Παρασκευή
22/01/2016

Kickstarter: Αποκτά επιτέλους ένα Android app

Τη δική του εφαρμογή για το Android αποκτά το crowdfunding site του Kickstarter, το οποίο προσφέρει δίοδο χρηματοδότησης για όσους έχουν μια καλή επιχειρηματική ιδέα, την οποία και μπορούν να παρουσιάσουν μέσω του Kickstarter στο ευρύ κοινό.

Η εφαρμογή για το iOS υπήρχε εδώ και τρία χρόνια και τώρα ήρθε η ώρα να αποκτήσουν το Kickstarter και όσοι έχουν Android συσκευές.Αυτή τη στιγμή, η Android app του Kickstarter δεν περιλαμβάνει τη δυνατότητα της προσθήκης της επιχειρηματικής σας ιδέας εκεί. Η κύρια χρήση του είναι να δείτε τα διαθέσιμα projects. Πάντως, οι δημιουργοί της εφαρμογής σημειώνουν ότι σύντομα θα προστεθούν και άλλες δυνατότητες στην εφαρμογή, η οποία υπολείπεται σε σχέση με την εφαρμογή για το iOS. To πρώτο πράγμα που αναμένεται να προστεθεί ως update του Android app, είναι η δυνατότητα στους φιλόδοξους επιχειρηματίες να κάνουν διαχείριση των projects που έχουν δημοσιεύσει στο Kickstarter.

H εφαρμογή διατίθεται δωρεάν στο Google Play Store, ενώ μπορεί κανείς μέσω αυτής να δει τις διάφορες επιχειρηματικές ιδέες του Kickstarter χωρισμένες σε κατηγορίες για πιο εύκολη αναζήτηση.

kickstarter-android-app-570

Πηγή

Μάθε για: ,

Συντάκτης: .

Η γνώμη σας

Παρακαλούμε σχολιάστε με ελληνικούς πεζούς χαρακτήρες, όχι greeklish.

Πατώντας "Αποστολή" αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης.