Κρασάρει ο Chrome σε Linux και Windows; Υπάρχει λύση

, Κρασάρει ο Chrome σε Linux και Windows; Υπάρχει λύση

Πολλοί χρήστες του Google Chrome εντοπίζουν προβλήματα με τον Chrome τόσο σε Linux όσο και σε Windows 10. Για να διορθωθούν τα προβλήματα, η Google έδωσε μία λύση για το πρόβλημα.

Το πρόβλημα φαίνεται να δημιουργήθηκε από κάποιο update που κατέβηκε στο παρασκήνιο στον Google Chrome και επηρέασε όσους χρήστες επέλεγαν να λειτουργήσουν τον browser είτε από το Linux, είτε από τα Windows 10.

Σύμφωνα με την Google, η επιδιόρθωση θα γίνει αυτόματα εάν κλείσει κανείς όλες τις καρτέλες, παύσει κάθε online δραστηριότητα για 5 λεπτά και αφήσει απλώς τον browser ανοιχτό για 5 λεπτά. Ουσιαστικά, κατεβαίνει αυτόματα το update που διορθώνει το bug που έχει προκύψει.

Δεν ήταν λίγοι οι χρήστες που παραξενεύτηκαν από τις συμβουλές της Google για την επιδιόρθωση του προβλήματος, αλλά οι οδηγίες είναι οδηγίες. Αν πάλι δεν αντιμετωπίσατε κάποιο ζήτημα, δεν χρειάζεται να προβείτε σε καμία ενέργεια.

O Νίκος Καϊμακάμης είναι δημοσιογράφος και συγγραφέας. Συνεργάζεται με διάφορα online μέσα κυρίως στο τεχνολογικό ρεπορτάζ, ενώ εργάζεται και ως data manager στο πρόγραμμα παροχής στέγασης προσφύγων ESTIA. Τις συγγραφικές του δημιουργίες μπορείτε να τις διαβάσετε στο www.nikosk.gr.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

2 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
forneverarrow

Στο Android να δεις… μετά το update του Poco X3 σε Android 11 ο chrome είναι unusable. Ειδικά αν έχεις 120hz ενεργοποιημένα. Update γιατί χανόμαστε! Μέχρι τότε μόνο MI browser που κυλάει βούτυρο.

Maria

Chrome flags/auto frame ίσως,πιθανόν, μπορεί να το στρώσει ή και να το λύσει.Τα 60 fps του browser δεν συμβαδίζουν με τα 120hz δημιουργούν tearing effect γι’αυτό αν το ρίξεις στα 60hz φαίνεται πιο smooth.Ή θα το λύσει το chrome με update ή το software update της συσκευής.Αυτα…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Google Google Pixel Pixel

Google Pixel 8a: Διέρρευσαν εικόνες υψηλής ανάλυσης που αναδεικνύουν τις καμπύλες του

Kι όμως το Pixel 8a διέρρευσε ξανά αλλά αυτή τη φορά οι εικόνες είναι οι πιο υψηλής ανάλυσης φωτογραφίες που έχουμε δει μέχρι σήμερα.

Gear Google Google Pixel

Google Pixel Tablet: Διέρρευσε η τιμή για το μοντέλο χωρίς dock

Mια φήμη που κυκλοφορεί υποστηρίζει ότι η Google ετοιμάζεται να λανσάρει μια έκδοση του Pixel Tablet χωρίς το Charging Speaker Dock στο κουτί.

Software AI featured Google

One UI 6.1.1: Φήμες ότι θα φέρει το “βίντεο ΑΙ” στις συσκευές Samsung

To One UI 6.1.1 φημολογείται ότι θα φέρει μια νέα δυνατότητα τεχνητής νοημοσύνης στις συσκευές της Samsung.

Smartphones featured Google Google Pixel

Google Pixel 8a: Ολοκληρωτική αποκάλυψη σε hands-on βίντεο

Το Google Pixel 8a συνεχίζει να διαρρέει σαν τρελό και σήμερα έχουμε νέο leak από κατάστημα πώλησης κινητών τηλεφώνων στην Καζαμπλάνκα.