iOS 8: Έφτασε στο 72% των συσκευών

H Apple έδωσε τα ποσοστά διανομής του iOS μέχρι και τις 2 Φεβρουαρίου, με το νεότερο iOS 8 να καταλαμβάνει την μερίδα του λέοντος με 72%. Οι μετρήσεις γίνονται βάσει στατιστικής από τις συσκευές που συνδέονται στο App Store. Το iOS 8 έχει ανέβει από το 68% που είχε τον προηγούμενο μήνα στο 72%, ενώ το iOS 7 υποχώρησε κατά 4% και έπεσε στο 25%.

Το iOS 6 και προηγούμενες εκδόσεις καταλαμβάνουν ένα οριακό 3%. Παρόλα αυτά ο ρυθμός υιοθέτησης του iOS 8 είναι πιο αργός από αυτόν του iOS 7, το οποίο πέρσι την ίδια περίοδο είχε 80% ποσοστό.

Το τελευταίο update 8.1.3 φέρνει βελτιώσεις σταθερότητας και γενικά το iOS 8 με τα συνεχόμενα updates βελτιώθηκε μετά τα αρχικά προβλήματα που λογικά απέτρεψαν πολλούς από την αναβάθμιση.

Όπως και να έχει, τα νούμερα είναι εντυπωσιακά σε σχέση με το αντίπαλο δέος Android, όπου η τελευταία έκδοση Lollipop μόλις κατάφερε να μπει στο distribution chart (1.6%), με τον μεγάλο αριθμό κατασκευαστών και την εκτεταμένη τροποποίηση να αποτελούν τροχοπέδη για την γρήγορη εξάπλωση των τελευταίων εκδόσεων.

ios 8 adoption, iOS 8: Έφτασε στο 72% των συσκευών

ios 8 adoption, iOS 8: Έφτασε στο 72% των συσκευών

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

6 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Ιωάννης jb

Σε άλλο άρθρο εδώ στο techblog πολλοί μιλάνε ειρωνικά για το ποια είναι η συνταγή τις επιτυχίας που έχει η apple! Τόσα ξέρουν τόσα λένε και ειρωνεύονται κιόλας!
Δείτε τη γίνεται με το λογισμικό (μη πεταχτεί κανένας έξυπνος και πει για αντιγραφές και άλλα διάφορα), όλοι οι χρήστες τις απολαμβάνουν το περσινό (1/4) και το φετινό (3/4), μπορεί σε κάποιους να μην αρέσει και τόσο πολύ κάτι τέτοιο, αλλά νομίζω σε πάρα πολλούς κάτι τέτοιο είναι ένας λόγος που τους κάνει να επιλέγουν iphone. Καμιά άλλη εταιρία δεν κάνει κάτι τέτοιο και αν κάποια το κάνει στο μέλλον (βλέπε microsoft που προσπαθεί) δε πρόκειται να έχει την συνέπεια τις apple.

Leontios

δηλαδή όλα αυτά τα πρόβατα το εγκατέστησαν για να κολλάει το σύστημα τους ??
το ξαναλέω εγώ που εκτός από aosp δεν μπορώ να δουλέψω τπτ άλλο τα άλλα σκουπίδια touch ui και μαμακίες αφού λαγκαρουν δεν το βλέπουν και σταμάτησα να αγοράζω άλλες μάρκες εκτός από nexus γιατί είναιτουςυπίδια τα stock ROM τους
και επειδή αδυνατούν να αναβαθμίσουν τα σκουπίδια τους καθυστερούν και πρέπει να αγοράσεις άλλο !!! και δεν μιλάω για ναυαρχίδες !!!

το android είναι δυνατό εργαλείο όταν μένει απλό και σε αφήνει να το κανεις ότι ΕΣΥ θες το iOS είναι απλό δυνατό ότι πρέπει για τον απλό χρήστη αλλά αν θες παραμετροποίηση πρέπει να βάλεις cydia

κάτοχος nexus 7 (spirit ROM) xperia SP cm11 iPad mini 2 jailbreak TAIG

LOL

@Ιωάννης jb

Oλα ωραια και καλα μεχρι που ειδα αυτο:
”Καμιά άλλη εταιρία δεν κάνει κάτι τέτοιο και αν κάποια το κάνει στο μέλλον (βλέπε microsoft που προσπαθεί) δε πρόκειται να έχει την συνέπεια τις apple.”

naxxxman

Απλα εκανα Copy- Paste aυτο που έγραψα σε άλλο άρθρο για τι Lollipop.

alexander

το οτι μια εταιρια δινει το software της στην συσκευη που βγαζει Μπραβο της τουλαχιστον οτι βγαζει το παιρνει κατευθειαν οχι σαν τα android που ακομη 4.4.4 κ 4.4.2 ενω εχει βγει 5.1!!!
Bravo στην apple κ ξανα Μπραβο!!!!

John

ΑΛΛΟΣ ΕΝΑΣ ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΠΑΡΑΤΗΣΑ ΤΟ ΑΝΔΡΟΙΔ ΚΑΙ ΠΗΓΑ ΣΕ APPLE, ΓΙΑΤΙ ΝΙΑΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΥΣΚΕΥΕΣ ΤΟΥΣ!!!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Software Apple iOS iPhone

iOS 18 με ΑΙ: Θα είναι «η πιο φιλόδοξη αναθεώρηση» στην ιστορία του iPhone

Στις 10 Ιουνίου ξεκινά το ετήσιο WWDC της Αpple, όπως ανακοίνωσε η ίδια η εταιρεία, και αναμένεται να το κάνει με την αποκάλυψη του iOS 18.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone 16 Pro: Φήμες ότι φτάνει σε Space Black και Rose αποχρώσεις

Νέα φήμη υποστηρίζει πως το iPhone 16 Pro (και το iPhone 16 Pro Max μαζί του) θα φτάσει σε νέες αποχρώσεις Space Black και Rose.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone 16 Pro: Θήκη που διέρρευσε δείχνει το νέο Capture Button

Το iPhone 16 Pro αναμένεται να έχει ένα ολοκαίνουργιο Capture Button και μια εικόνα που μόλις διέρρευσε φαίνεται να το αποκαλύπτει.