Καλοκαιράκι και το καρπούζι είναι ένα φρούτο που έχει την τιμητική του. Η επιλογή του δύσκολη και τις περισσότερες φορές την αφήνουν στον έμπειρο οπωροπώλη. Ίσως έχετε δει κάποιους να το χτυπάνε για να ακούσουν/ μάθουν αν είναι καλό. Τώρα μπορείτε να βασιστείτε στο κινητό σας για ένα γλυκό και λεπτόσαρκο καρπούζι!
Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας.
Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.
ΣΥΖΗΤΗΣΗ
Παρακολουθήστε τα σχόλια
14 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
michael
12 years πριν
το εχουνε ματωσει καποιος πρεπει να τους πει να σταματησουν . . .
angelos
12 years πριν
Εεεε, ντάξει ρε παιδιά δηλαδεί ήμαρτον το έχουν χάσει εντελός οι άνθρωποι.
Ένα από τα πιο σημαντικά χαρακτηριστικά του UPDF είναι το ότι χρησιμοποιεί και τεχνητή νοημοσύνη, ενσωματώνοντας λειτουργίες του ChatGPT, χωρίς να χρειάζεται ο χρήστης να δημιουργήσει ένα λογαριασμό στο ChatGPT.
Το Microsoft Office είναι η πιο διαδεδομένη σουίτα εφαρμογών γραφείου στον κόσμο. Αν δεν την χρησιμοποιείτε ακόμα, τώρα είναι η ώρα να επωφεληθείτε από αυτήν την ειδική προσφορά.
το εχουνε ματωσει καποιος πρεπει να τους πει να σταματησουν . . .
Εεεε, ντάξει ρε παιδιά δηλαδεί ήμαρτον το έχουν χάσει εντελός οι άνθρωποι.
Kαι Deluxe έκδοση παρακαλώ 🙂
Για το πεπόνι πότε θα βγεί ???????????????
αυριο παντως κυκλοφορει κ το iMousmoula…..
…και μετα το ipatata
Τωρα μονο μενει να δω και datsun με αυτοκολλητο στο καπω το “δαγκωμενο καρπουζι”!!!!!
@Panow χαχαχαχαχαχαχα!!!!Το καλύτερο comment!!!
καλό app για όσους παίρνουν καρπούζια από τους γύφτους με τα ντάτσουν….!!! λολ
iXasou που λεει και ο λαζοπουλος!!!
ελεος και το ασπαστικο ειναι οτι τα φτιαχνουν μονο για ios φτιαχτε και για android & windows phone να γελασουμε 😀
Μετα το iouzo ακομα μια σημαντικη εφαρμογη απο το μηλαρακι που μοιραζει καθρεφτακια…
3333333 δισεκατομμυρια apps το iphone!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
wooo-hoooooooooo
Κυκλοφορεί και σε android 🙂 πάω στη λαϊκή
Εγω ξερω οτι θα κυκλοφορισει και το iUnicorn θα μπορεις να καταλαβεις τι λεει ενας μονοκερος αν ειναι αληθινος βεβαια