Κυκλοφορούν οι πρώτες beta iOS 16.4 και iPadOS 16.4

ios 16.4, Κυκλοφορούν οι πρώτες beta iOS 16.4 και iPadOS 16.4

Ξεκίνησε η διάθεση των πρώτων εκδόσεων beta iOS 16.4 και iPadOS 16.4 από την Apple στους προγραμματιστές. Οι αλλαγές περιλαμβάνουν ειδοποιήσεις push για εφαρμογές web, μια ενημερωμένη εφαρμογή Apple Podcasts, νέα αρχιτεκτονική Apple HomeKit και πολλά άλλα.

Οι εφαρμογές web θα υποστηρίζουν πλέον ειδοποιήσεις push, οι οποίες μπορούν να διαμορφωθούν αμέσως μετά την προσθήκη μιας σελίδας στην αρχική σας οθόνη μέσω του Web Push API. Μέχρι τώρα μπορούσατε να προσθέσετε εφαρμογές ιστού μόνο μέσω του εγγενούς προγράμματος περιήγησης Safari, αλλά με το iOS 16.4 και το iPadOS 16.4, θα μπορείτε να προσθέτετε εφαρμογές ιστού από προγράμματα περιήγησης τρίτων, με υποστήριξη ειδοποιήσεων.

Ακόμα, η εφαρμογή Podcasts της Apple αποκτά μια νέα καρτέλα Channels στη βιβλιοθήκη για όλες τις συνδρομές σας. Η εφαρμογή CarPlay φέρνει μια νέα ενότητα περιήγησης που σας βοηθά να συνεχίσετε τα podcast εν κινήσει. Το Apple Podcasts αποκτά επίσης το Up Next, μια ουρά που εμφανίζει επεισόδια που δεν έχετε τελειώσει.

Το HomeKit αποκτά μια νέα αρχιτεκτονική συστήματος που κάνει τα αξεσουάρ HomeKit πιο αξιόπιστα, ενώ αποκτούν και καλύτερη επικοινωνία με τις συσκευές Apple. Η εφαρμογή Home υποστηρίζει πλέον τόσο αυτόματες όσο και μη αυτόματες ενημερώσεις λογισμικού για τα αξεσουάρ Matter.

Επίσης, προστίθενται συνολικά 31 νέα emoji στα iOS 16.4/iPadOS 16.4, αλλά και η επιλογή ενεργοποίησης των beta προγραμματιστών απευθείας από το μενού ενημέρωσης λογισμικού χωρίς να απαιτείται η εγκατάσταση ενός προφίλ προγραμματιστή από το Κέντρο προγραμματιστών.

Ο Αντώνης Γιαγδζόγλου είναι δημοσιογράφος με πολλές συνεργασίες με online μέσα. Αρθρογραφεί για νέες τεχνολογίες και τεχνολογίες που βελτιώνουν τη ζωή μας ενώ συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες και διαχειρίζεται social media επιχειρήσεων.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone: 6 tips για την κάμερα που πρέπει να γνωρίζει κάθε χρήστης

Τα πιο πρόσφατα iPhone έχουν πολλά χαρακτηριστικά κάμερας που αξίζει να χρησιμοποιήσετε, όπως Λειτουργία Πορτραίτου και Στυλ Φωτογραφίας.

Business Apple TSMC

TSMC: Σχεδιάζει να παράγει τσιπ 1,6 nm το 2026

Η TSMC, η κατασκευάστρια εταιρεία τσιπ με πελάτες όπως η Apple, ανακοίνωσε σχέδια για την παραγωγή εξαιρετικά προηγμένων τσιπ 1,6 nm.

Gear Apple Apple Watch

Apple Watch Series X: Μπορεί να χρησιμοποιεί λεπτότερο υλικό μητρικής πλακέτας όπως το iPhone 17

Ο Kuo είχε πει ότι το Apple iPhone 17 Pro που έρχεται το 2025 θα μπορούσε να χρησιμοποιεί μια κύρια πλακέτα χαλκού με επίστρωση ρητίνης.

Smartphones Apple iPad iPad Air

iPad Air 12,9 ιντσών: Χωρίς οθόνη Mini LED τελικά

Την περασμένη εβδομάδα, ακούσαμε ότι η Apple σχεδίαζε να χρησιμοποιήσει οθόνες Mini LED που της είχαν μείνει από το iPad Pro 12,9″.