LG G4: Ξεκινάει η αναβάθμιση σε Android 6.0 Marshmallow

Η LG ανακοίνωσε ότι από την επόμενη εβδομάδα θα ξεκινήσει σταδιακά η διάθεση της αναβάθμισης του LG G4 σε Android 6.0 Marshmallow. Η πρώτη χώρα που θα λάβει την αναβάθμιση θα είναι η Πολωνία και το επόμενο χρονικό διάστημα θα ακολουθήσουν και άλλες χώρες σε Ευρώπη, Ασία και Αμερική.

Το LG G4 θα είναι το πρώτο smartphone που θα αναβαθμιστεί στη νέα έκδοση M. Άλλα smartphones της LG που θα αναβαθμιστούν σε Marshmallow θα ανακοινωθούν σταδιακά.

LG G4: Ξεκινάει η αναβάθμιση σε Android 6.0 Marshmallow, LG G4: Ξεκινάει η αναβάθμιση σε Android 6.0 Marshmallow

Πηγή

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

17 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
rose

Tο πειραματοζωο πρωτα και μετα οι αλλοι . Παντως καλη κινηση να το τεσταρει πρωτα σε μια μικρη αγορα και μετα να το στειλει στις αλλες . Πιστευω θα εχει αρκετα bugs η αρχικη εκδοση και θα ειναι λιγο βιαστικη η κινηση να το κυκλοφόρησει νωρις και στις αλλες χωρες.

Shadgr

Στο nexus 6 πάει άψογα και βελτιώθηκε η μπαταρία 100% στην αναμονή..
Θα το βάλω και στο απόλυτα άψογο LG G4 μου και μακάρι να ήμουν το αιώνιο πειραματόζωο, να παίρνω πάντα ότι πιο καινούριο και στο Android, όπως στο ipad μου..
Εσύ τι κινητό έχεις rose;

KostasB

Μπράβο στην LG. Άντε να ξεκινάμε σιγά σιγά τις αναβαθμίσεις. Και δεν νομίζω ότι θα είναι κάποιου είδους πειραματόζωο. Ίσα ίσα και για την LG που φέτος ασχολήθηκε ξανά με nexus πιστεύω θα είναι πιο εύκολο να το βελτιώσει. Άσε που και ο πυρήνας του νέου android διαφέρει ελάχιστα από αυτόν του προηγούμενου. Επίσης έχω παρατηρήσει πολλές αναβαθμίσεις σε νέες εκδόσεις android ξεκινάνε από την Πολωνία. Όχι μόνο για την LG αλλά και σε άλλες εταιρείες. Κάτι τρέχει εκεί στην Πολωνία..

Aris

Πολυ καλη κινηση να το δωσει τοσο γρηγορα το marshmallow στο g4. Τωρα απλα περιμενουμε να ανακοινωσει ποτε θα το δωσει στο g3

dimitris_213

Ευχαριστα νεα απο την LG για τους κατοχους του κινητου. Να τολμησω να ρωτησω για το G2 η να μην μπω στον κοπο?????????? 🙂

Κυριάκος

και προφανώς σιγά μην τολμήσω να ρωτήσω εγώ με το G Flex (το πρώτο, όχι το 2)!!

vkrd

@KostasB η Πολωνία σύμφωνα με μελέτες, το 2022 θα είναι η Νο1 οικονομία στην Ευρώπη ξεπερνώντας και τη Γερμανία! Μπράβο στην LG!

Darth

@rose την ίδια γνώμη έχω και εγώ με rose… καθώς η συσκευή μου είναι για δουλειά και έχει πολλά και διάφορα πράγματα μέσα από ftp server mexri ότι άλλο φανταστείς για μένα σταθερότητα είναι το παν.. . και στο iPhone είμαι ακόμη στην 8(jb) και στα δύο Android το ίδιο (άσχετα που για ένα έχει την 5.1.1 και για το άλλο 6)

και αν κάνω μετάβαση θα κάνω clean install ω, root, προσαρμογή στα μέτρα μου και μετά χρήση.. πρώτα σταθερότητα και μετά όλα τα άλλα

KostasB

Καλή φάση για την Πολωνία. Και απ’ ότι είδαμε και η samsung μεταφέρει τα κεντρικά της στην Ευρώπη από την Αγγλία στην Πολωνία…

rose

@vkrd πως ακριβως θα γινει αυτο ?

TO LG G3 32GB 3GB RAM αναβαθμηση UPDATE πωτε θα παρει 5.0 απο το κουτι του μαμα δεν θα πει σε 5.1.1 LOLLIPOP U.I. UX 4.0. οπως εχει το LG G4 η θα παει κατευθειαν στο android 6.0 κλη προσπαθεια η LG κανει με τα update

Gvirginia

@rose Βασικά όχι ότι θα ξεπεράσει τη Γερμανία, αλλά θα είναι στις 20 κορυφαίες (G-20). Είναι πρόβλεψη όμως…

Μιχάλης

Καλά τώρα μιλάτε για την Πολωνία που όσο καλά και αν τα πηγαίνει και μπράβο της και όσο γρήγορα και αν αναπτύσσεται όλο αυτό για το αν θα γινει απο τις πιο δυνατες χώρες ή θα μπει στο g20 το ακούω βερεσέ.Ακόμα δεν έχουν βασικές υποδομές, υπάρχουν χωριά χωρίς ρεύμα και χωρίς δρόμους και ο βασικός τους μισθός είναι στα 300 ευρώ. Γενικότερα μιλάμε για μια πρώην σοβιετική χώρα….οπότε οι προβλέψεις αυτές….

Νεκ

Εδώ ακόμη εμεις σε nexus δε λαβαμε

θωμας

Κάτοχος nexus 6 και ακόμα περιμένω.πάντως αν είναι σαν το 9 στο iPad καλύτερα να μην τη λαβω ποτε την αναβαθμιση

Θωμας

Μόλις έλαβα την αναβάθμιση στο nexus 6 και πάει αισθητά πιο γρήγορα.

Chris g4

παιδια καλησπερα.εγινα κατοχος ενος g4.ειχα το g3.εχω να ρωτησω 3 πραγματακια για το g4.
καταρχας δεν εχει εξυπνη ανιχνευση προσωπου οπως το g3.οταν το απενεργοποιω και το βαζω να φορτισει ενεργοποιηται ξανα μονο του.και τριτο και τελευταιο τελειωνει αισθητα πιο γρηγορα με την ιδια χρηση που εκανα στο g3 η μπαταρια του.λετε ολα αυτα να στρωσουν με την καινουργια αναβαθμιση;εχει αλλος κατοχος g4 τα ιδια θεματα;

ευχαριστω εκ των προτερων!!!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Android Google

Gemini για Android: Θα σας επιτρέπει να ανεβάσετε αρχεία PDF

Η εφαρμογή Gemini στο Android λαμβάνει συνεχώς βελτιώσεις από όταν κυκλοφόρησε στις αρχές του έτους, αποκτώντας νέες δυνατότητες.

Software Android featured Google

Android 15 Beta 1.1: Διορθώνει προβλήματα με τις ανέπαφες πληρωμές NFC και Google Wallet

Η Google κυκλοφόρησε μια μικρή ενημέρωση κώδικα για το τρέχον πρόγραμμα Android 15 Beta, η οποία αντιμετωπίζει ορισμένα ζητήματα.

Software Android Android Malware featured

Τρεις εφαρμογές Android που πρέπει να διαγράψετε – Μπορούν να αδειάσουν τους τραπεζικούς σας λογαριασμούς

Για την ύπαρξη τριών κακόβουλων εφαρμογών Android που πρέπει να διαγράψουν όλοι οι χρήστες άμεσα από τις συσκευές τους προειδοποιεί η ESET.

Software Android Bluetooth Google

Google: Το “Find My Device” όταν η συσκευή έχει άδεια μπαταρία θα είναι διαθέσιμο μόνο στα premium Android

Η Google ανακοίνωσε τη λειτουργία “Find My device” που θα παρακολουθεί το τηλέφωνο μέσω της ισχύος των εκατομμυρίων συσκευών με Bluetooth.