Widgets είναι η καλύτερη πρόταση που υπάρχει αυτή τη στιγμή στο App Store. Μπορείτε να δημιουργήσετε όμορφα Widgets με δικό σας φόντο, χρώμα και font, ενώ οι επιλογές είναι πραγματικά αρκετές ώστε να κάνετε εντελώς δική σας την αρχική του iPhone σας. H εφαρμογή είναι δωρεάν, όμως κάποιες επιπρόσθετες επιλογές είναι επί πληρωμή.

Έξυπνη στοίβα

Δε θα μπορούσαμε να παραβλέψουμε ένα από τα καλύτερα Widgets του iOS 14, το οποίο μάλιστα παρέχει η ίδια η Apple. Η έξυπνη στοίβα αποτελείται από διαφορετικά Widgets, όπως καιρός, ρολόι, προτάσεις Siri και φωτογραφίες, όλα σε ένα Widget. Αν και το λειτουργικό έχει από μόνο του τη δυνατότητα να ενώνει Widgets σε στοίβες, η προεγκατεστημένη έξυπνη στοίβα είναι το πρώτο Widget που πρέπει να δοκιμάσει κάθε χρήστης του νέου λειτουργικού.

Αυτές είναι οι δικές μας προτάσεις για 5 widgets που βρήκαμε χρήσιμα. Περιμένουμε στα σχόλια τις δικές σας προτάσεις.

Ο Κώστας Λεοντιάδης ασχολείται με την τεχνολογία εδώ και μια δεκαετία και έχει συνεργαστεί μεταξύ άλλων με μεγάλες ιστοσελίδες όπως το Game20.gr και το Autonomous.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
George

Μετά από τόσα και τόσα χρόνια ολόκληρα εμπειρίας widjets στο Android, ήρθε ο καιρός να απολαύσουν την συγκεκριμένη εμπειρία και οι χρήστες του ios. Πραγματικά για αυτούς, θα είναι σαν να ανακαλύπτει κάποιος μόλις σήμερα τον… τροχό!! Τι να πει κανείς, κάλιο αργά, παρά ποτέ…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business AI Apple

Η Apple επενδύει πάνω από 250 εκατ. δολάρια στην Πανεπιστημιούπολη της Σιγκαπούρης

Η Apple ανακοίνωσε επενδύσεις άνω των 250 εκατ. δολαρίων για την ενίσχυση της πανεπιστημιούπολης της στην περιοχή Ang Mo Kio της Σιγκαπούρης.

Software Apple iOS Siri

iOS 18: Έρχονται νέες δυνατότητες στην εφαρμογή Notes – Θα υποστηρίζει εγγραφή ήχου και μαθηματικές σημειώσεις

Η Apple πρόκειται να παρουσιάσει τη νέα έκδοση λογισμικού iOS 18 στις 10 Ιουνίου κατά τη διάρκεια του WWDC 2024 Keynote.

Smartphones featured Sony Sony Xperia

Sony Xperia 1 VI: Αυτή θα είναι μάλλον η ημερομηνία αποκάλυψης της συσκευής

Πέρυσι, η Sony ανακοίνωσε το Xperia 1 V στις 11 Μαΐου πέρυσι και φαίνεται ότι και φέτος θα τηρήσει σχεδόν ακριβώς το ίδιο χρονοδιάγραμμα.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone 17 Plus: Φήμες ότι θα έρθει με μικρότερη οθόνη από το iPhone 15 Plus

Αν και η σειρά iPhone 16 απέχει ακόμη μήνες από την κυκλοφορία, εμφανίζονται φήμες σχετικά με τη σειρά iPhone 17 που απέχει δυο γενιές.