Κυκλοφορούν οι πρώτες beta iOS 16.4 και iPadOS 16.4

ios 16.4, Κυκλοφορούν οι πρώτες beta iOS 16.4 και iPadOS 16.4

Ξεκίνησε η διάθεση των πρώτων εκδόσεων beta iOS 16.4 και iPadOS 16.4 από την Apple στους προγραμματιστές. Οι αλλαγές περιλαμβάνουν ειδοποιήσεις push για εφαρμογές web, μια ενημερωμένη εφαρμογή Apple Podcasts, νέα αρχιτεκτονική Apple HomeKit και πολλά άλλα.

Οι εφαρμογές web θα υποστηρίζουν πλέον ειδοποιήσεις push, οι οποίες μπορούν να διαμορφωθούν αμέσως μετά την προσθήκη μιας σελίδας στην αρχική σας οθόνη μέσω του Web Push API. Μέχρι τώρα μπορούσατε να προσθέσετε εφαρμογές ιστού μόνο μέσω του εγγενούς προγράμματος περιήγησης Safari, αλλά με το iOS 16.4 και το iPadOS 16.4, θα μπορείτε να προσθέτετε εφαρμογές ιστού από προγράμματα περιήγησης τρίτων, με υποστήριξη ειδοποιήσεων.

Ακόμα, η εφαρμογή Podcasts της Apple αποκτά μια νέα καρτέλα Channels στη βιβλιοθήκη για όλες τις συνδρομές σας. Η εφαρμογή CarPlay φέρνει μια νέα ενότητα περιήγησης που σας βοηθά να συνεχίσετε τα podcast εν κινήσει. Το Apple Podcasts αποκτά επίσης το Up Next, μια ουρά που εμφανίζει επεισόδια που δεν έχετε τελειώσει.

Το HomeKit αποκτά μια νέα αρχιτεκτονική συστήματος που κάνει τα αξεσουάρ HomeKit πιο αξιόπιστα, ενώ αποκτούν και καλύτερη επικοινωνία με τις συσκευές Apple. Η εφαρμογή Home υποστηρίζει πλέον τόσο αυτόματες όσο και μη αυτόματες ενημερώσεις λογισμικού για τα αξεσουάρ Matter.

Επίσης, προστίθενται συνολικά 31 νέα emoji στα iOS 16.4/iPadOS 16.4, αλλά και η επιλογή ενεργοποίησης των beta προγραμματιστών απευθείας από το μενού ενημέρωσης λογισμικού χωρίς να απαιτείται η εγκατάσταση ενός προφίλ προγραμματιστή από το Κέντρο προγραμματιστών.

Ο Αντώνης Γιαγδζόγλου είναι δημοσιογράφος με πολλές συνεργασίες με online μέσα. Αρθρογραφεί για νέες τεχνολογίες και τεχνολογίες που βελτιώνουν τη ζωή μας ενώ συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες και διαχειρίζεται social media επιχειρήσεων.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear AirPods Apple USB-C

Apple: Δεν θα κυκλοφορήσει την έκδοση USB-C των AirPods 3

Η Apple δεν σχεδιάζει να κυκλοφορήσει μια νέα έκδοση των AirPods τρίτης γενιάς με θύρα USB-C, παρά το γεγονός ότι σκοπεύει να το κάνει με μια νέα έκδοση του AirPods Pro δεύτερης γενιάς αργότερα φέτος.

Business Apple China iPhone

Apple: Εύσημα του Tim Cook για την πρόοδο της καινοτομίας στην Κίνα

Ο CEO της Apple Tim Cook επαίνεσε την καινοτομία της Κίνας και δήλωσε χαρούμενος για τους μακροχρόνιους δεσμούς της χώρας με την εταιρεία του κατά την επίσκεψή του στην χώρα.

Smartphones Apple iPhone 15

iPhone 15: Το Dynamic Island θα περιλαμβάνει νέο αισθητήρα

Όλα τα μοντέλα iPhone 15 θα περιλαμβάνουν το Dynamic Island της Apple στο οποίο θα υπάρξει μια υλική αλλαγή στη δυνατότητα που δεν περιλαμβανόταν στα μοντέλα iPhone 14 Pro.

Gear AirTag Apple

AirTag: Βοήθησε ομοσπονδιακούς πράκτορες να πιάσουν εμπόρους ναρκωτικών

H DEA χρησιμοποίησε ένα AirTag για να παρακολουθεί σύνεργα παραγωγής ναρκωτικών που αποστέλλονταν από την Κίνα στις ΗΠΑ.