iPhone: Θα παρακολουθεί και θα βελτιώνει την ψυχική υγεία των ανθρώπων;

iphone, iPhone: Θα παρακολουθεί και θα βελτιώνει την ψυχική υγεία των ανθρώπων;

Η Apple εξετάζει τρόπους για να κάνει το iPhone ικανό να παρακολουθεί την ψυχική υγεία των ανθρώπων και να τους καθοδηγεί να τη βελτιώσουν, σύμφωνα με ένα νέο δημοσίευμα.

Η εταιρεία κατασκευάζει μια υπηρεσία καθοδήγησης υγείας με την κωδική ονομασία Quartz, σύμφωνα με τον αξιόπιστο αναλυτή Mark Gurman του Bloomberg. Επίσης, εργάζεται σε τρόπους που θα επιτρέπουν στο iPhone να παρακολουθεί τα συναισθήματα και σε μια έκδοση της εφαρμογής Health για iPad.

Ο προπονητής θα χρησιμοποιούσε τεχνητή νοημοσύνη για να ενθαρρύνει τους ανθρώπους να ασκούνται και να τρώνε και να κοιμούνται καλύτερα. Θα έπαιρνε δεδομένα από το Apple Watch ενός χρήστη, θα αξιοποιούσε τα στοιχεία και θα πρότεινε πρόγραμμα καθοδήγησης για τη βελτίωσή του.

Η Apple προσφέρει ήδη το Fitness+, στο οποίο πληρώνει κανείς συνδρομή μηνιαίως για πρόσβαση σε προπονήσεις και μαθήματα. Αλλά αυτή η εφαρμογή επικεντρώνεται στη γυμναστική, όχι γενικά στην υγεία.

Για το project εργάζονται μαζί οι ομάδες Health, Siri και AI της Apple, σύμφωνα με τον Gurman, ενώ αναμένεται να είναι έτοιμο του χρόνου. Ωστόσο, θα μπορούσε το επόμενο διάστημα να αναβληθεί ή και να ακυρωθεί.

Οι λειτουργίες παρακολούθησης συναισθημάτων αναμένεται να φτάσουν νωρίτερα, πιθανώς στην εκδήλωση WWDC της Apple αυτό το καλοκαίρι. Οι χρήστες θα μπορούν να απαντούν σε ερωτήσεις σχετικά με την ευημερία τους και να τις παρακολουθούν με την πάροδο του χρόνου στην εφαρμογή Υγεία.

Ο Αντώνης Γιαγδζόγλου είναι δημοσιογράφος με πολλές συνεργασίες με online μέσα. Αρθρογραφεί για νέες τεχνολογίες και τεχνολογίες που βελτιώνουν τη ζωή μας ενώ συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες και διαχειρίζεται social media επιχειρήσεων.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

2 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Θανάσης Αποστολίδης

Πουτ….νες εταιρίες. Πρώτα φροντίζετε να κάψετε τους εγκεφάλους του κόσμου και μετά υποκριτικά δείχνετε να ενδιαφέρεστε για την ψυχική μας υγεία

ΑΝΔΡΕΑΣ

Η ΘΕΑΡΑ μας φροντιζει day one την τέλεια ψυχική υγεία , την ψυχολογία και το υψηλό επίπεδο υπεροχής των πιστών της , καταρακονωντας απ την άλλη ρομποτάκηδες κ παραθυράκηδες άμα τη εμφανίσει του λόγκο της σε αμάξια ντιβανια καρεκλες πολυθρόνες ανακλιντρα, PC , tablet laptop ,IPHONΑΡΕΣ , ΠΑΝΤΖΌΥΡΙΑ , BABY SEATS ΚΛΠ ΚΛΠ.
Υ.Γ Αυτό το αρθρο με αυτον τον τίτλο είναι σαν παραγγελιά μου, ΑΠ ΤΑ ΒΑΘΗ ΤOY CUPERTINO , στον αφρό των πιστών της κλαρινοελλαδάρας μας

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple iPhone

Το αναδιπλούμενο iPhone μπορεί να φτάσει το 2027 ή και ποτέ

Το προτεινόμενο χρονοδιάγραμμα κυκλοφορίας της Apple για το πρώτο αναδιπλούμενο iPhone έχει καθυστερήσει μέχρι το 2027.

Software Apple Apple Maps Apple Watch

iOS 18: Ίσως το iPhone αποκτήσει τους τοπογραφικούς χάρτες του Apple Watch

Η Apple φαίνεται να ετοιμάζεται να προσθέσει τοπογραφικούς χάρτες στις εφαρμογές Apple Maps στο iOS 18, macOS 15 και visionOS 2.

Software featured Google Google AI

Google Maps: Θα οργανώνουν τα ταξίδια σου ευκολότερα χρησιμοποιώντας τεχνητή νοημοσύνη

Πολλές αλλαγές στην πλατφόρμα Google Maps ανακοίνωσε πως κάνει η εταιρεία, συμπεριλαμβανομένης μιας ενημέρωσης με τεχνητή νοημοσύνη.

Smartphones featured vivo vivo Android smartphones

vivo X Fold 3 Pro: Teardown βίντεο αποκαλύπτει το εσωτερικό του πιο λεπτού αναδιπλούμενου στην αγορά

Το ολοκαίνουργιο vivo X Fold 3 Pro είναι το πιο κομψό νέο αναδιπλούμενο που κυκλοφορεί στην Κίνα και πιθανώς να το δούμε και σε άλλες αγορές.