Software

Level up με τη Mastercard στο efood για να βγαίνεις κερδισμένος

efood και Mastercard συνεργάζονται και το αποτέλεσμα είναι το πρόγραμμα “Level Up with Mastercard”, για τους κατόχους καρτών της Mastercard που χρησιμοποιούν την πλατφόρμα του efood, με σκοπό τη συλλογή πόντων κάθε φορά που ο χρήστης παραγγέλνει και πληρώνει με τη Mastercard χρεωστική ή πιστωτική κάρτα του, για να διεκδικήσει πλούσια δώρα.

Πιο συγκεκριμένα, το “Level Up with Mastercard”, που ξεκίνησε 1η Σεπτεμβρίου και διαρκεί μέχρι και 30 Νοεμβρίου, είναι ένα πρωτότυπο πρόγραμμα επιβράβευσης που δίνει τη δυνατότητα στους κατόχους καρτών Mastercard οι οποίοι είναι και χρήστες του efood να κερδίσουν δώρα και κουπόνια φαγητού. Ο τρόπος είναι απλός, καθώς με κάθε παραγγελία που ολοκληρώνεται με κάρτα Mastercard μέσω του efood app και μέσω web, ο χρήστης κερδίζει πόντους, ενώ αν οι παραγγελίες γίνονται σε καθημερινή βάση, πετυχαίνει σερί παραγγελιών και ακόμα περισσότερους πόντους. Ο χρήστης του efood ξεκινάει στο πρόγραμμα επιβράβευσης από το επίπεδο 1 και όσο παραγγέλνει, σταδιακά ξεκλειδώνει με τη σειρά τα επίπεδα 2, 3, 4 και 5, με τα δώρα να αυξάνονται.

Σε αυτό το σημείο θα πρέπει να τονίσουμε πως ο έλεγχος του προγράμματος επιβράβευσης γίνεται μέσα από το efood app αλλά και μέσω της σελίδας www.efood.gr, πατώντας στην ενότητα “Level Up with Mastercard”. Ο χρήστης μπορεί να ελέγξει σε ποιό επίπεδο βρίσκεται και τον αριθμό των πόντων του, το σερί παραγγελιών αλλά και τις παραγγελίες που έχει κάνει, το τι περιλαμβάνει το επόμενο level αλλά και το πόσους πόντους θα κερδίσει ανάλογα με το είδος της παραγγελίας και το σερί παραγγελιών, καθώς και τα δώρα που περιλαμβάνονται στα επόμενα levels.

Όσον αφορά τα δώρα, μέσα από μια διαδικασία κληρώσεων, οι τυχεροί του “Level Up with Mastercard” μπορούν να κερδίσουν στη στιγμή δωρεάν κουπόνια φαγητού σε καταστήματα συνεργάτες του efood, ενώ όλοι οι συμμετέχοντες θα λάβουν μέρος στην κλήρωση που θα πραγματοποιηθεί στις 19 Δεκεμβρίου, και ανάλογα με το επίπεδο που θα έχουν φτάσει μέχρι τη λήξη του διαγωνισμού, οι κάτοχοι καρτών Mastercard θα έχουν τη δυνατότητα να κερδίσουν δώρα όπως 2 Ηλεκτρικά μηχανάκια Horwin SK3, ψώνια για 1 χρόνο από το efood market, 2 Ηλεκτρικά πατίνια Segway, PlayStatiοn 5, Αpple Macbook Pro M1, iPhοne 13 Prο Max και πολλά ακόμα από το efood και τη Mastercard.

Αυτό που θα πρέπει να κάνει ο κάθε χρήστης είναι να επιλέξει το “Level Up with Mastercard” πριν την ολοκλήρωση της παραγγελίας του, μαζεύοντας πόντους και για να μπορέσει να συμμετέχει αυτόματα στις κληρώσεις. Με την πρώτη του παραγγελία που γίνεται με αποθηκευμένη κάρτα Mastercard, δημιουργείται το προφίλ του κάθε χρήστη στην ενότητα “Level Up with Mastercard”, κερδίζοντας αυτόματα τους πρώτους 100 πόντους, ενώ με κάθε νέα παραγγελία, οι πόντοι που μαζεύονται γίνονται ολοένα και περισσότεροι, ενώ αν μπορέσουν να ολοκληρώσουν και συγκεκριμένες “αποστολές”, το level up έρχεται ακόμα πιο γρήγορα.

Το efood συνεχίζει να πρωτοπορεί καθώς μαζί με τη Mastercard και το πρόγραμμα επιβράβευσης “Level Up with Mastercard”, δίνει στους χρήστες τη δυνατότητα όχι μόνο να απολαύσουν τον καφέ και το φαγητό τους αλλά και να κερδίσουν πλούσια δώρα!

Επεξεργάστηκε την 13 Οκτωβρίου 2022 6:59

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Ιάκωβος Μπελώνιας

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.